asi si necital predchdzajuce prispevky, ja chcem bedne hlavne na pocuvanie, skladat budem len tak pre seba - aspon zatial myslim

Nakolko uz mi tu radili, ze asi by mi stacili aj hifi bedne, tak myslim, ze aj z tym Pioneerom by som mohol byt spokojny. Hifi ma budu stat aj zo zosilom okolo 1000E (minimalne) a tie pioneery len 665E. Ja som aj tak nepisal, ze ten Pioneer naisto kupim, len ze sa mi pacia. Ak by som kupoval bedne vyslovene iba na skladanie, tak by som basy neriesil, a tie Pioneery by som nezvazoval, ale tu ide hlavne o to, ze mna uz nebavi pocuvat nekvalitny zvuk a bez basov. A aj keby sa mi to malo ozyvat, tak nech. Vzdy lepsi nejaky bas nez ziadny.
Co sa tyka tych akustickych kociek - ano su dost drahe, ale ja som ani nikde lacnejsie basove absorbery nevidel. No pozriem sa po tych rockwooloch. Mne treba zabranit hlavne ozvene na basoch. To nebude nahravacie studio.
A to sekanie ak fakt nemoze byt od HDD, tak potom vazne musim kupit inu zvukovku. Len neviem ci sa mi oplati az taku ako je ta Focusrite forte.
ja nebudem nahravat nastroje ani spev, ide len o to, aby mala ta karta kvalitny zvuk a aby mi to nesekalo.