Zostava na domace skladanie a kvalitny posluch

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Zostava na domace skladanie a kvalitny posluch

Příspěvek od Pytkin »

MPATCH 2 odporucam .. ma aj dva vstupy .. cize si vies prepinat dva rozne zdroje .. MPATCH je pasivny .. aktivny je len ten sluchatkovy zosilovac vnutri .. a ledky .. cize nema ako kazit zvuk ..

Terry

Příspěvek od Terry »

Ano, su tam aj dva vstupy, co sa mi moze hodit, ked si necham aj ten stary pc. Ten sluchatkovy zosilnovac v nom pouzivat asi nebudem. No uvidim, mozno budem prekvapeny, ze sa vyrovna aj tomu bv audiu, alebo tomu v tom asuse, ale za tu cenu pochybujem.
Ja som sa preto pytal ci to neskazi zvuk, lebo som cital co pisu niektory, ze je tam prevod na symetricky signal a to vraj nejak kazi zvuk ci co... Pokial tomu dobre rozumiem, tak rca a 3,5mm jack su nesymetricke a xlr symetricke. No ked pises, ze je to ok, tak potom dobre. Len to som chcel vediet, aby som nebol potom sklamany, ze to nejak blbo hraje.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

neni tam ziadny prevod na symetricky signal .. proste to ovlada aj symetricky aj nesymetricky .. neni tam ziadna aktivna suciastka .. len potenciometer .. takze so zvukom to nerobi nic ..

Terry

Příspěvek od Terry »

Tak k tomu vezmem ten MPATCH 2.
Mam uz potom vsetko vybrane :D
Dufam, ze mi budu tie vxt6 zvukovo vyhovovat. Podla recenzii v tej cene su to jednicky a ako ste tu uz predtym pisali, radsej pojdem do dacoho co je overene. Od tych hifi bedni som upustil, kedze po tom co som zistoval, by bol problem si ich vypocut napred na tom zosiku, ktory by som k nim vzhladom na moje financie mohol kupit a rozpocet sa mi zmensil koli tomu novemu pc. Naviac by som ich aj tak nemohol pocut u mna doma. Tiez nechcem repraky, ktore si budu vymyslat, aby hrali akoze "pekne". Z ekvalizerom do V som uz definitvne skoncil a uz sa k tomu ani nemienim vracat.

Dik este raz za rady :)

Odpovědět