O tych beyeroch som si prave myslel, ze maju frekvencne vyvazeny zvuk, ale na internete som nasiel tento graf:
http://www.headphone.com/headphones/bey ... dt-770.php
Tam je vidno, ze zvyraznuju basy aj vysky, co je ale pre mna asi dobre. Ja som nic ine, co by sa dalo povazovat za studiove okrem nich nepocul, takze ta neutralita zvuku z nich je asi len môj dojem. Predtym som aj ja pocuval vzdy z V ekvalizerom, ale na tych beyeroch pridavam len trochu basy, ale inak mi ten zvuk vyhovuje. Este uvidim co s tym zvukom na nich spravi ten sluchadlovy zosilnovac. Mozno to bude hrat celkom inac a ked hej, tak dufam, ze v pozitivnom zmysle.
Po tych poslednych prispevkoch vidim, ze kazdy ma na to iny nazor. Tie bedne by chcelo fakt vypocut a najlepsie spolu viacero porovnat. Budem musiet zvazit, ze predsa za tym aj vycestujem. Nesurim to nejak velmi, ja uz si na to nejaku dobu setrim peniaze, ktore vkladam na stavebne sporenie a to budem most vybrat az po prvom Januari 2014. Takze mam cas sa este dovtedy rozkukat a vybrat co sa mi bude najviac hodit.
Najviac ma zaujima to zrovnanie hifi verzus studiovky a to sa mi asi tak priamo porovnat nepodari

.
Na vychode slovenska nie je nejaky obchod, alebo studio kde by sa to dalo tak vypocut?