Zvukovka na dj mix aj na tvorbu hudby
-
Re: Zvukovka na dj mix aj na tvorbu hudby
neviem ci ma ta karta taku detekciu, ale mnetie vystupy nezobrazi ani ked tam mam strceny jack. To uz som davno skusal. Ta karta mi na djing v pc staci, ale ked chcem pouzit ten mixpult, tak nie, pretoze nema dve (funkcne) vystupy. To uz som tu pisal. A na skladanie to tiez nie je bohvieco, lebo mi celkom zamrza fl studio, ked na tom pozivam vela samplov sucasne aj pri najvissej latencii cez asio.
Ci je to vykonom pc neviem, ale seka to a riadne. Samozrejme, ze mi to neseka ked mixujem len vo virtual dj v pc. A aj keby bola ta creative neviem aka dobra, tak mi treba este jednu, lebo cez nu nedostanem zvuk do toho mixera, tak ako so to tu uz popisal.
Ci je to vykonom pc neviem, ale seka to a riadne. Samozrejme, ze mi to neseka ked mixujem len vo virtual dj v pc. A aj keby bola ta creative neviem aka dobra, tak mi treba este jednu, lebo cez nu nedostanem zvuk do toho mixera, tak ako so to tu uz popisal.
na 1000% je to ale tym , ze to nevies nastavit .. ta karta to urcite vie ..
staci poprosit googla :
http://forum.doom9.org/archive/index.php/t-111125.html
OK, I am getting closer. Turns out that I needed to change the mode of my sound card. There is entertainment, gaming and audio creation modes. I usually leave it on entertainment. When I switched to audio creation and added the duplex bidule I got it and then some. 18 connectors, yikes. I tested them all and found the order of the first 6 to be L,R,sL,sR,C,LFE. The rest were different combinations of channels or silent.
http://forum.doom9.org/archive/index.php/t-111125.html
OK, I am getting closer. Turns out that I needed to change the mode of my sound card. There is entertainment, gaming and audio creation modes. I usually leave it on entertainment. When I switched to audio creation and added the duplex bidule I got it and then some. 18 connectors, yikes. I tested them all and found the order of the first 6 to be L,R,sL,sR,C,LFE. The rest were different combinations of channels or silent.
-
ale tam sa aj tak nepise ako to nastavit na creative x-fi, len ze by to malo byt podobne, ale mne to v tej kalibracii nedovoli oznacit surround speakers, len stereo. Takze to aj tak nenastavim ani ked mam jacky v tom naapojene. Ta karta to sama vypla. Neurobim s tym nic lebo sa to stale sprava o by tam tie dalsie vystupy neboli. Mozno to neviem nastavit, ale uz sa mi s tym nechce babrat.
sak tam pise ze tam ma 18 audio vystupov .. prvych 6 je L,R,sL,sR,C,LFE ..cize to co ta zaujima ..
-
vdaka, ze sa snazis mi pomoct, ale ja uz toho mam fakt dost, lebo ked tam daco nastavujem tak mi z toho zamraza pc. Asi by to malo tak fungovat, ale nefunguje, problem bude asi v driveri. Neviem ci tam nie je chybne daco ninstalovane, alebo chba dajaka sucast drivera, predcasom mi to nesekalo ani v fl studiu az od urcitej doby zacalo, uz som mal preinstalovany aj windows, aj driver som uz preinstalovaval viac krat a stale je to rovnake, nemam na to uz nervy, nechaj to uz tak. Mozne je ze daco mi blbne v pc.
no len aby ti potom neblbla aj nova zvukovka .. aj je daco dosrate vo windowse ..
-
no tak dufam, ze na tej novej to robit nebude, ak ano tak je to asi sposobene windowsom a budem to musiet cele preinstalovat, no dufam, ze sa tomu vyhnem.
Vdaka este raz za pomoc.
Vdaka este raz za pomoc.
-
este jadna vec, NI Audio2DJ ma vystupy na 6,3mm jack ? Aby som vedel, ake kable mi k tomu treba na prepojenie z mixpultom. Pokial je to ten 6.3 jack tak to mam, len to tam nie je napisane, a podla obrazku som si nie celkom isty.
Tak toto už je....

-
je mi velmi luto, ze sme sa nenarodili vsetcii taky geniovia ako ty, Mr. MDudas!
Neboj, NI na to mysleli a dostaneš v balení kabely na propojení s mixem jack-cinch 

-
aha, no tak potom uz nie je co riesit, objednam tu NI a dufam, ze to cez nu pojde dobre a nebudem musiet preinstalovavat Windows.
Dik xxman
Dik xxman
Ne - on obvykle není takový géniusImagine316 píše:je mi velmi luto, ze sme sa nenarodili vsetcii taky geniovia ako ty, Mr. MDudas!

P.
To se občas stane, že si to člověk špatně přečte, nebo vůbec? 

Stylová sluchátka Coloud hrají i vypadají dobře