v ucebnici harmonie totiz najdes zakonitosti harmonie,jej priblizny vyvoj a moznosti.harmonia je samostatne veda z oblasti hudby a v princpie nesuvisi s
metrom,tempom,notovymi znackami a ostatnymi teoretickymi temami./okrem stupnic/
Acid Punk: To by bylo hezký, rozbít konvence. Ale čistě hypoteticky bych chtěl vidět, jak by takovou skladbu někdo mixoval na gramcích do jiné. To by asi nešlo
Jindy2 píše:Acid Punk: To by bylo hezký, rozbít konvence. Ale čistě hypoteticky bych chtěl vidět, jak by takovou skladbu někdo mixoval na gramcích do jiné. To by asi nešlo
Tak tohle uz je uplne mimoidni, ja vazne odmitam reagovat )
Ale zbytku to asi dojde
Acid Punk: Když myslíš...mě to mimoidní nepříjde. I klasická hudba se mixuje na gramcích, třeba do techna, proč ne. A když ty bicí i melodie budou mít proměnlivé tempo, nezmixuješ to ani kdyby ses pochcal
Jindy2 píše:Acid Punk: Když myslíš...mě to mimoidní nepříjde. I klasická hudba se mixuje na gramcích, třeba do techna, proč ne. A když ty bicí i melodie budou mít proměnlivé tempo, nezmixuješ to ani kdyby ses pochcal
A proc by se mel mladej snazit zrovna vmacknout svoji tvorbou do pozadavku pana dje?
Vážná hudba a DJ nejde dohromady, DJ Tiesto pouzil vaznou skladbu Adagio for Strings a pritom jeho hudba nestojí za nic, jen ta klasika mu to zachranuje... proste klasika je klasika a moderní hudba je nic moc...
Petr_Macháně píše:Vážná hudba a DJ nejde dohromady, DJ Tiesto pouzil vaznou skladbu Adagio for Strings a pritom jeho hudba nestojí za nic, jen ta klasika mu to zachranuje... proste klasika je klasika a moderní hudba je nic moc...
Petr_Macháně: jééjda.) to teda zavaril.) respektuji Tvůj názor, ale music jakéhokoliv hudebního žánru, pokud má znít profesionálně, dá spoustu práce. a když tvorba jakékoliv hudby dotyčného skladatele těší, je to nádhera. navíc u hudby je podle mne velice důležité, aby v člověku dokázala vyvolat určité nálady. a to dokáže určitě hudba klasická, ale i moderní.