ok. zvladnes to, ale niekto by to mozno nakodoval asi aj podstatne rychlejsie a efektivnejsie (kratsi a rychlejsi kod) a podobne. teraz to nemyslim konkretne na teba (t.j. v dobrom). je napr. rozdiel medzi 10KB rutinou a 5 MB programom, ktory robi to iste 10 x pomalsie. Chapem tvoje nastavenie.dendy píše: poviem priklad ... od zhruba 17 rokov sa venujem programovaniu ... ked som zacinal, samozrejme som o tom nevedel nic, moj kod bol smiesny... nic mi neslo same od seba, vsetko to bolo vydrete.. dnes som na tom tak, ze ked narazim na nejaky problem s ktorym neviem hnut, a s ktorym mi ani nikto z mojich znamych nevie poradit, a na ktorom si vylame zuby aj google, tak jednoducho zatnem zuby a ten problem vyriesim - pretoze som od samotneho zaciatku presvedceny ze proste nejak sa to vyriesit da... vazne este sa mi nestalo ze by som nieco musel vzdat "lebo sa to neda"... je to preto ze by som mal nejaky specialny talent pre programovanie ? Nie nemam, len to mam vydrete a odmietam akceptovat "neda sa"
vytrvalost je samozrejme vyborna (a casto potrebna). snazim sa vysvetlit, ze tie vlohy ovplyvnuju rychlost a efektivitu riesenia.
Je mi jasne ze psych. Nastavenie moze sposobit neuspech. No su aj pripady, ked je nastavenie pozitivne a nic z toho.
niekto to ma vydrete a iny lavou zadnou. thats all