za 30usd mas v mpc1000 os z 2500 s dalsimi upravami a logickejsim ovladanim.
Jasne, diky, taky uz ho nejakej cas mam... Mimochodem jakou ted pouzivas verzi? Jsem na 4.29, protoze jsem si na to novy hlavni rozlozeni nejak nemoh zvyknout.
toolz, akurat som vcera updatol na tu poslednu 4.37 ci aka to je. Chvilku som bol magor z noveho CHOPu, troska inac sa to ovlada, ale ked som to vykoumal tak to uz bolo OK...
Sikovny chalanisko to je.
Mam 1000, a nedam dopustit..vsechno ovladani je pres shift a jinymy tukacky, ale za ten zvuk bych ho nikdy nedal..2000xl bych nechtel, nema tolik "ficurek" jako 1000 ted uz bych videl jedine prestup na 4000, protoze z 1000 jde udelat skoro 2500...snadnymi vyse popsanymi kroky.
pred par dnami som sa stal majitelom mpc1000ky:) chcel by som sa spytat - hore co ste spominali ten update z 2500ky - ako na to, alebo co treba k tomu? mozte aj do posty... dik moc.
uz to nekde mozna bylo ale zeptam se znovu, umi mpc 1000 streamovat z harddiscu, pokud ho ma? nebo je to striktne omezeny tema 128MB pameti a kazdej zvuk musi byt nejdrive naloadovanej do ramky? diky
mpc 1000 desna traga.. sem ho desne nadcenil.. skutecne nedoporucuju jako "drummasinu", ptze efektivita a kreativita = nula ... za ty prachy bych radsi loopoval pres 2 kaosse
43 píše:mpc 1000 desna traga.. sem ho desne nadcenil.. skutecne nedoporucuju jako "drummasinu", ptze efektivita a kreativita = nula ... za ty prachy bych radsi loopoval pres 2 kaosse