Akai MPC 1000

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO »

ekeaze: ano ,lezi v gongu zapojenej na stole, videl sem ho tam :)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

toolz

http://www7a.biglobe.ne.jp/%7Empc1000/

za 30usd mas v mpc1000 os z 2500 s dalsimi upravami a logickejsim ovladanim.

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz »

Venti píše:toolz

http://www7a.biglobe.ne.jp/%7Empc1000/

za 30usd mas v mpc1000 os z 2500 s dalsimi upravami a logickejsim ovladanim.

Jasne, diky, taky uz ho nejakej cas mam... Mimochodem jakou ted pouzivas verzi? Jsem na 4.29, protoze jsem si na to novy hlavni rozlozeni nejak nemoh zvyknout.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

toolz, akurat som vcera updatol na tu poslednu 4.37 ci aka to je. Chvilku som bol magor z noveho CHOPu, troska inac sa to ovlada, ale ked som to vykoumal tak to uz bolo OK...
Sikovny chalanisko to je.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO »

tak uz mam taky akai mpc 1000 .... :)

<img src="http://www.bullerbyne.com/mpc1000.jpg">

Uživatelský avatar
MartinT
Příspěvky: 132
Registrován: 21 lis 2006 13:19

Příspěvek od MartinT »

Mam 1000, a nedam dopustit..vsechno ovladani je pres shift a jinymy tukacky, ale za ten zvuk bych ho nikdy nedal..2000xl bych nechtel, nema tolik "ficurek" jako 1000 ted uz bych videl jedine prestup na 4000, protoze z 1000 jde udelat skoro 2500...snadnymi vyse popsanymi kroky.

bluem

Příspěvek od bluem »

pred par dnami som sa stal majitelom mpc1000ky:) chcel by som sa spytat - hore co ste spominali ten update z 2500ky - ako na to, alebo co treba k tomu? mozte aj do posty... dik moc.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

bluem, mas to tam... inac link som uz sem pastoval.

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens »

Ja som sa zase pred par tyzdnami stal majitelom Rolanda. U mna Roland prevazil. Tiez som spokojny, nedam dopustit.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO »

uz to nekde mozna bylo ale zeptam se znovu, umi mpc 1000 streamovat z harddiscu, pokud ho ma? nebo je to striktne omezeny tema 128MB pameti a kazdej zvuk musi byt nejdrive naloadovanej do ramky? diky :)

Uživatelský avatar
emptysound
Příspěvky: 181
Registrován: 13 dub 2007 10:07

Příspěvek od emptysound »

Nevím jestli JJ OS už někam v tomto směru pokročil (už nesleduju vývoj), ale originální operační system to určitě neumí.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO »

diky

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3670
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness »

Existuje utilita, ktera by zkonvertovala REXy na Patched Phrase wavky?

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

tsivoe

Příspěvek od 43 »

mpc 1000 desna traga.. sem ho desne nadcenil.. skutecne nedoporucuju jako "drummasinu", ptze efektivita a kreativita = nula :( ... za ty prachy bych radsi loopoval pres 2 kaosse :D

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 236
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Re: tsivoe

Příspěvek od smog »

43 píše:mpc 1000 desna traga.. sem ho desne nadcenil.. skutecne nedoporucuju jako "drummasinu", ptze efektivita a kreativita = nula :( ... za ty prachy bych radsi loopoval pres 2 kaosse :D
Mel jsi ho nekdy v ruce? Asi ne, coz? :wink:

Odpovědět