AKAI MPC 2000XL

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 27 říj 2005 21:12

Solarfall píše:pokial viem tak mpc2000 nema IDE....
XLko jo, interni, visi na nem disketova mechanika. 8)

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 27 říj 2005 23:10

a mpc nema scsi?ze to tam rvete pres zipku?mpc chci taky poridit,do emu normalne cpu samply po scsi...

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 28 říj 2005 01:59

MonkeyFighter píše:a mpc nema scsi?ze to tam rvete pres zipku?mpc chci taky poridit,do emu normalne cpu samply po scsi...
Ma, ale zadnej SCSI transfer z kompu (ve stylu MESA u S rady) nefunguje, neexistuje. Jedine je mozny sdilet SCSI zip mezi pocitacem a mpc, ze na to vidis z obou. Ale to dela obcas trochu bordel. Dokonce i u ty 1000 to USB funguje tak, ze jenom vidis flash kartu v mpc jako "velkokapacitni pametove zarizeni" nebo neco takovyho. Snad to dava smysl, co jsem ted napsal.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 říj 2005 09:37

a neda sa tak "zdielat" scsi hadr? to by bolo hodne pohodlnejsie si myslim?

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 28 říj 2005 09:45

sorry ze do toho kecam ...ale nema mpc nahodou svoj vlastny format ktory PC necita... a naopak?

inak chod radsej na nejake zahranicne forum kde ma mpc viac ludi ako tu... nech tu len nespekulujeme a nevynachadzame znovu koleso...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 říj 2005 10:48

smog: tak som sa troska pidil, mame tu jednu paralelnu 250ku zipku a zistil som, ze ak mas ten modry bazmek od iomegy, tak scsi verzie su z100s, z100si, z250s, kazdopadne, paralelne su z100p a z250p. oznacenie je na stitku na spodku krabicky (pomerne drobnym pismom).
Naposledy upravil(a) kexik dne 28 říj 2005 11:15, celkem upraveno 1 x.

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 28 říj 2005 11:04

kexik píše:a neda sa tak "zdielat" scsi hadr? to by bolo hodne pohodlnejsie si myslim?
Muzes si dat hard disk i dovnitr a videt ho z PC, jasne, ale kdyz jsem timhle zpusobem sdilel interni SCSI z PC, bylo treba docela vychytat postup, v jakym poradi na to z kteryho stroje sahas, jinak to obcas to soubory obcas odnesly... Takze bych se osobne do neceho takovyho radeji nepoustel, ale jinak jo, obcas si nekdo do MPC interni hard disk dal.

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 28 říj 2005 11:10

Solarfall píše:sorry ze do toho kecam ...ale nema mpc nahodou svoj vlastny format ktory PC necita... a naopak?

inak chod radsej na nejake zahranicne forum kde ma mpc viac ludi ako tu... nech tu len nespekulujeme a nevynachadzame znovu koleso...
Ne, uplne nejlepsi pak je naformatovat medium primo v PC, mpc pak nema nejmensi problem ho cist. Uzitecny tipy jsou k mani na www.mpc2000xl.com, ten clovek zna ten stroj zvenku i zevnitr, leccos se da najit i na www.mpc-forums.net. Jejich vyhledavaci system je ale dost zoufalej a je tam taky docela dost toyu, co nekdy trvdej uplny kraviny. To ale nakonec vsude... :lol:

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 28 říj 2005 17:34

kexik píše:smog: tak som sa troska pidil, mame tu jednu paralelnu 250ku zipku a zistil som, ze ak mas ten modry bazmek od iomegy, tak scsi verzie su z100s, z100si, z250s, kazdopadne, paralelne su z100p a z250p. oznacenie je na stitku na spodku krabicky (pomerne drobnym pismom).
koukam na to a mam tu z100p, volal jsem s nekolika lidma a bylo mi sdeleno, ze by se na to snad meli dat sehnat nejake redukce, pac je to klasika scsi, tak doufam, ze se to nejak poresi... diky moc

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 28 říj 2005 17:38

toolz píše:
Solarfall píše:sorry ze do toho kecam ...ale nema mpc nahodou svoj vlastny format ktory PC necita... a naopak?

inak chod radsej na nejake zahranicne forum kde ma mpc viac ludi ako tu... nech tu len nespekulujeme a nevynachadzame znovu koleso...
Ne, uplne nejlepsi pak je naformatovat medium primo v PC, mpc pak nema nejmensi problem ho cist. Uzitecny tipy jsou k mani na www.mpc2000xl.com, ten clovek zna ten stroj zvenku i zevnitr, leccos se da najit i na www.mpc-forums.net. Jejich vyhledavaci system je ale dost zoufalej a je tam taky docela dost toyu, co nekdy trvdej uplny kraviny. To ale nakonec vsude... :lol:
Kdyz se naformatuje medium v PC tak se pak da nacist v interni ZIPce ??? Ja ji tam mam, protoze mam ten novej modrej model, kde uz je nainstalovana, akorat z ni nejde nic natahnout dovnitr a z toho silim :(

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 říj 2005 17:50

smog: ak mas isto 100p tak je paralelna a nic sa proti tomu neda robit... kable to riesia len ak je 100s

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 28 říj 2005 20:08

smog píše:
toolz píše:
Solarfall píše:sorry ze do toho kecam ...ale nema mpc nahodou svoj vlastny format ktory PC necita... a naopak?

inak chod radsej na nejake zahranicne forum kde ma mpc viac ludi ako tu... nech tu len nespekulujeme a nevynachadzame znovu koleso...
Ne, uplne nejlepsi pak je naformatovat medium primo v PC, mpc pak nema nejmensi problem ho cist. Uzitecny tipy jsou k mani na www.mpc2000xl.com, ten clovek zna ten stroj zvenku i zevnitr, leccos se da najit i na www.mpc-forums.net. Jejich vyhledavaci system je ale dost zoufalej a je tam taky docela dost toyu, co nekdy trvdej uplny kraviny. To ale nakonec vsude... :lol:
Kdyz se naformatuje medium v PC tak se pak da nacist v interni ZIPce ??? Ja ji tam mam, protoze mam ten novej modrej model, kde uz je nainstalovana, akorat z ni nejde nic natahnout dovnitr a z toho silim :(
To je divny, to by normalne melo jit. Co se presne deje spatne?

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 29 říj 2005 00:03

toolz píše:
smog píše:
toolz píše:
Ne, uplne nejlepsi pak je naformatovat medium primo v PC, mpc pak nema nejmensi problem ho cist. Uzitecny tipy jsou k mani na www.mpc2000xl.com, ten clovek zna ten stroj zvenku i zevnitr, leccos se da najit i na www.mpc-forums.net. Jejich vyhledavaci system je ale dost zoufalej a je tam taky docela dost toyu, co nekdy trvdej uplny kraviny. To ale nakonec vsude... :lol:
Kdyz se naformatuje medium v PC tak se pak da nacist v interni ZIPce ??? Ja ji tam mam, protoze mam ten novej modrej model, kde uz je nainstalovana, akorat z ni nejde nic natahnout dovnitr a z toho silim :(
To je divny, to by normalne melo jit. Co se presne deje spatne?



Ted jsem docela zmatenej, protoze by to opravdu melo jit, na jednom foru jsem to dostal potvrzeno. Moje domenka by mela bejt spravna, naformatuju medium v Pc, natahnu samply a nactu je normalne v interni ZIP mechanice, kterou mam zabudovanou v MPC. Melo by to brat WAV soubory, je to tak spravne? Delas to taky tak? Diky.... :roll:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 říj 2005 02:47

Ja tu mam v pocitaci 100M internu SCSI zipku , ak by mal dakto zaujem .. mam ju namontovanu asi 6 rokov v pocitaci .. a nikdy som ju nepouzil .. asi mesiac na to ako som ju kupil , som si kupil 1.3GB magnetooptiku .. a potom uz sli CD media tak dole , ze prestalo mat zmysel tieto veci pouzivat ..

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 29 říj 2005 09:48

smog píše:
Ted jsem docela zmatenej, protoze by to opravdu melo jit, na jednom foru jsem to dostal potvrzeno. Moje domenka by mela bejt spravna, naformatuju medium v Pc, natahnu samply a nactu je normalne v interni ZIP mechanice, kterou mam zabudovanou v MPC. Melo by to brat WAV soubory, je to tak spravne? Delas to taky tak? Diky.... :roll:
Jo, presne tak by to melo fungovat. Nefunguje?

Odpovědět