AKAI MPC 2000XL

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 08 lis 2005 16:55

joj!! a je videt ze ty cerny sefove k nim maj fakt vztah a sou na mpc patricne hrdy!! :)

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 09 lis 2005 10:54

toolz píše:
Jooo... 8) Jeste vetsi porna jsou jinak tady. Neco jako

Pimp My Mpc
Joo. to je pecka, kdyby se do toho nekdo z Vas pustil a nejak to nedopadlo, tak novej kryt koupite tady: http://1226354.estore.networksolutionsd ... ment+Parts

Cuby
Příspěvky: 28
Registrován: 15 čer 2005 12:46

Příspěvek od Cuby » 09 lis 2005 20:01

Nikde sem se tam ale nedozvedel zda-li to posilaji pres ocean. Jeden podobny shop v US me poslal do haje, kdyz sem jim rekl, ze jsem z Evropy...
Nedaji se nektere vecicky sehnat i v EU, popripade u nas? nahradni pady atd?

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 09 lis 2005 22:00

Cuby píše:Nikde sem se tam ale nedozvedel zda-li to posilaji pres ocean. Jeden podobny shop v US me poslal do haje, kdyz sem jim rekl, ze jsem z Evropy...
Nedaji se nektere vecicky sehnat i v EU, popripade u nas? nahradni pady atd?
S timhle mam podobnej problem, chtel bych DVD a sample pack od www.samplekings.com , mam ale pocit, ze budu mit smulu, mozna bysme to mohli poresit tak, ze bysme nekde udelali spolecnou objednavku. Pokud by toho bylo vic, tak si myslim, ze by se nad nama slitovali a poslali to do Evropy :roll:

Cuby
Příspěvky: 28
Registrován: 15 čer 2005 12:46

Příspěvek od Cuby » 09 lis 2005 22:54

No to jo:) Chudakum na vychod:) Jo mozna by se slitovali, ale hodne zaleui na firme... treba jedni mi nabizeli poslani baliku pres ocean za 11 dolacu...

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 09 lis 2005 23:50

Cuby píše:Nikde sem se tam ale nedozvedel zda-li to posilaji pres ocean. Jeden podobny shop v US me poslal do haje, kdyz sem jim rekl, ze jsem z Evropy...
Nedaji se nektere vecicky sehnat i v EU, popripade u nas? nahradni pady atd?
Uz jsem to trochu zkoumal a vypada to, ze tyhle Virtual Sound Technology posilaj. To by asi nemel bejt problem...

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 11 lis 2005 18:11

No, uvidime, kdyby mel nekdo nejakej zazitek s nakupem nahradnich dilu, nebo ostatnich vychytavek, tak dejte vedet....
:wink:
Ni Maschine, JBL LSR4326, Oktava 319, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 11 lis 2005 18:14

Cuby píše:No to jo:) Chudakum na vychod:) Jo mozna by se slitovali, ale hodne zaleui na firme... treba jedni mi nabizeli poslani baliku pres ocean za 11 dolacu...
Jak to slape? Ja se ke stroji dostanu poradne az vecer, kdybys mel nejaky otazky, tak je smeruj sem, ja je asi nezodpovim, ale panove tady maji hodne zkusenosti a jsou v pohode... Doufam, ze dneska doresim to ladovani samplu do MPC.... :roll:

Cuby
Příspěvky: 28
Registrován: 15 čer 2005 12:46

Příspěvek od Cuby » 11 lis 2005 19:06

NO ja ted resim problem, koupil jsem ten SCSI HDD a ze strcim do MPC. Otevru ho zespod, jak se to zrejme ma. Divam se a zjistuji, ze tam toho mista na nej tolik neni. Tak ted nevim jestli jsem koupil nejaky absolutne blby (je veliky jako standartni disk)...? nebo jestli tam mel byt nejaky mensi. :idea:
Jsem z toho fakt na vetvi, protoze se fakt asi bez nej nehnu z mista...:(
Zakladni funkce uz sem vse zvladnul, jen ted to potrebuju nekam ukladat a diskety nejsou to prave orechove... :roll: Tak pokud nekdo ma nejaky konstruktivni napad, tak budu velmi vdecny_:)

Uživatelský avatar
deep
Příspěvky: 109
Registrován: 20 črc 2003 21:53

Příspěvek od deep » 12 lis 2005 13:03

MPC neznam, ale videl jsem par 2.5" SCSI disku (velikost jako do netebooku), ale sehtat ho bude asi hruza. druha moznost je externi SCSI ramecek s vlastnim zdrojem a disk strcit do nej. ja to mam u sampleru reseny takle, udelal jsem do 2U skrine "pole" 4 disku a cd-rom ky a propojil 50ti pin. mini canon kabelem
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 12 lis 2005 15:27

ja sem tam narval standartni 3.5 SCSI disk misto flopiny, vesel se jen tak tak, dokonce sednul i na sroubky .. ale kousek mi vykukuje ven, to musim jeste nejak poresit ale stejne to nakonec asi jenom prelepim gafou a dam prez to nakou samolepku..

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 20 lis 2005 20:29

mel bych dotaz na lidi, kteri tlaci do MPC samply externi ZIP mechanikou, diky povolanym na tomhle webu jsem se dozvedel, ze mam spatnou ZIP, uz si nepamatuju, co je to zac ale proste nefunkcni, ted jsem sehnal scsi ZIP, ma ale porad 25 PIN kabel, jak to mate poresene? nejakou redukci??? mozna by nebylo spatne dalsi kolo po bazarech a sehnat SCSI CD Rom, diky za odpoved
Ni Maschine, JBL LSR4326, Oktava 319, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 20 lis 2005 22:57

nejsem si jistej jestli chapu na co se ptas ale scsi extrerni zipka ma 25 kolik (DB 25) a mpc ma jinej konektor (to je tusim centronics 68) ..
kabel sezenes http://www.krup.cz/hcenik/scsi.htm (konkretne to je tendle http://krup.602portal.cz/cgi-bin/wbcgi. ... kscsi-12-1) nebo http://servodata.cz/home.php3
a CDromka se hodi, to je bez debaty :)

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 21 lis 2005 01:20

smog píše:mel bych dotaz na lidi, kteri tlaci do MPC samply externi ZIP mechanikou, diky povolanym na tomhle webu jsem se dozvedel, ze mam spatnou ZIP, uz si nepamatuju, co je to zac ale proste nefunkcni, ted jsem sehnal scsi ZIP, ma ale porad 25 PIN kabel, jak to mate poresene? nejakou redukci??? mozna by nebylo spatne dalsi kolo po bazarech a sehnat SCSI CD Rom, diky za odpoved
Potrebujes kabel 25 (ZIP) na 50 (MPC), pokud bys mel zajem, jeden peknej, nepouzitej, jeste zabalenej mam. :) Napises-li PM, urcite to nejak udelame.

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 21 lis 2005 10:37

toolz: jenom detail na strane mpc neni 50 ale mini68 ..
viz <img src=http://krup.602portal.cz/pic/kscsi12.jpg> .
50 je dvakrat tak velkej konektor co bejva na externich cdrom se zdrojem a tak..
ale asi to bude spravnej kabel. toolz mpc ma jestli se nepletu tak by mel vedet..

Odpovědět