nee, to byl efekt, samostatna krabka na przneni signalu, nekde jsem to tu mel zalozkach.. byly tam jen AD-DA prevodniky a par soucastek.. jen tak me ze me to zaujalo, nak jsem se tim vic nezabejval..
dendy píše:zdalo sa mi akaie sa tu uz niekde riesili a ze z toho vzislo ze proste cela finta akaiov je v tom ze pridavaju basy na vystupe ale ruku do ohna za to nedam ci som to pocul tu alebo niekde inde ... takze si chyt hocahy sampler, prezen jeho vystup cez kvalitny EQ a mas to to iste ))) ... teda nemas, mas to este viac pod kontrolou nez u tajomneho, nikym nepopopisaneho a nenastavitelneho, agorytmu ktori maju pravdepodobne v OS zabudovany akaiaci )))))
2 ACID : jestli se ti to podaří zkonstruovat ??? já bych dotoho šel jenže nejdřív bych to konzultoval s nakim odborníkem kterej se v tech starejch kbcích vyzná
jeste bych se pred koupi zeptal, umi MC808 ovladat sekvencerem i ostatni HW via midi? Chtel bych mit treba dva party ze sekvenceru ven a na kazdym mit jednu jinou masinu. Jde to? jde mi o to aby sekvencer nebyl uzavreny system pouze pro sampler a synth..
ano umi... ma normalne midi out ... midi out pichnes do midi IN na jednom synthe, z midi truhu na tom synte pichnes do midi in na druhom synte.. na prvom nastavis aby prijimal na midi kanali 1, na druhom na midi kanali 2 .. a na mc808 nastavis out z prveho partu do midi out / kanal 1, z druheho partu midi out / kanal 2 .. a mas
myslim ze loudspeaker ma k mc808 pripojeneho vajrusa ...
808ka ma pevne stanovene midi kanaly.. 1part - je midi kanal 1 16part je midi kanal 16.. pruser co vim je kdyz posilam noty z 808ky do virusa a pak signalem z5 na vstup 808ky tak tam vznika docela velke zpozdeni.. jinak 808ka je docela fajn krabicka.. kazdopadne 1000x lepsi nez rada korg tribe!
tak parada, to je posledni vec co jsem potreboval vedet:) myslel jsem si ze to bude umet, kdyz to umel kazdej model tribe model.. mel jsem takhle zapojeny Sko.. Díky hosi:)
Nevíte někdo jak se v 808 nastavuje sampl,aby se přehrál celý,ikdyž zkončí pattern?Jde mi o to,že mám sampl piana který má na konci delší dozvuk a chci aby v klidu dohrál,zatím co už bude hrát další pattern s tím samým samplem.
U MPC to tak normálně funguje.808 mám krátce,tak asi dělám někde chybu.
Je to čistě dotaz na Roland MC-808,ale nechtěl jsem zbytečně zakládat nový téma.
Předem moc díky
ani Electribe ESX-1 neni marny sampler .. mam ho a je super - ma svoje slabe stranky (na loadovanie samplov musis mat smartmedia kartu a citacku - da sa ale strochou snahy dnes zohnat), ma len 28 MB internej pamate .. takze na dhe frazy sa nehodi ale na kratke single shoty bohate staci.. ma 9 bicich partov, 2 keboardove party a 2 timestretch party (realtime) a 1 slice part .. velmi zabavna hracka... oproti mpc rade mas kopu knobov takze mozes do aleluja live vytacat zvuky
Nesetkal ste se nekdo v realu s NI maschinedrum? I kdyz je to jen hardware ovladac pro software celkem me to zajima. Chtel bych vedet jaky to ma zvukovy vlastnosti a jak sofistikovaný sou ty SFX... Na youtube sou ukázky celkem ve spatny audiokvalite...
Díky.
loudspeaker píše: kazdopadne 1000x lepsi nez rada korg tribe!
grrr..
to zavisi na tom co hladas, na co to potrebujes a ako s tym chces pracovat.. ja by som EMX+ESX za 808 nemenil ani nahodou ... ani keby mi majitel 808 doplatil zvukovo (filtre + d/a + elektronky na vystupe) maju MX/SX podstatne "stavnatejsi" a prijemnejsi zvuk nez 808, ten mi prisiel v porovnani s tymto ako studeny psi (rolandacky) cumak ked som to mal doma...