Ivo, kolik jsi jich uz udelal ???Ivo píše:AD je ale asi trochu tvrdší oříšek než DA ...
Forssell D/A (pry lepsi nez EMM LABS a DAD) vs. nunu DAC
Re: Forssell D/A (pry lepsi nez EMM LABS a DAD) vs. nunu DAC
Asi bude, ale jen AD a jen pokud se mi vyplati ty DA, jinak ani nahodou.matucha píše:no ja doufam, ze vicekanal bude
Já moc nenunu píše:Ivo, kolik jsi jich uz udelal ???Ivo píše:AD je ale asi trochu tvrdší oříšek než DA ...

Lzou ti do oci a ty jim to bastis -))))))
Ciste teoreticky, kdybych prijel pristi tyden, byl by cas prubnout ten prevodnik kdyz budes mit tolik beden u sebe ?

Nedokážu ted říct jestli to dorazí v pátek nebo až v pondělí ... dám vědět
O co vic hnusnejsi fotka, o to krasnejsi v realu. MOOOC se mi to libi -))
http://www.ttc-audio.cz/IMG_5318.JPG
http://www.ttc-audio.cz/IMG_5318.JPG
Tesime se vsichni, bohuzel je jeste obrovsky kus cesty pred nama a vazne zacinam uvazovat jeste o dvou etapach, kdy nasledujici bude ridit vstupy a hlasitost a v dalsi etape se naucime ext clock, misto 96kHz ktere uz umime povysime na 192kHz a nejake ty povely z toho dalkace, protoze co si budem nalhavat, dalkac je super vec... No a na konec te prvni etapy snad uz pomalu vidim
Vnitrni hlas mi rika neco o konci pristiho tydne pokud se nic moc nepodela.
Rad bych aby to postupovalo rychleji, tlacim na pilu jak muzu, ale moc mi to nejde... Tak si s tim alespon hraju

Rad bych aby to postupovalo rychleji, tlacim na pilu jak muzu, ale moc mi to nejde... Tak si s tim alespon hraju

Naposledy upravil(a) nunu dne 18 lis 2009 21:35, celkem upraveno 1 x.
No to ja bych radsi ty hodiny driv :/ Ale tak holt jak to pujde, tak to pujde,
Uvidime, jak rikam, tlacim na to kde muzu, ale asi mas pravdu ze do te prvni etapy by bylo fajn pridat clock a tech 192 a dalkac nechat na potom, protoze by to bylo ucelenejsi. Mas po ruce superclock ?
No nevím, u profi přístroje mi tohle připadá dost zbytečné ...nunu píše:protoze co si budem nalhavat, dalkac je super vec...
Superclock nemam, proc? To bude umet i wordclock ne? 

Kermitak - bude, ale jako posledni vec. SC bude driv, respektive je uz ted.
Ivo, neni to zbytecne, zvlast kdyz to mas 4 metry od sebe... Mozna z tveho pohledu je to nevyuzitelna vec, ale ti kteri nebudou mit jine rizeni hlasitosti nez to ktere tam bude to urcite vyuzijou, ja teda urcite.
Ivo, neni to zbytecne, zvlast kdyz to mas 4 metry od sebe... Mozna z tveho pohledu je to nevyuzitelna vec, ale ti kteri nebudou mit jine rizeni hlasitosti nez to ktere tam bude to urcite vyuzijou, ja teda urcite.
Zbytecny to neni, ale fakt bych to odsunul nekam na konec, za wordclock