BTW s tim blue - nohy na zem, v necem byl lepsi

Jo BTW tipuju ze vysledky toho testu jsou prevzaty z nejakyho hifi fora - link? (EDIT: uz nic, nasel jsem to

Kermitak píše:Jo, nasel jsem to:
"1. Interní hodiny Lynxu > nunu DAC - presne, presna lokalizace, ale takove "urvane" řezající...
2. Hodiny z AD Lavry Blue > Lynx > nunu DAC - priemny zvuk, velky prostor "tady vsude sedel", mekci basy, ale barvy nastroju tak trochu falesne, zkreslene, umelohmotne....
3. nunu Wordclock > Lynx > Nunu DAC a zaroven prime propojení Nunu Word clock a nunu DAC - jednoznacne nejlepsi vysledky - presne precizni, zcela si neberouci servitky pred nahravkama.... velmi rozlisuje zvukare, saly, orchestry... zkratka to, co potrebuju slyset... "
Jasnenunu píše:Proberem to nekdy osobne. Rad budu mit dalsi zpetnou vazbu, nicmene nad konkretni veci a ne pres 400km vzdalenost. Ale uznavam i ja ze proste to ted je lepsi, hodne lepsi, i kdyz je prevodnik stale stejny, beze zmeny. Asi myslime to same, kazdy ale jinak popisujem.
Ono to je v bode tri, cough nema vubec nic jineho, jsou stejne, identicke, jenom kukacky ho nuti makat tak, jak mu kukaji. A cim lepsi hodiny mas, tim mensi rozdil bude. Kdybych to nemel takovou dalku, dokazal bych ti to hned, protoze hodiny mi zustaly.
Na ty lahudky si vezmu externi HDD pokud by bylo mozno prosim -)
Kontrolu hlasitosti tento konkrétní prototyp nemá (i když jako o jedné z custom variant pro finální produkty Forssell uvažuje). Ten člověk je též zkušený "audiofil" a porovnávali to pokud vím s lecčím. A poslouchal to během předávky kontrabandu i u cougha doma,i když ne během té hromadné sešlosti. Kolik lidí z ezone je schopno Forssella zaplatit fakt nevím, nezkoumám a myslím že o tom to naše povídání není ... Pro mě je zajímavé slyšet dojmy jiných lidí ... Přece jen tyhle hračky mě hodně baví ... Dedikovaná varianta bez dalších doplňků (hlasitost atd.) je pro high end produkty běžná a designově čistá. Separátních ovladačů hlasitosti existují mraky ...nunu píše:Zucastnil se ten clovek te party u cougha ? Docela by mne to zajimalo. Kolik lidi z ezone je schopno forsella zaplatit ?Bohuzel je to kus cesty ktery sponzoruju za sve a preci bych ctel byt u toho. Nekolikrat jsem se to snazil naplanovat, nikdy se to nepodarilo skloubit dohromady.
Mimochodem taky jsem jich par poslal na ukazku, test, vratil se mi jenom jeden clovek, a to proto, ze striktne pozaduje ridit hlasitost a bez toho rizeni by mu lezel a nehral, tak je v rade cekatelu.
Umi ridit forsell hlasitost?