Forssell D/A (pry lepsi nez EMM LABS a DAD) vs. nunu DAC
Re: Forssell D/A (pry lepsi nez EMM LABS a DAD) vs. nunu DAC
Souhlasim ze u te nejvyssi tridy je to bez dalsich zbytecnosti. I ja pokud bych si mohl dovolit meitnera nebo forsella tak bych si poridil tyto stroje. To ze jsem o trochu horsi mez absolutni svetova trida mne zas tolik nevadi. O vikendu budu mit snad nejaky kus i pro sebe tak zkusim vymyslet jak se k tobe dostat. Mas doma i AX-24 ?
Tady se nejedná o soutěž
Cough by si to pujčil a poslechl v každém případě (tyhle věcičky spolu nadšeně probíráme léta
To že tam měl tvůj DA je jen shoda okolností ... Těším se že mi to pošleš. AX-24 tady mám ... Mimochodem v neděli mě navštívil a celé odpoledne pozorně poslouchal a testoval moje nové bedny ... možná se taky podělí o dojmy ...

Podelil -))))))))) A pochvalil, to teda zase jo... S tim poslanim, spis jsem myslel ze bych se ukazal osobne, pokud by to teda nevadilo. Ctel bych to totis slyset taky
Hlavne na necem fajnovem abych vedel o kolik se muzu jeste pripadne posunout a zda to ma u mne smysl. Troufam si rict ze pro ty co maji bedny jako ja za par kacek to smysl mit nebude
Cough ten muj nemel nahodou, on si ho koupil jako jeden z prvnich a kdybych nebyl tvrdak, tak by mi sebral i ten muj prvni kus. Ale nedal jsem se -)) Tim ze se zname nejakou dobu a vim ze tomu rozumi i technicky, ma pristup jako jeden z prvnich k nejakym novym vecem a vylepsenim, takova zpetna vazba -)
Ja bych preferoval asi nejaky vikendovy den nejlip. To je nejvetsi sance, rano vyjet a vecer domu. Mimochodem, jak dlouho ti trva cesta do krnova ? Klidnou jizdou.

Cough ten muj nemel nahodou, on si ho koupil jako jeden z prvnich a kdybych nebyl tvrdak, tak by mi sebral i ten muj prvni kus. Ale nedal jsem se -)) Tim ze se zname nejakou dobu a vim ze tomu rozumi i technicky, ma pristup jako jeden z prvnich k nejakym novym vecem a vylepsenim, takova zpetna vazba -)
Ja bych preferoval asi nejaky vikendovy den nejlip. To je nejvetsi sance, rano vyjet a vecer domu. Mimochodem, jak dlouho ti trva cesta do krnova ? Klidnou jizdou.
Nunu... ja myslim, ze potencialnich kupcu je po celym svete fakt hodne. Samozrejme musis udrzet nizkou cenu / vysokou kvalitu, ale myslim, ze vpohode vypalis par vyrobcum rybnik. Ale samozrejme se to neobejde bez hajpovani na forech, nejaky reklame, rozposilani "vzorku"... ale zijes jenom jednou a tohle je podle me fakt velmi dobra sance, neotalej. Vim, ze to neni jednoduchy, ale kdyby bylo, tak to dela kazdej a pak to nebude davat smysl.
Přesně tak ... kdyby ten tvuj převodník stál stejně jako Forssell nebo dokonce jako Lavry Gold apod, už by to bylo obtížnější. Ale za tuhle cenu a pokud ještě uděláme přímé porovnání s Lavry Black (nejen poslechové) máš dveře otevřené dokořán ... Jenom holt to musí mít nějakou jasnou nabídku (stránky apod) a hlavně musí být co prodávat 

Nebudete mi verit, ale snazim se a delam na tom -))) 

Chce to ještě si vypujčit Benchmark DAC-1 (vedle Lavryho další takový velmi populární samostatný DAC v ceně do 1000 USD) a též porovnat a s výsledky pak seznámit veřejnost ...
Ja ti verim, ale akorat kdyz sme se videli naposled, tak si byl hodne nesmelej s tim neco dal delat... ale to asi bylo tim, ze si zrovna dokoncil nejakou cast a byl vycerpanej jak psychycky tak financne. To znamnunu píše:Nebudete mi verit, ale snazim se a delam na tom -)))

Porovnani s Lavry Black a Benchmarkem bude urcite zajimavy z duvodu "aby se nereklo", ale myslim, ze si to s nima vytre zadek (pardon, ale jinak to neslo
Urcite bude zajimavy prave i porovnani s high endem, aby lidi vedeli ze nejen ze si za stejny prachy muzou koupit lepsi vec (proti lavry black, benchmark apod.), ale i ti, co chteji high end si ho muzou koupit levneji (forssell, meitner, gold, apod.). Samozrejme tyhle kousky jsem neslysel, ale podle toho co ucastnici testu s forssellem psali, asi to bude ta spravna kategorie pro tvuj dac :]
A rozhodne se do toho opri, my muzem chvalit na forech, ale to nema cenu, dokud nebudou mit lidi sanci to koupit. Go go go!!!
)

A rozhodne se do toho opri, my muzem chvalit na forech, ale to nema cenu, dokud nebudou mit lidi sanci to koupit. Go go go!!!

Benchmark u nás dodává Panter. Pokud DAC-1 budou mít na skladě, můžu si to od nich bez problému pujčit ...
Ivo muze na Gearslutz udelat peknou reklamu 

Tak tomuhle hodne fandim. Nepremyslel si Nunu nekdy nad komplexnejsim reseni? Napriklad:
2xAD-DA o velikosti 2U s kontrolou peaku, nunu kukacky s wordclockem.
Little 2ADA

8xAD-DA o velikosti 4U s kontrolou peaku, nunu orloj vysilajici wordclock i superclock.
Big 8ADA

2xAD-DA o velikosti 2U s kontrolou peaku, nunu kukacky s wordclockem.
Little 2ADA

8xAD-DA o velikosti 4U s kontrolou peaku, nunu orloj vysilajici wordclock i superclock.
Big 8ADA

Takže tobě jako nestačí, že v té naší ucaprtané zemičce a v domácích podmínkách vzniklo něco, co šlape na paty světové špičce..W.Cable píše:..Nepremyslel si Nunu nekdy nad komplexnejsim reseni? Napriklad:
2xAD-DA o velikosti 2U s kontrolou peaku, nunu kukacky s wordclockem
"vrať se hochu zpátky na zem, vždyť ty lítáš jako blázen"

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
no ja doufam, ze vicekanal bude 

AD je ale asi trochu tvrdší oříšek než DA ...