To je přece subjektivní. To samé mohu napsat o iPadech, všechny jsou strašné, strašně omezující, pro mě je iPad nepoužitelný systém, jeho ekosystém je totalitní. A co jako? Jsou to zbytečné řeči. Je přece úplně normální a jasné, že každému bude vyhovovat něco jiného a to z životaschopných alternativ nedělá nic horšího. Nejsi teenger, aby sis svou identitu spojoval s nějakou značkou, ne? Já mám na normální používání android tablet, na hudbu windows tablet, na programování linux. Alternativy to jsou a dobré. Androidy používám od verze 2.2 a nic strašného mi na nich nepřijde, právě naopak. Jsem ten typ uživatele, který si prostředí rád přizpůsobuje sobě, svému stylu práce, místo abych se přizpůsoboval prostředí.Pytkin píše: ↑19 lis 2019 09:06PMC : Ja som pisal ze mam 3 zariadenia s androidom a vsetky su strasne .. Neprehladne .. A to nehovorim kolko android stickov a mediaplayerov som skusal ..Proste Android je pre mna nepouzitelny system .. Komu vyhovuje , nech ho pouziva .. Ja ho nezatracujem .. Len ja som si vybral Apple a som s nim spokojny .. Ten ich ekosystem je dokonaly ..
Co sa tyka windowsu .. To neni alternativa .. Ale o tom je tu na fore popisane dost ..
U toho windows tabletu jsem třeba šťastný z toho, že má tři usb porty, z toho dva normální. Který iPad ti to dá? Všechno má své výhody a nevýhody a jak už jsem psal, u řady vlastností je to tak, že co je pro jednoho výhodou je pro druhého nevýhodou. To že si různí výrobci mohou android přizpůsobit je pro mě výhoda, mohu si vybrat to, co mi vyhovuje více. Nepotřebuji, aby byli identičtí a jestli ty jo, můžeš si pořizovat androidy od jednoho výrobce, pak si budou podobné.