Live setup
Sonority: No ja si rikam, ze to musi proste klasika intel s win xp rozchodit.
Kolik tam peres efektu? me by stacilo naraz hrat 2-3 stopy ostatne neco jako 4deck playery a na kazdym povesenej EQ kvuli korekcim na masteru kompresor na sendu jeden delay / flanger, a nahozena midi stopa kvuli syntaku jinak bych tam toho asi zatim vic nejel. Dalsi giga pameti se da dokoupit. Takze asi Core 2 duo.. no a klapky to je otazka.
Kolik tam peres efektu? me by stacilo naraz hrat 2-3 stopy ostatne neco jako 4deck playery a na kazdym povesenej EQ kvuli korekcim na masteru kompresor na sendu jeden delay / flanger, a nahozena midi stopa kvuli syntaku jinak bych tam toho asi zatim vic nejel. Dalsi giga pameti se da dokoupit. Takze asi Core 2 duo.. no a klapky to je otazka.
Mam od Novation SeedIO, je to jednoducha USB1.0 zvukovak 2xIn(XLR) 2xOut (Jack). Ma to prijemnou konstrukci se skvelejma knobama. Predpokladam, ze v tom kontrolleru budou ty same vnitrnosti. Pod WinXP to pouziva Asio od usbaudio.com, jako ostatne spousta dalsich vyrobcu. Muzes taky pouzot Asio4All...TOM-Thak píše:Puk*: mas osobni zkusenost s tim Novationem? Hlavne s tou zvukovkou.
Pac kdyby to pres to USB behalo slusne tak bych o nem uvazoval, vyuzil bych ho jako syntak na ted a kdybych kupoval ten notas tak bych to rovnou vyuzil i jako midi kontroler se zvukovkou.
Karta ma sve limity diky USB1.0, ale na jednoduchy recording dvou kanalu je dostacujici. Jedine co mi na karte vadi, tak je to, ze nema On/Off prepinac a pri (re)strartu musi mit kartu vysunutou z USB (na Mac OS X). U kontrolleru tento problem asi odpada.
Tady na foru urcite najdes spoustu diskusi na tem USB / FW / Card Bus zv. karty.
Kazda technologie ma sve klady i zapory ... Ja bych dnes volil nejake FW (Echoaudio, Motu) reseni a mozna i separatne karta a kontroller ...
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT
kexik: jojo s tou kvalitou mas pravdu ono co ti treba leze z Pioneeru DJM600 .. to taky neni zrovna zvukova pohadka. Je pravda, ze asi nejlepsi by bylo v provedeni notebook tak Core 2 duo a k tomu externi USB zvukovku a externi USB midi kontroler. Nebo macbook s firewire zabudovanym a k tomu ozonic.
Ja se hosi podivam po ezone po tech externich zvukovkach, aby mi tu nenadavali, ze uz to tu je 100x recene
)
Ja se hosi podivam po ezone po tech externich zvukovkach, aby mi tu nenadavali, ze uz to tu je 100x recene