Zvlastni urcite jsem. Asi jako Tybodyia píše: Jinak cigi bude asi zvláštní týpek

Zvlastni urcite jsem. Asi jako Tybodyia píše: Jinak cigi bude asi zvláštní týpek
Nestudovals v Plzni?inak co se tyce sebereflexe, tak te mam, rek bych dost. Konec koncu jsem studoval na Jezkarne, i kdyz nedostutoval, ale studoval a dostudoval jsem na HAMU v Praze a to jsou skoly, kde vas sebereflexi uci predevsim - zejmena ti nejzaprdenejsi profesori
Sorry, jenom v Praze (MgA.) a Londyne (MA) a rocni staz v DC. Plzen se mi vyhlavras píše:Nestudovals v Plzni?
Pytkine, vpohode. Ja jsem zas napsal jen svuj nazor. Zadna krec. Kazdopadne jestli tam fakt nekde slysis nejakej zasadni rytmickej problem, tak to mi urcite napis kde. To je dulezity mit hodne konkretni feedback. Emil Viklicky vzdycky zduraznoval, ze noty muzou byt klidne vedle, ale rytmus musi byt vzdycky koser. Kdyz se clovek netrefi do stupnice, tak se nic nedeje, ale jakmile je to rytmicky hnuty, tak to je v hajiPytkin píše:Cigi: ja som písal len svoj názor. Nie som žiadny odborník na harmonie a rytmus. Píšem len to čo pocujem. Nepovažujem sa za uplneho laika ale ani som nestudoval berkley. V každom prípade ak vás to baví a niekoho to baví aj počúvať, tak je to na poradku a prajem veľa zdaru. Moja salka kávy to neni.
Musis byt na hodne dobrym tripuKermitak píše:Jo, takze to neustaly stridani A C D je moje halucinace, ok, to se stane.
s tymto by som dost zasadne nesuhlasil. Hammerova osobitost je do velkej miery dana prave tym, v akych stupniciach hlavne v zaciatkoch svojej americkej kariery komponoval a aku melodiku mali jeho sola, si myslim.cigi píše:Ale jeste k Hammerovi....rek bych, ze ta kultivovanost rozhodne neni v tom jake pouziva stupnice, to je, podle me, v jeho pripade naprosto podruzne
Hele tak to doposlouchej do konce a uslysis, jakou to ma hodnotu pro posluchace. V tom klubiku bylo 250-300 lidi. Postni sem neco svyho, jak Tobe slape kapela, jsem uprimne zvedavej, kdo mi tady radiKermitak píše:ale pro posluchace v tom zadnou hodnotu nevidim.