Minimoog Voyager - jam na koncertě

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
cigi

Minimoog Voyager - jam na koncertě

Příspěvek od cigi »

http://www.youtube.com/watch?v=5n4-OZS1I38

:evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil:

Doporučeno sledovat potmě a na monitoru s dobrým rozlišením :shock: :shock: :shock:

Ctirad

Re: Minimoog Voyager - jam na koncertě

Příspěvek od Ctirad »

WTF? Já tam viděl i na HD rozlišení jenom takové jakoby čtverečky a kromě toho jsme se dost nudil. Nějaký spoiler by nebyl?

cigi

Příspěvek od cigi »

Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem, Ctirade. Každopádně si kup alespoň lepší monitor.

peteness

Příspěvek od peteness »

ahoj, neni to spatny. Ja uz se dival jak jsi sem minule daval neco. Akorat jak se v tech improvizacich poustite mimo tema tak vam to moc nejde. je to takove nemasne neslane. Chtelo by to vic sledovat jak to delaji mistri oboru. Zkouset i jine stupnice v tech solech, jit vic proti srsti. Ale je to na dobre ceste. Klidne bych ten Voyager pouzival s efektama.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

hm, covece, me se z toho libi hlavne to solo na basovku kolem paty minuty, jinak me to moc nechytlo. Chapu, ze je to jen jam, takze tezko z nej delat nejakou propracovanejsi strukturu, ale i tak mi to prislo skoro celou dobu takovy hrozne nesmely. Porad se to tocilo v jednom kolecku pro me ne moc zajimavym.

cigi

Příspěvek od cigi »

Hele dik za reakce. Ja osobne si myslim, ze je to vsechno, jen ne nemastne a neslane. Byl to jam bez pripravy a podle me tam spousta veci zapada, jako kdybychom to cvicili. Je tam docela solidni motivicka evoluce, Moog paradne prasi, kapela slape a jedem na jedne vlne - a jsme na to pysni :lol:

Co se tyce improvizovani podle stupnic, tak na to uz jsem fakt odehral moc a moc gigu, abych to jeste delal. Kdysi pred deseti lety jsem nadrtil celeho Andrsta, takovou tu jeho ucebnici, jak tam vysvetluje vsechny stupnice, kdy je pouzivat, jak atd. Pak mi stejne muj ucitel jazzoveho piana i lektori na jazzovych dilnach rikali, ze stupnice nejsou to hlavni. Daleko hodnotnejsi snazit se tvorit hudbu - od srdce:twisted:

Kazdopadne si poslechnu vase bandzonovy profily, treba konecne prijdu na to, jak to delaji mistri oboru :roll:

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

cigi píše:Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem, Ctirade. Každopádně si kup alespoň lepší monitor.
Aha, tak jsem to nepochopil. Měl jsem za to, že jde o nějaký špek typu, že namísto Voyageru tam má ve skutečnosti otevřený notebook a s nějakým VST nebo tak něco :lol: Jako ukázka na vlastní tvorbu je to rozhodně nadprůměr, nicméně kvalita toho obrazu není opravdu moc valná a nemyslím si, že by za to mohl můj 24" IPS panel.

cigi

Příspěvek od cigi »

Ahoj Ctirace, notebook s nejakym VST.......odstup satane :evil:

Ten obraz jsme tak pokurvili schvalne, pac si myslime, ze to dobre vystihuje nasi hudbu.....a stav nasich mysli :P

Jinak pokud mas radsi barvicky :mrgreen: a chtel bys videt sviticiho Voyagera, tak toho najdes tady:

http://www.youtube.com/watch?v=dWsk9DHl ... re=related

rastis

Příspěvek od rastis »

cigi píše:Hele dik za reakce. Ja osobne si myslim, ze je to vsechno, jen ne nemastne a neslane. Byl to jam bez pripravy a podle me tam spousta veci zapada, jako kdybychom to cvicili. Je tam docela solidni motivicka evoluce, Moog paradne prasi, kapela slape a jedem na jedne vlne - a jsme na to pysni :lol:

Co se tyce improvizovani podle stupnic, tak na to uz jsem fakt odehral moc a moc gigu, abych to jeste delal. Kdysi pred deseti lety jsem nadrtil celeho Andrsta, takovou tu jeho ucebnici, jak tam vysvetluje vsechny stupnice, kdy je pouzivat, jak atd. Pak mi stejne muj ucitel jazzoveho piana i lektori na jazzovych dilnach rikali, ze stupnice nejsou to hlavni. Daleko hodnotnejsi snazit se tvorit hudbu - od srdce:twisted:

Kazdopadne si poslechnu vase bandzonovy profily, treba konecne prijdu na to, jak to delaji mistri oboru :roll:
nebolo to zle, no ani na posratie. ale sebavedomie je tiez dolezite, uznavam :wink:

cigi

Příspěvek od cigi »

nebolo to zle, no ani na posratie. ale sebavedomie je tiez dolezite, uznavam :wink:
Dik za komentar, sebevedomi je kazdopadne potreba.....a pak se jeste o sobe musis dat vedet 8)

Jinak, jestli mate kdokoliv nejaky ukazky pouziti Voyagera pri zivym hrani, tak sem s nimi. To, co je na youtube, uz znam pomalu nazpamet....zas tam toho tolik neni a vetsina z toho sou pouzi kroutici knobu, co na klavesnici hraji jednim ci maximalne dvema prsty, coz me uplne neuspokojuje :twisted:

vras

Příspěvek od vras »

Kazdopadne si poslechnu vase bandzonovy profily, treba konecne prijdu na to, jak to delaji mistri oboru
Poslechni si treba starou vec Billy Cobham - Spectrum a vcil mudruj:-) (akorat moog tam mozna nemaji, z tohoto pohledu sorry za OT)
EDIT: tam jsem si to nepamatoval dobre, i moog tam maji!

rastis

Příspěvek od rastis »

Jan Hammer tam hra klavesy a na Moogu :)

cigi

Příspěvek od cigi »

rastis píše:Jan Hammer tam hra klavesy a na Moogu :)
Dik za tip, ale tohle znam. Hammera mam docela najetyho. Hraje na Mooga strasne kultivovane, to je fakt, ze to se mne zatim moc nedari :P

cigi

Příspěvek od cigi »

Ale jeste k Hammerovi....rek bych, ze ta kultivovanost rozhodne neni v tom jake pouziva stupnice, to je, podle me, v jeho pripade naprosto podruzne :idea:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kedysi som mal nahrateho cobhama z bratislavských jazzových dni a pamätám si že tam boli famozne sóla na tuším micromoog. Odporúčam pohladat.

Zamčeno