Riddimshot fungoval jako backing band Kalabashe behem leta na festacich i v nejakych klubech a funguje tak i dal, ale uz beze me. Jsou to bud Kalabashovy pisnicky (ma v Parizi studio a porad neco produkuje) nebo tradicni reggae riddimy. Ale ten vyslednej koncertni tvar, to bylo samozrejme kolektivni aranzma, co se udelalo na zkouskach a behem koncertu se dopilovalo. Na zacatku leta jsem tam hral na klavesy jenom ja, ale tahal jsem troje (M1, Nord Electro a Fantom X), pak se pridaly druhy klavesy, coz hodne zmenilo zvuk a mne to v tehle podobe sedelo uplne nejvic. A rek bych, ze to i nejvic v te dobe slapalo, i kdyz ja osobne mam pocit, ze Poetic Filharmony slapou jak deset Riddimshotu. Ale pak to nabralo silene popovej smer, skoro R ´n´Bicko - nic pro me

Kluci z Riddimshotu ted chystaji projekt ceskych riddimu, takze by do leta mela byt i nejaka puvodni tvorba kapely. Nevim, jestli je ten napad porad drzi, ale chteli do jednoho riddimu dat zvuk cimbalu, aby bylo jakoze jasny, odkud to je