Cyril: cau, ani by me nenapadlo ze je tady diskuze o sansampu PSA, no hezky, zitra mi ma prijit PSA 1, neresil sem jestli je lepsi verze 1 nebo 1.1, prisel ste nekdo na to v cem je rozdil krome sitovyho vypinace ? kazdopadne sem si poslech ty tvoje ukazky, oproti mojemu PODu XT kterej minim vykopat z baraku co nejdriv... (ehm nechcete ho nekdo ?

to tlaci vic v basech ale co si od toho slibuju hlavne ja je to ze by sansamp (aspon podle ukazek co sem kde nastahoval a naslech) nemusel tak sypat ve vejskach, coz je na vsech tvych ukazkach, asi je to hodne o tom jakej zvuk si kdo hleda, me vyhovuje rytmickej masakr pod elektroniku bez tech sypacich vejsek, doufam ze to na tom pujde protoze na PODovi to nejde... stravil sem s tim prilis mnoho casu aby me to prestalo bavit, tak snad me PSAcko nezklame, kdyz se prsej tolika znamejma jmenama, doufam ze ty znamy jmena na tom jenom nesvacej nebo nepodkladaj tim stul apod ale fakt na tom apson neco aspon obcas udelaj

aby to nebylo takovy to ze ma kazdej doma deset rectifieru a nekde v koute zaprasenej sansamp PSA 1 a hura s nim hned na stranky at mladejm zblbnem hlavy a trochu zamlzime

no kdyz to bude trochu vic jak POD tlacit v basech tak mi to bude v zasade stacit, nemel ste nekdo nahodou moznost tyhle dve krabice porovnat ? ted uz je to stejne jedno kdyz mi to zitra prijde ale tak ptam se pro zajimavost