vasek: z ceho usuzujes, ze je moje kytara za skoro 20 litru srackova? Asi to neni zadna bomba, ale srackova, to snad ne...?
rastis: jo, muzes tam jit klidne hned
vasek: no B.C. Rich platinum virgo, stala teda 18,5 (resp. byla na ni zrovna masivni sleva, takze nakonec byla za tusim 13,5!)... ne, ze by to nutne muselo znamenat, ze je ta kytara dobra, ale precijenom jsem doufal, ze si nekupuju neco nepouzitelnyho...
Hmm tak tady máte zvukovou ukázku SansAmpu GT-2.... dneska nahráno.... je to natočené na sound Metallicy tak můžete porovnat tu téměř totožnost soundu.... jinak zvuková kvalita imho velmi dobrá, na to že je to celé z útrob Handycamu
EXTREMNE zajimava zalezitost - http://www.guitarampmodeling.com/viewto ... =32&t=3380 nemuzu se dockat, az to vyzkousim... Mam taky problem, ze cistej sansamp mi zni tak nejak "napul" jako z bedny a "napul" jako primo nahranej... a po aplikovani impulsu je to moc rozplizly, rozmazany... v tom threadu typek udelal nakej impuls, kterej by mel tohle resit...
No tak jsem si tak narychlo hral s tou metodou, co je o prispevek vejs, a posilam srackovej "untight" klip... uncab.wav a pak jeste jedno "cviceni", ktery je bez impulsu (primo PSA1)... cviceni-drop-A.wav
vasek: hlavne to posledni se mi zda nejlepsi, ale pokrok v hledani mi jde zatracene pomalu Jsem malinko rozcarovanej... zebych to vymenil za engl e530?
ty wavy jsou 24bit s nejakym divnym kodovanim. winamp to polozi, ale soundforge to zvladne. U ty posledni ukazky to je docela fajn zvuk. Takze ted mas zvuk a zkus udelat pisnicku. Zacni jednoduse. Z tohodle rifu (s tim, ze opravis ten uplne falesne zahranej akord) udelas zaklad a k tomu pripojis 4 akordovej refren. Treba klasicky CGAE podle potreby otransponovany bude urcite fajn. To cely dvakrat zkopakujes a po druhym refrenu pridas neco jako AEGG. Zakoncis uvodnim rifem se ztrojenyma kytarama.