TC Powercore & SONY OXFORD

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 09 lis 2006 13:27

Sassot: no uprednostnuje se UAD, protoze liquid mix je uplne nova vec - a navic jeste ne pro Win - takze jen cas ukaze - ja osobne bych UAD zvazoval - ale FW verzi nedelaji - cili to je jasne :-)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 09 lis 2006 13:31

Osobně považuju za pokrok už jen to, že je UAD konečně jako PCIe. Se třeba dočkáme i externí verze.

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 09 lis 2006 14:09

Na dané téma mě hodně zaujala zpráva o tom, že se snad Sony rozhoupala k vypuštění nativních Oxford plugins v AU formátu. Jestli tomu tak skutečně je, je to moc dobrá zpráva...

Saša

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 09 lis 2006 14:27

PLS - bud konkretnejsi, to zni dobre ! odkud mas tu zpravu ? :D

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 09 lis 2006 14:34

Jirka: Sony Oxford announces support of AU / Apple Audio Unit Format - http://www.gearslutz.com/board/showthread.php?t=92855

Saša

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 09 lis 2006 16:48

Nainstaloval jsem tedka demo Sony EQ na svoji Powercore Compact... zapnul jsem vsechny pasma a filtry... z jednho chipu mi to bere 11%(44.1Khz,stereo) to znamena 9 EQ na jeden chip... coz je uplne jina kava nez tabulka

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 09 lis 2006 17:07

Super, diky moc za info :D to je fakt naprosto jina informace nez v tabulce sony

Takze muzu to brat tak, ze Powercore Firewire, kterej ma chip 4x150 utahne 4x 9 stereo Oxford EQ ? = 9 x 4 = 36 stereo EQ ? = 72 mono.... emm, pockej to uz je nejak hodne ne:) ? mel jsi opravdu zapnutej stereo nebo mono? toje docela dulezita informace.

a u compressoru je narok na zatez stejnej?

Diky

.
Naposledy upravil(a) ECSON WALDES dne 09 lis 2006 19:50, celkem upraveno 1 x.

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 09 lis 2006 17:24

vetsinou je to tak, ze stereo verze bere tak o 20-30% vic nez mono...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 09 lis 2006 18:04

a taky vzdycky nezapinas vsechny pasma, ale pro predstavu co to utahne je to asi jasnejsi se vsema zaplejma

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 09 lis 2006 20:08

No jestli je to s vykonem Powercore+OXFORD jak psal ADDyS, tak pak je to ale hodne zajimavy. Snad mi to tu jeste potvrdi i Jehlar.

Mimochodem koukam ze jsem tu psal firewire spatne jako firewAre...asi starnu bo co:)



Tady sem nasel fotku kde majitel nevahal a koupil si Powercore rovnou 3x.
http://www.gighouse.co.uk/images/TC%20Powercore.jpg

.

Sassot
Příspěvky: 9
Registrován: 09 lis 2006 12:40

Příspěvek od Sassot » 09 lis 2006 20:11

No je to vazne tezke co vybrat. Focusrite me ale hodne laka a to jejich demo dokazuje ze to nebude marna volba. Skoda ze je to vsechno tak moc drahe -( ja asi pujdu do UAD. Zatim jsem nezaznamenal zadny spatny reakce.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 10 lis 2006 07:15

Demo je pouze stereo

Restrictions in the demo are as follows:

- Only one plugin is included (stereo EQ and filters)
- No 96k operation
- Audio is muted at regular intervals
- Only one program is supported
- No automation is possible

These limitations are removed in the full version, which also
includes six plugins (mono and stereo versions of EQ, filters,
and EQ and filters).


Obrázek



Ted jsem nahral aji ten compressor,ten papa 26%

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 10 lis 2006 08:48

syncro: no, nerad bych se mylil, ale asi to bude zase chraneny na iLok klic - cili bez toho si nezkusime ani demo :-(

jehlar
Příspěvky: 204
Registrován: 25 úno 2005 21:17

Příspěvek od jehlar » 10 lis 2006 10:04

Demo se mi podařilo stáhnout, akorát nevím kdy se mi podaří testnout tu spotřebu zdrojů. Došla mi totiž konečně zvukovka http://digigram.com/products/getinfo.htm?prod_key=13750 tak budu spíš řešit její zprovoznění, čeká mě zítra live recording, tak doufám že to nebude příliš velký stres.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 10 lis 2006 17:04

Zkousel jsem to trochu Sony EQ vic a zjistil jsem ze kdyz pustim vice jak dva pluginy tak mi zacne jenom plivat zvuk... mam pocit ze to demo bude starsi verze a neni optimalizovana na novejsi karty.Takze ta tabulka na na tech strankach je pravda... ten compressor sedi.
Holt chyba Sony EQ demo

Odpovědět