Sonnox je puvodni team vyvojaru ktery pracovali na pultu SONY OXFORD. Dnes se ale tahle divize osamostatnila a ohlasila novou firmu pod nazvem SONNOX. Prohlasili ze ted budou mit volnejsi ruce a budou pruznejsi nez v podruzi SONY, tak sem zvedavej co chystaj velkyho.Ivo píše:Mimochodem už se to nejmenuje Sony ale Sonnox ?
Me ted ale vrta hlavou myslenka, ze kdyz uz OXFORD produkty zastresuje samostatna firma tak by se mozna od SONNOX dala ocekavat nejka DSP karta jako napr SSL DUENDE, kde stavajicich 6 pluginu bude v zakladu v cene. S tim, ze SONNOX urcite pracuje na novejch pluginech coz si taky v prohlaseni dali za cil. No sem zvedavej, takovej silnej team by nam moh nabidnout spoustu hezkejch veci. ....teda ne ze uz by toho nebylo na trhu dnes vic nez dost, ale od nich bych se tesil urcite
SONNOX Oxford 6 Pack Native za 30.446,- Kč nema kam zahnout, takze pujdu a koupim. Ale stale mi vrta ta moje spekulace s DSP SONNOX, nastvou mne jestli treba do pul roku nejaku nabidnou a ja ji pak budu samo chtit taky!!!

.