som si teraz spomenul jak som u teba skusal supernovu

TOM-Thak píše:Jasne - parada. Ono hlavne v tech trekach je to prohnany logicem sou na tom efekty.. komprese.. takze se to tezko poznava. Kazdopadne sam mi asi potvrdis, ze TIcko je dost univerzalni a hraje pekne.. ale takovyhle nekompromisne tvrdy leady se na tom zase nedelaji az tak snadno. Zni to proste jinak.. a to je taky ten duvod, proc si myslim, ze je lepsi mit vic charakteru ve studiu.
Btw. pocitam, ze uz mas jen NOVU a nord uz je za tu dobrou cenu pryc ? :c)
To by bylo super Tome - zajima me nazor nekoho kdo na tom krouti zvuky naseho stylu - a u SH01 ty tri Osc. + ta efektovka - by mohla supersaw a jine vlny nakopnout ale treba se pletu ..... rackova verze nebo nejaky modul s USB konektiv.by byl super/neco jako Blof/ ale myslim ze se nedockame....TOM-Thak píše:Na SH01 Gaia jsem si jeste nesahlale uz z obrazku je videt, ze je to podobny hodne JPcku ty knoby apod. Podle specifikaci uz poznas, ze to ma neco navic.
Samozrejme tebe zajima sound.. Kamos byl ted v Vidni a tam na ho hral.. tak se ho zkusim zeptat jaky to je v porovnani s SH201.
Me na rolandu stve, ze neudelaji rackovou verzi od SH201 nebo SH01 gaia.. kdyby to stalo treba 10litru bez tech klaves.. kam to clovek ma porad davat takovy veliky hovadakor kdyz ma k DAW jeden klavesovej kontroler / synth a zbytek stejne ridi pres nej nebo pres DAW.