Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 265
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 20 čer 2008 11:32

Ted jsem docela v pasti - myslel jsem ze blofeld pozira sounsety Qka a dalsich waldorfmasinek ale kdyz ho chci naladovat tak bez reakce - testoval to nekdo?
Dik

nejaky link - treba se to nekomu bude hodit

http://synth.stromeko.net/Downloads.htm ... feldSounds

http://www.trippler.net/music/Download/download.html

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2692
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 20 čer 2008 12:09

synth: Malo by to fungovat. Ja som skusal len reloadnut factory soundbank a nemal som s tym ziaden problem.

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 265
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 20 čer 2008 13:39

kdyz reloadnu blofeldovsky *.mid tak se deje vse jak ma
ale kdyz se ho snazim naladovat sounsetem pro qko tak ho vubec nebere v potaz - zvlastni
nepouzivam pro prenos USB - ale to je prece jedno ......

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2692
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 20 čer 2008 13:53

A kde je vlastne nieco o tom ze blof vie importovat patche z Qcka ? :)

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 265
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 20 čer 2008 14:15

Datov%u11b a zvukov%u11b kompatibilní s Waldorf Pulse, Q, Q+, Micro Q, Microwave, Microwave II/ XT, Wave syntetizéry
viz.
http://www.musiccenter.cz/Waldorf-Blofe ... duly:22973
:)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2692
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 20 čer 2008 14:24

Zrejme to je nepresny udaj...by ma zaujimalo odkial tuto informaciu nabrali...si vsimni ze aj na tej stranke co si uviedol, tak microQ banka je prekonvertovana pre Blofelda...

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 265
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 20 čer 2008 14:29

to mas pravdu :roll: potreboval bych tedy nejaky konvertor :) mozna napsat tomu chalanovi :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2692
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 20 čer 2008 14:42

ja by som sa skor obratil priamo na waldorf support..odpovedaju na mail rychlo...alebo posli dotaz na official forum: http://www.waldorf-forum.com/cgi-bin/ma ... user-forum

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 265
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 20 čer 2008 15:23

I think I might have missed something. I thought that someone wrote a script to convert > mQ patches to Blofeld patches, and that the Blofeld was NOT able to directly read mQ (or Q) > patches. True or false? Correct Dr. Georg Müller

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 265
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 20 čer 2008 15:24

Parchanti - Access take problemy nema :evil:

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 20 čer 2008 15:37

Hodně věcí jsem přehodnotil a pomalu přecházím na SW .....
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 265
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 20 čer 2008 15:45

Acid Punk píše:Hodně věcí jsem přehodnotil a pomalu přecházím na SW .....
Všechno je ok - Acide :lol: Je to SW zavřený v HW škatulce - stejně jako tvoje VSTi v PC škatulce :) Jen to CPU je jiné :lol: :lol: :lol: - A nemá smysl řešit DSP - VA - A aj. :) :lol:

"pomalu"

insolent
Příspěvky: 7
Registrován: 17 čer 2008 21:12

Příspěvek od insolent » 20 čer 2008 19:17

Potřeboval bych poradit,když chci nahrávat z Waldorfa midi do audio stopy,tak je tam slyšet ten signál a šum,když použiju asio ke zvukovce,tak je to o něco méně,ale pořád to tam je.Nevíte někdo jak odstranit ten signál a šum?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 20 čer 2008 19:41

synth_synth_synth_synth píše:Datov%u11b a zvukov%u11b kompatibilní s Waldorf Pulse, Q, Q+, Micro Q, Microwave, Microwave II/ XT, Wave syntetizéry
viz.
http://www.musiccenter.cz/Waldorf-Blofe ... duly:22973
:)
Jak může být Blof s uplně jinou strukturou kompatibilní s Pulse (3osc analog) nebo s mega synthem Wave ? To si asi někdo blbě vysvětlil, že používá Wavetable resp. 3 VA osc jako metodu generování zvuku. btw. nikde jinde než na té české stránce jsem se nedočetl, že by byl datově a zvukově kompatibilní s Pulse nebo Wave nebo i Microwave.

Acces takove problemy mit ani nemuze protoze nikdy nic jineho nez Virus nevyrobil !!! (kromě těch hardware kontrolerů k Waldorfu Microwave a Oberheim Matrix 6/1000) Waldorf ma za sebou nesrovnatelne bohatsi historii.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 20 čer 2008 19:43

insolent píše:Potřeboval bych poradit,když chci nahrávat z Waldorfa midi do audio stopy,tak je tam slyšet ten signál a šum,když použiju asio ke zvukovce,tak je to o něco méně,ale pořád to tam je.Nevíte někdo jak odstranit ten signál a šum?
MIDI do audio stopy?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět