KBčko znám, měli jsme jej v kapele. Docela se člověk pro takový stroječek nadchne
Waldorf Blofeld
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
- loudspeaker
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Tak první poznatky.
Samo první, co jsem udělal, je firmware. Přišlo to s FW v1.01, což jak jsem pochopil z toho, co je zde napsáno, je nepoužitelná verze.
Jinak ovládání se mi zdá v klidu. Je to docela intuitivní.
Za ty peníze mi přjde zvuk špica. Je takovej plnej.
Něco jsem nakroutil a nahrál a kamarád nevěřl, že to z toho leze
Zatím to hodnotím jako dobrou koupi.
Samo první, co jsem udělal, je firmware. Přišlo to s FW v1.01, což jak jsem pochopil z toho, co je zde napsáno, je nepoužitelná verze.
Jinak ovládání se mi zdá v klidu. Je to docela intuitivní.
Za ty peníze mi přjde zvuk špica. Je takovej plnej.
Něco jsem nakroutil a nahrál a kamarád nevěřl, že to z toho leze
Zatím to hodnotím jako dobrou koupi.
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Re: Waldorf Blofeld
Páni, taková teoretická otázka.
Umí Blofeld přijímat data na MIDI In a zároveň na USB? Mám takový nezvyklý setup a chci to ovládat ze dvou zařízení. Samo že v režimu Multi a na 2 kanálech. Bohužel to aktuálně nemůžu vyzkoušet, proto mě zajímá, zda to někdo zkoušel.
Umí Blofeld přijímat data na MIDI In a zároveň na USB? Mám takový nezvyklý setup a chci to ovládat ze dvou zařízení. Samo že v režimu Multi a na 2 kanálech. Bohužel to aktuálně nemůžu vyzkoušet, proto mě zajímá, zda to někdo zkoušel.
podaril sa niekomu rozchodit novy OS 1.13?
http://www.waldorfmusic.de/de/archiv?re ... eld/system
pravdepodobne konecne dovod na kupu upgrade-u - "Improved file transfer capabilities. Regards, Your Waldorf Team".
mne cez usb nefici /midi led-ka blika, no displej ostava v edit rezime, cez midi sa displej rozsvieti spravou o prijimani novej verzie,
ale po ukonceni prijatia sysexu zamrzne/.. mam pocit, akoby bola nekorektne napisana sysex - bez ukoncovacieho bajtu.
http://www.waldorfmusic.de/de/archiv?re ... eld/system
pravdepodobne konecne dovod na kupu upgrade-u - "Improved file transfer capabilities. Regards, Your Waldorf Team".
mne cez usb nefici /midi led-ka blika, no displej ostava v edit rezime, cez midi sa displej rozsvieti spravou o prijimani novej verzie,
ale po ukonceni prijatia sysexu zamrzne/.. mam pocit, akoby bola nekorektne napisana sysex - bez ukoncovacieho bajtu.
Skusal som ten novy OS 1.13. Invalid DSP response... to bola odpoved na update. Je tam zase 1.12.
tomy45: dik za info. vyssie spominane - mne ho ani neupdate-lo.
- Pavel Vantuch