Waldorf Blofeld
mONOGRAm: Tak to je divne.. když zmáčknu klávesu tak bliká MIDI tzn. že to midi přijímá.. otázkou je, jestli by blikalo midi, kdyby byl třeba špatně nastavenej midi channel.. ale když vohulim system volume a vohulim hlasitost na pc tak tam něco vzdáleně je slyšet.. ale je to min hlasity než šum karty a beden
Jeste bych mohl zkusit jiny napajeci zdroj (to by ale nemelo mit vliv.. virus B ma DC 12V zdroj tak jako Blofeld..), ale imho zdroj.. bud se ten synth najede a tim, ze se najede rozsviti display a nacte se vsecko.. tak tim uz by mel normalne makat.. kdyby bylo neco s napajenim tak by imho nemakalo nic je to prece digital I / O.. DSPcko ma napajeci svorky jako jakejkoli jinej svab takze bud maka nebo nemaka vubec.
Jeste bych mohl zkusit jiny napajeci zdroj (to by ale nemelo mit vliv.. virus B ma DC 12V zdroj tak jako Blofeld..), ale imho zdroj.. bud se ten synth najede a tim, ze se najede rozsviti display a nacte se vsecko.. tak tim uz by mel normalne makat.. kdyby bylo neco s napajenim tak by imho nemakalo nic je to prece digital I / O.. DSPcko ma napajeci svorky jako jakejkoli jinej svab takze bud maka nebo nemaka vubec.
http://foto.dendy.sk/index.php?dir=blofeld_adapter
ale fotele len mobilom ktory foti dost zle.. snad to bude stacit ...
ale fotele len mobilom ktory foti dost zle.. snad to bude stacit ...
Supr diky moc za pomoc! Ted jsem zkusil ten zdroj.. a co to dela.. kdyz necham hlasite volume pri vypinani blofa tak to hodi nejakej syntetickej zvuk v normalni hlasitosti.. kdyz zahejbu napajecim konektorem tak se vypne a zapne.. jako by tam ten konektor byl trosku prasacky.. a pride mi, ze ten zvuk se obcas zesili a zeslabi nahodile, jako kdyz mate spatnej kabel a hnete s nim a ono vam to na chvili hraje hlasite.
Jenze ja tu mam kabely hotove Adam Hall na ktery mi jede virus a ostatni syntaky takze kabelem to neni.. je to fakt zvlastni.
Jenze ja tu mam kabely hotove Adam Hall na ktery mi jede virus a ostatni syntaky takze kabelem to neni.. je to fakt zvlastni.
Jo ale jak koukam na fotky tak mam jinej zdroj jen 300mA .. ze by dokazal nedostatecny proud tzn. tech 200mA nedostatecneho napajeni.. ovlivnit chod blofa ? tzn. jeho vystupni signal ? Tak ono by to mozna bylo i logicky.. jestli tam je nejaky pracovni napeti tranzistoru, kterymu se nedostava tak ten zdroj nestiha ukojit ten vystup.. ale pritom tech 12V DC staci na manipulaci v menu apod. jen nestaci tomu vystupnimu AMP.