Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 22 úno 2009 22:09

mONOGRAm: A da se ovladat nejak hlasitost sluchatek na blofu ? Nebo to ovlada to system volume jak vystup tak sluchatka zaroven jako to ma vetsina synthu ? Pokud ano.. tak je na tom blofu neco v prdeli.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 23 úno 2009 07:15

TOM-Thak: prave som to skusal, uroven sluchadloveho vystupu je regulovana prave System Volume. u mna to reaguje.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2009 08:49

mONOGRAm: Tak to je divne.. když zmáčknu klávesu tak bliká MIDI tzn. že to midi přijímá.. otázkou je, jestli by blikalo midi, kdyby byl třeba špatně nastavenej midi channel.. ale když vohulim system volume a vohulim hlasitost na pc tak tam něco vzdáleně je slyšet.. ale je to min hlasity než šum karty a beden :D
Jeste bych mohl zkusit jiny napajeci zdroj (to by ale nemelo mit vliv.. virus B ma DC 12V zdroj tak jako Blofeld..), ale imho zdroj.. bud se ten synth najede a tim, ze se najede rozsviti display a nacte se vsecko.. tak tim uz by mel normalne makat.. kdyby bylo neco s napajenim tak by imho nemakalo nic je to prece digital I / O.. DSPcko ma napajeci svorky jako jakejkoli jinej svab takze bud maka nebo nemaka vubec.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 23 úno 2009 09:04

TOM-Thak: tak to je mi luto.
btw., prave skusam locknutie na ext midi clock. konecne fixnute.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2009 09:09

mONOGRAm: Dneska este zkusim jiny zdroj a jiny vstup zvukovky a kabely.. ale podle me to hlavne musi hrat alespon do tech sluchatek.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 23 úno 2009 09:51

TOM-Thak: i ked s obavami, ale drzim palec!

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2009 10:21

mONOGRAm: Tak on neni muj :D tak to kdyztak stejne vyreklamujeme.. je tyden stary.

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 23 úno 2009 11:31

reklamace bez legrace

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2009 17:44

jste nekdo tedka u PC a mate tam blofelda ? Muzete mi napsat co je tam za zdroj presne ? 12V DC a kolik mA proud ? Dik

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13239
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 úno 2009 17:47

12 V 0.5A (output power 6W MAX)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2009 17:49

dendy: a ze te prudim nemas fotku ? on jich tu ma ve studiu moc a nevime ktrej to je .. mam tu ted 300mA 12V DC, 150mA 12V DC tys psal 500mA teda.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13239
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 úno 2009 17:55

http://foto.dendy.sk/index.php?dir=blofeld_adapter

ale fotele len mobilom ktory foti dost zle.. snad to bude stacit ...

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 23 úno 2009 18:21

trochu vacsia

Obrázek

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2009 21:01

Supr diky moc za pomoc! Ted jsem zkusil ten zdroj.. a co to dela.. kdyz necham hlasite volume pri vypinani blofa tak to hodi nejakej syntetickej zvuk v normalni hlasitosti.. kdyz zahejbu napajecim konektorem tak se vypne a zapne.. jako by tam ten konektor byl trosku prasacky.. a pride mi, ze ten zvuk se obcas zesili a zeslabi nahodile, jako kdyz mate spatnej kabel a hnete s nim a ono vam to na chvili hraje hlasite.
Jenze ja tu mam kabely hotove Adam Hall na ktery mi jede virus a ostatni syntaky takze kabelem to neni.. je to fakt zvlastni.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2009 21:02

Jo ale jak koukam na fotky tak mam jinej zdroj jen 300mA .. ze by dokazal nedostatecny proud tzn. tech 200mA nedostatecneho napajeni.. ovlivnit chod blofa ? tzn. jeho vystupni signal ? Tak ono by to mozna bylo i logicky.. jestli tam je nejaky pracovni napeti tranzistoru, kterymu se nedostava tak ten zdroj nestiha ukojit ten vystup.. ale pritom tech 12V DC staci na manipulaci v menu apod. jen nestaci tomu vystupnimu AMP.

Odpovědět