Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2009 15:40

mONOGRAm: To je good idea na layering :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 16 úno 2009 15:44

tiez si nemyslim ze multimode automaticky znamena mat nutnost na kazdy part zvlast vystup - to clovek potrebuje len v pripade ze ich chce nezavisle dalej externe efektovat ...

to silne zavisi od postupu prace.. ja by som napriklad vobec nepotreboval na blofovi multimode lebo moj styl prace je taky ze si jednotlive sekvencie (bez dly/rev) nahravam rovno do wav stopy a potom uz striham/efektujem dalej tam ;)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2009 15:52

dendy: Pracuju stejne, proste skladam trek a pridavam veci a ty hned vyjizdim do stop. V pripade viruse jsem prave vyuzival i multimode, kdy jsem realtime mohl pretocit 2 - 3 nastroje do stop a nemusel jsem to delat po jednom.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 16 úno 2009 15:57

TOM-Thak: skoda len spolocnej fx jednotky pre vsetky party /tot achilova pata i virusa c-cka - taky delay clock, modulovany random lfo nasobene 16 ma nieco do seba 8O))/

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2009 16:07

mONOGRAm: To je skoda u toho viruse.. chtelo by to vic HW syntaku a mit to vsecko zapojeny a pak udelat realtime export :c)

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 16 úno 2009 16:37

TOM-Thak: o to som sa snazil /yamaha 01V + 8 dalsich stop via adat/, dokial sa mi zivotny priestor nezacal vyhrazat vyhostenim 8O). a este som nenarazil na dostatocne vykonny kompresor, ktory by nafukol moju izbu aspon na dvojnasobok 8O)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 16 úno 2009 16:51

mONOGRAm: Me to povidej haha :D ja na to misto taky nemam.. takze bud az pujdu do svyho tak budu koukat po necem abych tam mel mistnost jen na muziku a nebo nekde neco pronajmu a udelam to tam :)

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 16 úno 2009 16:58

no ja misto mam, ale nemam penize :-D sorr za ot

blof je fajn, nejlepsi je stejne funkce random ;)

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 16 úno 2009 18:32

dík mONOGRAme :wink:

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 16 úno 2009 18:55

Hena: zamalo 8) /ak to Tvoje "dik" nebolo myslene ironicky 8O))/

loudspeaker: "random" je vraj hodne preferovana funkcia i waldorfackymi programatormi 8O). ved im napis, ze mas zaujem 8O)))

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 16 úno 2009 20:22

mONOGRAm píše:Hena: zamalo 8) /ak to Tvoje "dik" nebolo myslene ironicky 8O))/

loudspeaker: "random" je vraj hodne preferovana funkcia i waldorfackymi programatormi 8O). ved im napis, ze mas zaujem 8O)))
ne ne určitě to nebylo ironicky,sice jsem tam s tím už dřív kroutil ale nikdy mi to tam nenajelo :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 20 úno 2009 21:36

Tak jsem to prinesl domu. Zapojil a zjistil, ze ten vystup je priserne slabej asi tak 5% hlasitosti Viruse.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 22 úno 2009 20:57

OS 1.12 -

http://www.waldorfmusic.de/en/archive?r ... eld/system

konecne by mali byt odstranene problemy s midi clockom pri arpeggiatore. zial, nejde mi cez usb loadnut.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 22 úno 2009 21:23

Jak mate blofa pripojeneho? Ja to zapojil a signal do sluchatkovyho vystupu zadny.. a do in zvukovky kdyz vohulim na max bedny a vstup tak slysim vzdalene zvuk.. nemuze to mit odpalenej konec ten syntak?
Mam ho teda jen pucenej a ve studiu hral asi tak o 3/4 min nahlas nez SH201. Tak ze by vadnej kus? Xstation a Virus mi na vstupu delty hrajou uplne normalne.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 22 úno 2009 21:29

TOM-Thak: do sluchadiel mi busi az nadstandardne, ale je pravda, ze main out som uz pocul ist i hlasnejsie. na motu 828 mam aktivovanych este +6db pad.

Odpovědět