tiez si nemyslim ze multimode automaticky znamena mat nutnost na kazdy part zvlast vystup - to clovek potrebuje len v pripade ze ich chce nezavisle dalej externe efektovat ...
to silne zavisi od postupu prace.. ja by som napriklad vobec nepotreboval na blofovi multimode lebo moj styl prace je taky ze si jednotlive sekvencie (bez dly/rev) nahravam rovno do wav stopy a potom uz striham/efektujem dalej tam
dendy: Pracuju stejne, proste skladam trek a pridavam veci a ty hned vyjizdim do stop. V pripade viruse jsem prave vyuzival i multimode, kdy jsem realtime mohl pretocit 2 - 3 nastroje do stop a nemusel jsem to delat po jednom.
TOM-Thak: skoda len spolocnej fx jednotky pre vsetky party /tot achilova pata i virusa c-cka - taky delay clock, modulovany random lfo nasobene 16 ma nieco do seba 8O))/
TOM-Thak: o to som sa snazil /yamaha 01V + 8 dalsich stop via adat/, dokial sa mi zivotny priestor nezacal vyhrazat vyhostenim 8O). a este som nenarazil na dostatocne vykonny kompresor, ktory by nafukol moju izbu aspon na dvojnasobok 8O)
mONOGRAm: Me to povidej haha ja na to misto taky nemam.. takze bud az pujdu do svyho tak budu koukat po necem abych tam mel mistnost jen na muziku a nebo nekde neco pronajmu a udelam to tam
Jak mate blofa pripojeneho? Ja to zapojil a signal do sluchatkovyho vystupu zadny.. a do in zvukovky kdyz vohulim na max bedny a vstup tak slysim vzdalene zvuk.. nemuze to mit odpalenej konec ten syntak?
Mam ho teda jen pucenej a ve studiu hral asi tak o 3/4 min nahlas nez SH201. Tak ze by vadnej kus? Xstation a Virus mi na vstupu delty hrajou uplne normalne.
TOM-Thak: do sluchadiel mi busi az nadstandardne, ale je pravda, ze main out som uz pocul ist i hlasnejsie. na motu 828 mam aktivovanych este +6db pad.