Waldorf Blofeld
-
-
http://www.waldorfmusic.de/en/archive?r ... eld/system
Nu OS V 1.11. zatial bez specifikacie.
edit: podla sonicstate by sa mal 60mb upgrade pack pre desktop predavat
v US za 149 dolcov.
Nu OS V 1.11. zatial bez specifikacie.
edit: podla sonicstate by sa mal 60mb upgrade pack pre desktop predavat
v US za 149 dolcov.
dendy: jo, jo, jo. pozicie pripravene a.. a tot fsjo. system som ladoval cez midi, preto som teraz skusal napojit i cez usb - system najde krabicu ako usb device a.. a tot fsjo podruhe. nepodaril sa mi rozchodit zvuk. midi cez usb zjavne prechadza /a blof ho i prijima - aspon podla indikacie midi ledky/, ale vonku cez analog out nic nejde /kanaly som skusal menit/.
este chcem vyskusat, ci odstranili bug nesyncovania clocku /najma arpeggia su tym postihnute/ v multi mode. absolutne ignoruje vonkajsi clock /skusal som vrstvit par arp-partov - kazdy na inom kanali/, ktory ide z mpc1000.
este chcem vyskusat, ci odstranili bug nesyncovania clocku /najma arpeggia su tym postihnute/ v multi mode. absolutne ignoruje vonkajsi clock /skusal som vrstvit par arp-partov - kazdy na inom kanali/, ktory ide z mpc1000.
tak to mě taky a mám s tím velké problémy.Když chci vyzkoušet blofa s třeba s tím vst editorem tak mi spadne ableton a to se týká i ostatních editoru a vůbec ovládání blofe přes usb.Mohl by mi někdo poradit jak to vyřešit?jinak jsem zkoušel nainstalovat přímo dodávané ovladače a vždy bez úspěchu,pokaždý vyběhne hláška že nelze instalaci dokončit a to už jsem to zkoušel na 2 systémech?tak budu rád za každou radu jak to vyřešit.mONOGRAm píše:dendy: tak som zoslal na system tradicny hnev v podobe restartu /vsetkeho../. a spasa sa pristavila na slovicko.
prihlasil sa bez drivera i na xp, ale najde ho len ako usb audio device.
dík.Heňa
-
Zdravim Dendy,tak kupil som blofelda.Na moje prekvapenie mi z klavesy.cz dosiel za tri dni,ale mam problem .Nejako mi blbne efektovy procesor,namiesto chorusu flangera a overdrive mi hadze taky divny pukot a sum.Je na blofelda nejaky Update alebo nieco podobne,alebo je to chyba od vyroby,inac vsetko ostatne mi ide fajn.Dik za pomoc