Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 led 2009 18:52

jednoznacne.. ja tiez trance robim (psy) a blofeld je paradny na toto.. mometalne by som ani jednu cast mojho setupu nedal prec, vratane blofa :)

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 30 led 2009 18:58

asi spravim objednavku uz teraz,na klavesy.cz ho maju za 323 eur aj nejake drobne.Na ake zvuky blofelda najviac vyuzivas?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 led 2009 19:08

no s tymi klavesami by som bol opatrny.. aby si na ne necakal potom pol roka alebo aj dlhsie ;-))

z blofa sa mi pacia rozne FX zvuky, kavazi-industrialne, kovove, atd ... ale aj pady a arpeggia rozne..

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 30 led 2009 19:11

ved uz som od nich objednaval a ako pises cakal som dost dlho ,vidim ,ze niesom sam co ma s nimi zle skusenosti ,ale zistoval som si dostupnost a maju ho priamo na predajni.

jimyjones
Příspěvky: 41
Registrován: 20 kvě 2008 20:37

Příspěvek od jimyjones » 30 led 2009 21:37

doporucuji se jeste kouknout na ebay po starsim Q, ja jsem ho koupil v prepoctu za 25 a jsem fakt spokojeny, knoby, vystupy, digital a mozna se mi to jen zda, ale blof se mi vedle Q zdal zvukove subtilnejsi...

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 03 úno 2009 11:40

http://www.waldorfmusic.de/en/archive?r ... eld/system

Nu OS V 1.11. zatial bez specifikacie.

edit: podla sonicstate by sa mal 60mb upgrade pack pre desktop predavat
v US za 149 dolcov.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 úno 2009 12:10

noo.. minimalne ked nastavujes priebech pre oscilator tak za vsetkymi wavetables este pribudli pozicia SAMPLE A001 - A128

:)

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 03 úno 2009 12:25

idem ceknut aj ja 8)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 03 úno 2009 15:35

Tak to vypada nadejne
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 03 úno 2009 17:51

dendy: jo, jo, jo. pozicie pripravene a.. a tot fsjo. system som ladoval cez midi, preto som teraz skusal napojit i cez usb - system najde krabicu ako usb device a.. a tot fsjo podruhe. nepodaril sa mi rozchodit zvuk. midi cez usb zjavne prechadza /a blof ho i prijima - aspon podla indikacie midi ledky/, ale vonku cez analog out nic nejde /kanaly som skusal menit/.
este chcem vyskusat, ci odstranili bug nesyncovania clocku /najma arpeggia su tym postihnute/ v multi mode. absolutne ignoruje vonkajsi clock /skusal som vrstvit par arp-partov - kazdy na inom kanali/, ktory ide z mpc1000.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 úno 2009 18:02

mne ho vista najde normalne ako Waldorf Blofeld .. ani som nemusel driver zvlast doninstalovavat.. a hra mi normalne, zvuk lezie von..

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 03 úno 2009 18:19

dendy: tak som zoslal na system tradicny hnev v podobe restartu /vsetkeho../. a spasa sa pristavila na slovicko 8).
prihlasil sa bez drivera i na xp, ale najde ho len ako usb audio device.

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 04 úno 2009 18:20

mONOGRAm píše:dendy: tak som zoslal na system tradicny hnev v podobe restartu /vsetkeho../. a spasa sa pristavila na slovicko 8).
prihlasil sa bez drivera i na xp, ale najde ho len ako usb audio device.
tak to mě taky a mám s tím velké problémy.Když chci vyzkoušet blofa s třeba s tím vst editorem tak mi spadne ableton a to se týká i ostatních editoru a vůbec ovládání blofe přes usb.Mohl by mi někdo poradit jak to vyřešit?jinak jsem zkoušel nainstalovat přímo dodávané ovladače a vždy bez úspěchu,pokaždý vyběhne hláška že nelze instalaci dokončit a to už jsem to zkoušel na 2 systémech?tak budu rád za každou radu jak to vyřešit.
dík.Heňa

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 05 úno 2009 12:43

Zdravim Dendy,tak kupil som blofelda.Na moje prekvapenie mi z klavesy.cz dosiel za tri dni,ale mam problem .Nejako mi blbne efektovy procesor,namiesto chorusu flangera a overdrive mi hadze taky divny pukot a sum.Je na blofelda nejaky Update alebo nieco podobne,alebo je to chyba od vyroby,inac vsetko ostatne mi ide fajn.Dik za pomoc

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 06 úno 2009 17:23

tady je takových odborníků ale nikdo není schopnej mi poradit jak vyřešit můjproblém s blofem a jeho sladěním přes USB a editor?

Odpovědět