Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 kvě 2009 08:18

Ještě doplním, že zpráva z Disku zní ve smyslu dodání = 3-4 týdny :?

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 kvě 2009 16:50

Páni, nevíme o nějakém editoru pro Maca?
Googluju nějakou dobu a zatím jsem narazil na pár věci pro Win, ale na Maca ne :|
Našel nějaký neofiko environment pro Logic, ale ten nereaguje až tak rychle, jak by se mi líbilo.

Public_Domain
Příspěvky: 13
Registrován: 18 pro 2008 21:49

Waldorf License SL

Příspěvek od Public_Domain » 26 kvě 2009 22:05

zdravim. už se někdo setkal s tímto upgradem?
Docela by mě zajímalo,jaký to má smysl kupovat, jak moc to vyřeší zvuk apod.
Máte někdo zkušenosti? napište....




Děkuji

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pavel Vantuch » 27 kvě 2009 09:42

Dovolil jsem si témata "Waldorf Blofeld" a "Waldorf License SL" sloučit, ať se tady ostatním s blofeldem tak moc neroztahujeme :mrgreen:

Public_Domain
Příspěvky: 13
Registrován: 18 pro 2008 21:49

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Public_Domain » 11 čer 2009 14:10

Koupil tedy už někdo ten Waldorf License SL? fakt o to mám zájem,ale nevim,jestli se mi to vyplatí. Tak bych rád znal nějaké pro-proti.děkuji

marthen
Příspěvky: 3
Registrován: 22 čer 2009 21:20

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od marthen » 22 čer 2009 21:27

zdravim,

po update na 1.12 Blofeld nehraje, ani nereaguje na tlacitka. Nejdou prepinat zvuky. Nevite prosim nekdo reseni? Ani nova instalace nepomohla.

diky
martin

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od mONOGRAm » 23 čer 2009 22:57

marthen: tak skus 1.13 - ak by nesiel nahrat /moj pripad napr./, zniz tempo /moj pripad napr./ na 90 BPM /moj pripad napr./ 8O).

marthen
Příspěvky: 3
Registrován: 22 čer 2009 21:20

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od marthen » 23 čer 2009 23:10

1.13.? tu jsem jeste nikde nevidel :-/

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od mONOGRAm » 23 čer 2009 23:31


marthen
Příspěvky: 3
Registrován: 22 čer 2009 21:20

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od marthen » 23 čer 2009 23:50

diky

kazdopadne mi ted do nej nejde nahrat zadny system. zvuk zacal hrat, to se mi povedlo vyresit v nastaveni midi, ale nejde do neho nahrat zadny system, proste na to nereaguje :(

m.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od mONOGRAm » 27 čer 2009 12:23

waldorf poskytol odpoved, akym sposobom dostat do blofa sample:

http://www.waldorfmusic.de/en/archive?r ... ld/spectre

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pavel Vantuch » 19 srp 2009 16:08

Tak jsem se k tomu konečně dohrabal a čekám na aktivační kód License SL :D
Koupil to už někdo jiný?

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pavel Vantuch » 19 srp 2009 17:05

Tak je to tam :D
Přílohy
license_sl.jpg
license_sl.jpg (50.25 KiB) Zobrazeno 505 x

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od mONOGRAm » 19 srp 2009 17:52

congrat a ocakavanie skoreho a rozsiahleho popisu z pouzivania skromne poprosime 8)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13137
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od dendy » 19 srp 2009 18:18

jo jo poprosime si detailnu recenziu :)

Odpovědět