Max For Live

Ostatní audio software, obecná diskuse

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: Max For Live

Příspěvek od STi » 14 črc 2011 15:57

diky, sprava sa to presne podla predstav :)
Naposledy upravil(a) STi dne 14 črc 2011 16:13, celkem upraveno 2 x.
FB | SC | T

monoque
Příspěvky: 600
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Max For Live

Příspěvek od monoque » 14 črc 2011 16:13

STi píše:diky, sprava sa to presne podla predstav :)
ok tak ja tam pridam 8 stop,ale to dam az zejtra...poslu ti link na stazeni...

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: Max For Live

Příspěvek od STi » 14 črc 2011 16:14

monoque píše:
STi píše:diky, sprava sa to presne podla predstav :)
ok tak ja tam pridam 8 stop,ale to dam az zejtra...poslu ti link na stazeni...
ale zaujima ma kde je to zadefinovane ze to robi to co to robi, lebo nikde nemozem najst nejaky kod ako si to spravil.
lebo chcel by som sa to naucit spravit aj sam a mozno keby som videl ten jeden kanal tak by som uz vedel dokoncit tie ostatne :)
FB | SC | T

monoque
Příspěvky: 600
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Max For Live

Příspěvek od monoque » 14 črc 2011 16:20

STi píše:
monoque píše:
STi píše:diky, sprava sa to presne podla predstav :)
ok tak ja tam pridam 8 stop,ale to dam az zejtra...poslu ti link na stazeni...
ale zaujima ma kde je to zadefinovane ze to robi to co to robi, lebo nikde nemozem najst nejaky kod ako si to spravil.
lebo chcel by som sa to naucit spravit aj sam a mozno keby som videl ten jeden kanal tak by som uz vedel dokoncit tie ostatne :)
no ja tady mam jen neakou beta verzi abletonu a dost mi to blbne(asi widle nebo co), jeste na to mrknu na macu doma a dodelam, pak si to muzes analyzovat, je to na dlouho no, to jen tak pres forum nedam,ale v podstate jsou to jen logicke operace neaky ten "if" a pristup pres Live API. Joo prosim te co mas za verzi M4L a Abletonu?

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: Max For Live

Příspěvek od STi » 14 črc 2011 16:34

jasne, ale vidim len to okno vol_send.amxd ale neviem ako mam otvorit ten track_1 a track_1f.
live mam najnovsie 8.2.2 a M4L neviem kde najdem verziu ale asi tiez najnovsiu
FB | SC | T

monoque
Příspěvky: 600
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Max For Live

Příspěvek od monoque » 14 črc 2011 16:48

STi píše:jasne, ale vidim len to okno vol_send.amxd ale neviem ako mam otvorit ten track_1 a track_1f.
live mam najnovsie 8.2.2 a M4L neviem kde najdem verziu ale asi tiez najnovsiu
ajo taaak no cmd+dvojklik na p track_1 nebo prepni patch do live modu cmd+E a pak dvojklikem otevres supatch p track_1

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: Max For Live

Příspěvek od STi » 14 črc 2011 16:57

super toto by mi nenapadlo ze to treba mat v tom mode aby to islo :) diky
FB | SC | T

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: Max For Live

Příspěvek od STi » 14 črc 2011 19:41

takze sa mi to nepodarilo rozchodit pre 8 kanalov, castocne som to pochopil ako to funguje ale asi to este nestaci, tak ak by som ta este mohol poprosit, spravil by si mi to?
dakujem
FB | SC | T

monoque
Příspěvky: 600
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Max For Live

Příspěvek od monoque » 15 črc 2011 09:45

STi píše:takze sa mi to nepodarilo rozchodit pre 8 kanalov, castocne som to pochopil ako to funguje ale asi to este nestaci, tak ak by som ta este mohol poprosit, spravil by si mi to?
dakujem
jj udelam, dneska max. zitra dopoledne..delam to natajnacku v praci:-)

monoque
Příspěvky: 600
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Max For Live

Příspěvek od monoque » 15 črc 2011 12:55

nakonec sem to udelal jako singl plugin, staci ho dat na audio stopu, ktreou chces ovladat a z menu zvolit kanal(kapacita je 16), lze i dat treba 8 pluginu do jedne audio stopy(klidne na master), ktera bude treba mrtva a nastavit postupne kanaly 1-8 a namapovat kontroler(volume,buttons), zda se mi to flexibilnejssi nez to strkat do midi stopy a mit to jako plugin pro 8stop najednou. Jeste dodelam ukladani presetu...

Obrázek

http://www.edisk.cz/stahni/00251/vol_se ... .06KB.html

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: Max For Live

Příspěvek od STi » 15 črc 2011 13:59

fuuha, ty si macher :D
dakujem moc!
FB | SC | T

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 386
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: Max For Live

Příspěvek od STi » 15 črc 2011 17:27

vedel by si opravit jednu vec, ked mam zapnuty nejaky send a pohnem volume faderom na kontroleri tak sa track volume znova aktivuje, dalo by sa to prosim ta?
FB | SC | T

monoque
Příspěvky: 600
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Max For Live

Příspěvek od monoque » 15 črc 2011 17:58

jaj sorry...ok, opravim dneska jeste...

monoque
Příspěvky: 600
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Max For Live

Příspěvek od monoque » 15 črc 2011 20:21

hmm tak zejtra...:-)

Odpovědět