Max For Live
Re: Max For Live
ok tak ja tam pridam 8 stop,ale to dam az zejtra...poslu ti link na stazeni...STi píše:diky, sprava sa to presne podla predstav
ale zaujima ma kde je to zadefinovane ze to robi to co to robi, lebo nikde nemozem najst nejaky kod ako si to spravil.monoque píše:ok tak ja tam pridam 8 stop,ale to dam az zejtra...poslu ti link na stazeni...STi píše:diky, sprava sa to presne podla predstav
lebo chcel by som sa to naucit spravit aj sam a mozno keby som videl ten jeden kanal tak by som uz vedel dokoncit tie ostatne

no ja tady mam jen neakou beta verzi abletonu a dost mi to blbne(asi widle nebo co), jeste na to mrknu na macu doma a dodelam, pak si to muzes analyzovat, je to na dlouho no, to jen tak pres forum nedam,ale v podstate jsou to jen logicke operace neaky ten "if" a pristup pres Live API. Joo prosim te co mas za verzi M4L a Abletonu?STi píše:ale zaujima ma kde je to zadefinovane ze to robi to co to robi, lebo nikde nemozem najst nejaky kod ako si to spravil.monoque píše:ok tak ja tam pridam 8 stop,ale to dam az zejtra...poslu ti link na stazeni...STi píše:diky, sprava sa to presne podla predstav
lebo chcel by som sa to naucit spravit aj sam a mozno keby som videl ten jeden kanal tak by som uz vedel dokoncit tie ostatne
ajo taaak no cmd+dvojklik na p track_1 nebo prepni patch do live modu cmd+E a pak dvojklikem otevres supatch p track_1STi píše:jasne, ale vidim len to okno vol_send.amxd ale neviem ako mam otvorit ten track_1 a track_1f.
live mam najnovsie 8.2.2 a M4L neviem kde najdem verziu ale asi tiez najnovsiu
jj udelam, dneska max. zitra dopoledne..delam to natajnacku v praci:-)STi píše:takze sa mi to nepodarilo rozchodit pre 8 kanalov, castocne som to pochopil ako to funguje ale asi to este nestaci, tak ak by som ta este mohol poprosit, spravil by si mi to?
dakujem
nakonec sem to udelal jako singl plugin, staci ho dat na audio stopu, ktreou chces ovladat a z menu zvolit kanal(kapacita je 16), lze i dat treba 8 pluginu do jedne audio stopy(klidne na master), ktera bude treba mrtva a nastavit postupne kanaly 1-8 a namapovat kontroler(volume,buttons), zda se mi to flexibilnejssi nez to strkat do midi stopy a mit to jako plugin pro 8stop najednou. Jeste dodelam ukladani presetu...

http://www.edisk.cz/stahni/00251/vol_se ... .06KB.html

http://www.edisk.cz/stahni/00251/vol_se ... .06KB.html
jaj sorry...ok, opravim dneska jeste...