Poradte plugin na tvorbu bicich sekvenci

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 10 říj 2007 17:21

vasek píše:fova: tak počkej, nejdřív to nefungovalo a teď jo? To je nějaký divný.
Podle me to funguje porad stejne. Jen jsem si to spatne pamatoval
vasek píše:Napadá mě, že jsi v tom projektu měl uloženo, že EZD je "rozkliknutý", tudíž začal hned nahrávat samply.
Samozrejme, jak jinak? Kdyz si aplikuji EZD (nebo jakykoliv jiny plugin) na nejakou stopu v projektu, pak ten projekt ulozim, zavru ho a pak znovu otevru, tak okno pluginu se rovnou aktivuje take, shodi na listu a ceka az ho otevres. Jinou moznost neznam.
vasek píše:Amorph: to jsme si asi špatně rozuměli, fova určitě nemyslel start Sonaru, ale samozřejmě otevření projektu.
Kdyz otevres jen Sonar a ne projekt, tak se logicky nemuzou natahovat zadne samply pluginu, protoze nemas vytvorene stopy a jim prirazene pluginy.
Kdyz otevres projekt se stopami bez prirazenych pluginu, tak se take nebudou natahovat zadne samply.

Ted nechapu v cem je problem...

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 11 říj 2007 08:46

fova: podle mě je rozdíl, jestli je plugin "shozenej na lištu (v Sonaru žádná lišta není - prostě dolů)" nebo jestli je "zavřenej (ale funkční)". Protože když rozklikneš plugin poprvé, tak to u náročnějších pluginů chvilku trvá, než naběhne GUI. Aspoň se mi to tak zdá.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 11 říj 2007 09:36

Nevim, co myslis stavem "zavreny".
Ja znam pouze tyhle stavy pluginu:
1. Je nainstalovan v OS, ale neni zaregistrovan pres VSTi Wrapper v Sonaru
2. Je zaregistrovan pres VSTi wrapper a objevuje s v rozbalovacim menu Sonaru.
3. Je prirazen nejake stope v Sonaru a tim padem je jeho obrazovka v projektu bud otevrena na monitoru nebo shozena dolu (jakoby na listu).

Vysvetli mi, jako to myslis.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 11 říj 2007 10:22

4. Je přiřazen na stopě, ale není zobrazen, prostě zavřen kliknutím na křížek. V tomhle stavu při otevření projektu EZD nechtěl automaticky loadovat.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 11 říj 2007 10:31

Tak tohle jsem nikdy nezkousel. Musim se na to podivat.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 11 říj 2007 11:57

No když máš v Sonaru 20 pluginů, tak by překážely i minimalizovaný.

Odpovědět