tipy na nastaveni Windows XP

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 03 črc 2008 23:32

Pytkin: to je verze pro CZ XPéčka. U hledání některých nastavení podle anglických popisek jsem strávil dost času, tak jsem si dělal poznámky.
Třeba to pomůže i někomu jinýmu.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 črc 2008 23:34

Tudy : ahsoo .. az teraz som si to vsimol , ze su tam ceske nazvy .. ok .. beriem spat :) i ked pouzivat cesky windows .. noooo .. je to nutne ?

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 03 črc 2008 23:37

slovenský u nás neprodávají, ale to víš, že jsem ho chtěl :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 črc 2008 23:39

Tudy : Slovensky je najlepsi ! Mas totiz moznost ostat pri anglickom .. co sa pri ceskom neda :) inak .. zase sme o krok vpred . u nas predavaju aj slovensky aj cesky :D

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 04 črc 2008 09:58

2 tudy: dik - ja uz to takhle mam udelane, ale nasel jsem spoustu jeste dalsich figlu a po pravde uz se mi s tim nechce delat.

Nakonec si stejne poridim PoweMac, na nem Logic nebo zustanu u Abletonu a budu to mit konecne 1 stroj pouze na muziku, 2. stroj na inet/zbytek.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 04 črc 2008 10:26

Vložil jsem ten seznam (trochu přehledněji zpracovaný) i do úvodního příspěvku.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 04 črc 2008 15:50

Tudy : ak to chceme mat uplne profi , tak by som bol za to doplnit aj anglicke popisi .. a nalepil som nalepku na to ..

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 04 črc 2008 16:09

Díky Tudy tohle se moc hodí!!!!
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: tipy na nastaveni Windows XP

Příspěvek od dano » 01 zář 2008 17:04

Prosim o radu. Nastavoval som si audio PC podla navodu na zaciatku a neviem co mam zadat pripadne urobit v tychto dvoch bodoch:

15. Fixed Swap File (Virtual Memory)
START > Ovládací panely > Systém > Upřesnit > Výkon > Upřesnit > virtuální paměť ZMĚNIT > počáteční a největší velikost nastavit shodně - 1,5 až 2-násobek skutečné dostupné velikosti RAM (SYSTÉM > obecné)

ked mam RAM 2Gb

17. Disable Offline Files
START > Ovládací panely > Možnosti složky > Soubory Offline > zrušit "Povolit soubory offline"

toto som u seba vobec nenasiel...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 zář 2008 17:12

dano :

15./ daj MIN aj MAX 4096 ..
17./ musis to tam mat .. kukni anglicku verziu ..

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 01 zář 2008 18:48

2 dano: ad 17: jo s tim sem si taky vyhral, nejjendodussi je:

1. klavesa Windows + E = pusti se Explorer (pruzkumnik)
2. v menu Tools (nastroje) polozka uplne dole Folder Option (moznosti slozky)
3. zalozka Offline Files, tam najdes checkbox
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: tipy na nastaveni Windows XP

Příspěvek od Tudy » 01 zář 2008 23:10

dano píše:17. Disable Offline Files
START > Ovládací panely > Možnosti složky > Soubory Offline > zrušit "Povolit soubory offline"

toto som u seba vobec nenasiel...
Divný, já to tam mám přesně takhle (a to i po updatu na SP3)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 zář 2008 00:01

Dano ale urcite nema cesky windows .. teda dufam :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 zář 2008 00:19

uz je vonku SP3 pre XP?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 zář 2008 00:42

EXCOM : MLeeeeeko doveeeeezly ?

Odpovědět