tipy na nastaveni Windows XP

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 02 zář 2008 09:09

EXCOM:
ale o nic nepřicházíš jestli pravielně stahuješ updaty od mrkvosoftu tak buď v klídku.Ničeho nového se nedočkáš

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 02 zář 2008 20:03

Pytkin píše:dano :

17./ musis to tam mat .. kukni anglicku verziu ..
Mam samozrejme anglicky windows, ale naozaj tam taku zalozku nemam. Moze to byt tym ze mam Home Edition?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 zář 2008 20:26

toxin : ja praveze vobec updaty netaham, mam vsetko povypinane...

a co tam take markantne pribudlo?

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 02 zář 2008 20:54

2 dano - podivej se na navod ode me par prispevku pred timto
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 02 zář 2008 22:07

EXCOM píše:toxin : ja praveze vobec updaty netaham, mam vsetko povypinane...

a co tam take markantne pribudlo?
No více méně se v tom balíčku SP3 mrkvosoft soustedil hlavně na záplaty chyb co vím.nevím tedy z jakého důvodu máš ty aktualizace povypínané ale tím že ho nainstaluješ by se nemělo nic pokazit pokud tedy máš legální win mám za to že společne s SP1 na visty a SP3 na XP microsoft zasadil do systému nějákou novou antipirátskou ochranu...

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 02 zář 2008 23:23

dano píše: Moze to byt tym ze mam Home Edition?
Jo, může.
XP Home je o pár věcí očesanej a matně si vzpomínám, že jsem tam na PC, kde mám XP Home, taky pár věcí nenašel.
(ten český seznam jsem dělal u notebooku, kde mám XP Prof.)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 zář 2008 00:33

upman píše:2 dano - podivej se na navod ode me par prispevku pred timto
ani ten navod nepomohol, kedze to tam nemam :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 zář 2008 00:39

dano : nesmut .. neni to zase az take podstatne ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 zář 2008 10:23

pytkin: jo nejako som to rozbehal. len som si nebol isty ci som slepy, alebo to tam naozaj nie je

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 03 zář 2008 17:19

aha ;) No ja mam vzdycky XP pro, ENG fakt starou verzi jeste z MSDN. SP3 mi neco udelal se systemem, takze i kdyz najdu pres windows update update, nejde to stahnout. Staci ale jit na web mrkvosoftu a podle cisla si to najit a stahnout rucne :)
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

gargamel
Příspěvky: 31
Registrován: 29 led 2009 13:32

Příspěvek od gargamel » 06 úno 2009 16:47

Vznikl mi problém se zvukovkou, pomozte mi ho prosim vyřešit. Nastavoval sem winXP SP2 na mem notasu podle návodu v prvním příspěvku. Jenže jsem musel rachle odběhnout a nepamatuju si přesně ktery kroky jsem dělal a vim ze jsem nejaky vynechaval. Ted mi dela zvukovka (Cme matrix K USB) to, ze v cubase se normalne nacte, je videt v asio4all, ale jakmile zapnu napájení fantom pro mic tak se sekne a spadne. Fakt nechápu, na velkym compu normalne jede. Tak jestli mi muzete poradit cim by to mohlo byt, nebo u jakych kroku z prvniho prispevku muze vzniknout tenhle problem.
Diky

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 úno 2009 17:16

to nebude systemom ale tym ze si to strcil do portu, ktory nezvlada odber zvukovky. ked zapnes fantom, zvukovka viacej zere a spadne, lebo pri znizenom napajacom napati zacne blbnut jej audio chip. skus iny usb port, obvykle maju viacej stavy tie, co nie su naletovane na doske ale su pripojene cez brackety. alebo strc do zvukovky sietovy adapter, ak ho podporuje

gargamel
Příspěvky: 31
Registrován: 29 led 2009 13:32

Příspěvek od gargamel » 06 úno 2009 17:21

No do ted to behalo na vsechny porty bez problemu. I když je tam pripojenej zdroj tak to dela to same, ale jeste zkusim ty jiny porty...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 úno 2009 17:33

a co zapnut fantom pred tym ako ju zapichnes do kompu? vtedy sa stane co?

gargamel
Příspěvky: 31
Registrován: 29 led 2009 13:32

Příspěvek od gargamel » 06 úno 2009 19:17

Tak sem zkousel vsechny porty (4) a je to furt to same. Kdyz zapnu fantom před pripojenim, tak kdyz zvukovku pripnu k notasu tak to hodi hlasku "zvukové zarizeni nerozpoznano" a proste nefunguje. Kdyz ji pripojim normalne bez fantoma a pustim treba jen winamp vsechno fachci, jakmile zmacknu fantom zvukovka spadne a z repraku se ozve jen takovej bzucivej zvuk. Tohle nemuze byt zvukovkou, budee to nekde v tom nastaveni systemu. Na velkem PC fakt funguje naplno a pred tim nastavovanim fungovala i na notasu naplno. Fakt nevim, dost me to se.. :(

Odpovědět