tipy na nastaveni Windows XP
to nebude nastavenim signalu, to musi byt elektricka zalezitost. ten usb svab v zvukovke s fantomom nic nema. ak ma, tak sa deje nieco nekale, najskor nejake vf oscilacie. fantom v tychto zvukovkach vyraba dc-dc menic, co je v podstate vykonovy oscilator, ktory napaja male vf trafo, proste tam vznika signal radovo niekolko khz a ten asi nejak prenika na usb zbernicu a rusi handshaking. deje sa to aj ked notas beha z baterky???
Co zkusit USB kabel s odrušovacím feritem?kexik píše:...proste tam vznika signal radovo niekolko khz a ten asi nejak prenika na usb zbernicu a rusi handshaking...
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
ahoj.
Hodlám si taky upravit XPčka podle návodu aby mi při tvorbě šli co nejsvižněji.Ale chtěl jsem se zeptat jestli třeba jde vytvořit účet 1.kde budu mít připojenej internet a budu ho používat pro práci a zároveň mít vytořenej účet 2.Který budu používat k tvorbě,kde bud mít vypnutou síťovou kartu atd.(upravený XPčka podle návodu pro lepší práci s DAW)?
Hodlám si taky upravit XPčka podle návodu aby mi při tvorbě šli co nejsvižněji.Ale chtěl jsem se zeptat jestli třeba jde vytvořit účet 1.kde budu mít připojenej internet a budu ho používat pro práci a zároveň mít vytořenej účet 2.Který budu používat k tvorbě,kde bud mít vypnutou síťovou kartu atd.(upravený XPčka podle návodu pro lepší práci s DAW)?
Re: tipy na nastaveni Windows XP
./viewtopic.php?t=9681&highlight=Hena píše:ahoj.
jasný,takhle to mám momentálně.Jen mě zajímalo,jestli to jde jen za použití uživatelských účtů?dano píše:./viewtopic.php?t=9681&highlight=Hena píše:ahoj.
na tvojom mieste by som to uplne oddelil. dve odlisne particie, dva systemy. tak to pouzivam a som vysmiaty. mozno by to slo len uctami, ale to som neskusal.Hena píše:jasný,takhle to mám momentálně.Jen mě zajímalo,jestli to jde jen za použití uživatelských účtů?dano píše:./viewtopic.php?t=9681&highlight=Hena píše:ahoj.
Pokud ti nevadí absence jakékoli CZ podpory, včetně klávasnice, tak to použitelné je. Možná tam jde čeština narvat dodatečně, ale nutno dodat, že stejnou instalaci XP lze připravit i CZ XP Profesional např. v programu nLite. Je to jen o vyházení nepotřebných služeb a některých součástí Win. Odzkoušeno - funguje bezvadně.mkdaw píše:A co říkate na tohle
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition?
Je to použitelný?
ja jsem to mel taky nainstalovany a tam jsou nejspise i osekany zakladni drivery pac ani USB disk neslo pripojit.. takze to chce ke vsemu svoje drivery...delay píše:Pokud ti nevadí absence jakékoli CZ podpory, včetně klávasnice, tak to použitelné je. Možná tam jde čeština narvat dodatečně, ale nutno dodat, že stejnou instalaci XP lze připravit i CZ XP Profesional např. v programu nLite. Je to jen o vyházení nepotřebných služeb a některých součástí Win. Odzkoušeno - funguje bezvadně.mkdaw píše:A co říkate na tohle
Je to použitelný?
neviete kde sa vypina v XP rezim pisania uvodzoviek az po napisani druheho znaku?
stlacim klavesu s uvodzovkami ale hned sa nevykreslia, musim stlacit dalsiu klavesu a vykresli sa spolu s nou.. nieco ako ked je dlzen alebo mekcen v diakritike ked sa pise..
celkom mi to ide na nervy a neviem kde to mam vypnut...
dik
UPDATE : no uz som na to prisiel, robi to klavesnica ak je nastavena na US-Internatinal... ked sa nastavi US tak uz je to ok...
stlacim klavesu s uvodzovkami ale hned sa nevykreslia, musim stlacit dalsiu klavesu a vykresli sa spolu s nou.. nieco ako ked je dlzen alebo mekcen v diakritike ked sa pise..
celkom mi to ide na nervy a neviem kde to mam vypnut...
dik
UPDATE : no uz som na to prisiel, robi to klavesnica ak je nastavena na US-Internatinal... ked sa nastavi US tak uz je to ok...
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 12 bře 2009 12:11, celkem upraveno 1 x.
Nejde .. musis mat 2 windowsy ..Hena píše:jasný,takhle to mám momentálně.Jen mě zajímalo,jestli to jde jen za použití uživatelských účtů?dano píše:./viewtopic.php?t=9681&highlight=Hena píše:ahoj.
Tak jsem to nainstaloval.Dodal češtinu.Internet přes pevnou IP a router.I když ho na to nepotřebuju.A do USB dávám jen Flashky a ostatní lehce doinstaluju.A mužu říci.Perfektní.Jo zadal jsem taky přepínač.3G.a moc dobrý.ekeaze píše:ja jsem to mel taky nainstalovany a tam jsou nejspise i osekany zakladni drivery pac ani USB disk neslo pripojit.. takze to chce ke vsemu svoje drivery...delay píše:Pokud ti nevadí absence jakékoli CZ podpory, včetně klávasnice, tak to použitelné je. Možná tam jde čeština narvat dodatečně, ale nutno dodat, že stejnou instalaci XP lze připravit i CZ XP Profesional např. v programu nLite. Je to jen o vyházení nepotřebných služeb a některých součástí Win. Odzkoušeno - funguje bezvadně.mkdaw píše:A co říkate na tohle
Je to použitelný?