delay píše:
Pokud ti nevadí absence jakékoli CZ podpory, včetně klávasnice, tak to použitelné je. Možná tam jde čeština narvat dodatečně, ale nutno dodat, že stejnou instalaci XP lze připravit i CZ XP Profesional např. v programu nLite. Je to jen o vyházení nepotřebných služeb a některých součástí Win. Odzkoušeno - funguje bezvadně.
ja jsem to mel taky nainstalovany a tam jsou nejspise i osekany zakladni drivery pac ani USB disk neslo pripojit.. takze to chce ke vsemu svoje drivery...
Tak jsem to nainstaloval.Dodal češtinu.Internet přes pevnou IP a router.I když ho na to nepotřebuju.A do USB dávám jen Flashky a ostatní lehce doinstaluju.A mužu říci.Perfektní.Jo zadal jsem taky přepínač.3G.a moc dobrý.
a neblbne ti?mě se stávalo,že když jsem pracoval se soubory a se složkami,tak se mi zasekával explorer,prostě to okno nešlo sklepnout a nic nereagovalo,až pak po nějaké chvíli se sám explorer restartoval.(zmizeli všechny ikony otevřené složky a pak po chvíli to najelo )
a na chybu jsem nemohl přijít.
ekeaze píše:
ja jsem to mel taky nainstalovany a tam jsou nejspise i osekany zakladni drivery pac ani USB disk neslo pripojit.. takze to chce ke vsemu svoje drivery...
Tak jsem to nainstaloval.Dodal češtinu.Internet přes pevnou IP a router.I když ho na to nepotřebuju.A do USB dávám jen Flashky a ostatní lehce doinstaluju.A mužu říci.Perfektní.Jo zadal jsem taky přepínač.3G.a moc dobrý.
a neblbne ti?mě se stávalo,že když jsem pracoval se soubory a se složkami,tak se mi zasekával explorer,prostě to okno nešlo sklepnout a nic nereagovalo,až pak po nějaké chvíli se sám explorer restartoval.(zmizeli všechny ikony otevřené složky a pak po chvíli to najelo )
a na chybu jsem nemohl přijít.
Tak přiznam se že to mám nainstalovaný teprve tři tejdy.A opravdu to neblbne.Naopak jsem zjistil což asi možná tím není,že T racks 3 tolika nežera CPU.Trochu dýl trvá start.Ukončení je tak do tří sekund.Mám zapnutý hyperthreading.A v mašině dvě zvukovky.EMU 0404 Maya MK2.Takže zatím v pohodě.Jo a po kompletní instalaci je v Ram obsazeno asi 100mg.Což je hodně málo.
neexistuje nějaký podobný návod jak upravit pro změnu windows Vista.aby se dala ořezat aby na ni nešli zbytečný věci co pro práci s hudbou není potřeba?
* Microsoft Windows XP (Home, Pro, or x64 Edition) or Windows Vista (x86 or x64)
[glow=red] * Important: UAD-Xpander is supported on notebook computers under Windows Vista only[/glow]
pytkin: ta vec imo nema vobec ovladace na xp. na desktope bezi cez specialny adapter od uad a ten to zrejme riesi (ovladace na xp su potom napisane pre ten adapter) http://www.uaudio.com/support/uad/xpander.html
kexik píše:pytkin: ta vec imo nema vobec ovladace na xp. na desktope bezi cez specialny adapter od uad a ten to zrejme riesi (ovladace na xp su potom napisane pre ten adapter) http://www.uaudio.com/support/uad/xpander.html
přesně tak. a asi neni možnost to vyřešit jinak než používat Visty(tedy pokud se nerozhodnu jinak a nepořídím si jiný DSP akcelerátor vhodný pro notebook),proto sháním nějaké rady jak ji nastavit aby byla Vista obraná o věci které při skládání hudby nepotřebuji
hena: ja by som pockal co spravi uad, imo XP ovladace dopisu. ono pred rokom vyzeral market inak ako dnes, zda sa ze netbooky si vynutia nejake zmeny v pristupe. uz su na trhu 3 modely s expresscard34 slotom a pre uad je to trh. plus prichadza windows 7 a skorej ako sa myslelo
kexik : neviem .. moc sa mi to nezda .. Express card je predsa PCIe .. cize nevidim dovod , preco by to nemalo chodit .. ale je to jedno .. ked nepodporuju , tak nepodporuju ..
Hena : riesenie je potom este MAGMA case , resp. to co tu nedavno daval velvet ..
nastavoval som Xp podla navodu z prvej strany a vsetko je ok az na jednu vec - v internetovych prehliadacoch mi zmyzli ikony na zaskrtnutie volby, (ako napriklad zaskrtnut trvale prihlasenie, v google zaskrtnut hladanie web, stránky písané po slovensky, stránky zo Slovenska) hladal som podla tych krokov ze ako by sa to dalo vratit ale nejak sa v tom stracam, ktory je to krok z toho navodu co mi toto aktivoval?