tipy na nastaveni Windows XP

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 12 bře 2009 20:22

mkdaw píše:
ekeaze píše:
delay píše:
Pokud ti nevadí absence jakékoli CZ podpory, včetně klávasnice, tak to použitelné je. Možná tam jde čeština narvat dodatečně, ale nutno dodat, že stejnou instalaci XP lze připravit i CZ XP Profesional např. v programu nLite. Je to jen o vyházení nepotřebných služeb a některých součástí Win. Odzkoušeno - funguje bezvadně.
ja jsem to mel taky nainstalovany a tam jsou nejspise i osekany zakladni drivery pac ani USB disk neslo pripojit.. takze to chce ke vsemu svoje drivery...
Tak jsem to nainstaloval.Dodal češtinu.Internet přes pevnou IP a router.I když ho na to nepotřebuju.A do USB dávám jen Flashky a ostatní lehce doinstaluju.A mužu říci.Perfektní.Jo zadal jsem taky přepínač.3G.a moc dobrý.
a neblbne ti?mě se stávalo,že když jsem pracoval se soubory a se složkami,tak se mi zasekával explorer,prostě to okno nešlo sklepnout a nic nereagovalo,až pak po nějaké chvíli se sám explorer restartoval.(zmizeli všechny ikony otevřené složky a pak po chvíli to najelo )
a na chybu jsem nemohl přijít.

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Příspěvek od mkdaw » 12 bře 2009 20:35

Hena píše:
mkdaw píše:
ekeaze píše:
ja jsem to mel taky nainstalovany a tam jsou nejspise i osekany zakladni drivery pac ani USB disk neslo pripojit.. takze to chce ke vsemu svoje drivery...
Tak jsem to nainstaloval.Dodal češtinu.Internet přes pevnou IP a router.I když ho na to nepotřebuju.A do USB dávám jen Flashky a ostatní lehce doinstaluju.A mužu říci.Perfektní.Jo zadal jsem taky přepínač.3G.a moc dobrý.
a neblbne ti?mě se stávalo,že když jsem pracoval se soubory a se složkami,tak se mi zasekával explorer,prostě to okno nešlo sklepnout a nic nereagovalo,až pak po nějaké chvíli se sám explorer restartoval.(zmizeli všechny ikony otevřené složky a pak po chvíli to najelo )
a na chybu jsem nemohl přijít.
Tak přiznam se že to mám nainstalovaný teprve tři tejdy.A opravdu to neblbne.Naopak jsem zjistil což asi možná tím není,že T racks 3 tolika nežera CPU.Trochu dýl trvá start.Ukončení je tak do tří sekund.Mám zapnutý hyperthreading.A v mašině dvě zvukovky.EMU 0404 Maya MK2.Takže zatím v pohodě.Jo a po kompletní instalaci je v Ram obsazeno asi 100mg.Což je hodně málo.

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 20 bře 2009 20:54

neexistuje nějaký podobný návod jak upravit pro změnu windows Vista.aby se dala ořezat aby na ni nešli zbytečný věci co pro práci s hudbou není potřeba?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 bře 2009 22:17

podla mna sa na windows vista hudba robit neda ..

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 20 bře 2009 22:53

Pytkin píše:podla mna sa na windows vista hudba robit neda ..
taky se přikláním že ne,ale v tom případě jsem v ........
chtěl jsem si pořídit k notebooku tuhle DSP kartu

http://www.uaudio.com/products/uad/uadx ... index.html

a koukám,že na laptopu nepodporuje windows xp,což mi připadá hodně divný a pěkně mě to ..... a tak zkouším jestli někdo nedělá ve vistě.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 bře 2009 23:01

Hena : sak tu pisu ze aj na XP by to malo ist ..

http://www.uaudio.com/support/uad/requirements.html

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 20 bře 2009 23:58

Pytkin píše:Hena : sak tu pisu ze aj na XP by to malo ist ..

http://www.uaudio.com/support/uad/requirements.html
bohužel je to tak

Windows platform:

* Microsoft Windows XP (Home, Pro, or x64 Edition) or Windows Vista (x86 or x64)
[glow=red] * Important: UAD-Xpander is supported on notebook computers under Windows Vista only[/glow]

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 bře 2009 00:42

Hena : mono je problem s tym express card slotom .. ten ide na XP ?

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 21 bře 2009 17:48

Pytkin píše:Hena : mono je problem s tym express card slotom .. ten ide na XP ?
to já nevim,jestli jde na XPčkách,mám notebook krátce a XPčka jsem tam ještě nezkoušel instalovat.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 bře 2009 18:41

pytkin: ta vec imo nema vobec ovladace na xp. na desktope bezi cez specialny adapter od uad a ten to zrejme riesi (ovladace na xp su potom napisane pre ten adapter)
http://www.uaudio.com/support/uad/xpander.html

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 21 bře 2009 19:08

kexik píše:pytkin: ta vec imo nema vobec ovladace na xp. na desktope bezi cez specialny adapter od uad a ten to zrejme riesi (ovladace na xp su potom napisane pre ten adapter)
http://www.uaudio.com/support/uad/xpander.html
přesně tak. a asi neni možnost to vyřešit jinak než používat Visty(tedy pokud se nerozhodnu jinak a nepořídím si jiný DSP akcelerátor vhodný pro notebook),proto sháním nějaké rady jak ji nastavit aby byla Vista obraná o věci které při skládání hudby nepotřebuji

třeba něco jako n-lite,nebo x-lite

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 bře 2009 19:44

hena: ja by som pockal co spravi uad, imo XP ovladace dopisu. ono pred rokom vyzeral market inak ako dnes, zda sa ze netbooky si vynutia nejake zmeny v pristupe. uz su na trhu 3 modely s expresscard34 slotom a pre uad je to trh. plus prichadza windows 7 a skorej ako sa myslelo

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 bře 2009 22:13

kexik : neviem .. moc sa mi to nezda .. Express card je predsa PCIe .. cize nevidim dovod , preco by to nemalo chodit .. ale je to jedno .. ked nepodporuju , tak nepodporuju ..

Hena : riesenie je potom este MAGMA case , resp. to co tu nedavno daval velvet ..

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: tipy na nastaveni Windows XP

Příspěvek od Palio-boss » 16 úno 2010 19:06

Zdravim. nemate niekto nejake tipy ako upravit win7? Lezi mi to tu na stole a ked sa mi vrati book zo servisu, chcel by som to tam nahodit.

Uživatelský avatar
Krtko
Příspěvky: 158
Registrován: 26 bře 2009 20:43

Problem pri nastaveni Windows XP

Příspěvek od Krtko » 17 úno 2010 13:23

nastavoval som Xp podla navodu z prvej strany a vsetko je ok az na jednu vec - v internetovych prehliadacoch mi zmyzli ikony na zaskrtnutie volby, (ako napriklad zaskrtnut trvale prihlasenie, v google zaskrtnut hladanie web, stránky písané po slovensky, stránky zo Slovenska) hladal som podla tych krokov ze ako by sa to dalo vratit ale nejak sa v tom stracam, ktory je to krok z toho navodu co mi toto aktivoval?

Odpovědět