VISTA
Tak jsem si předevčírem nainstaloval Service Pack 1 pro Vista. Hlavní ohlašovaná vylepšení: systém nabíhá rychleji, zvyšuje se výdrž baterie u notebooků a zlepšuje se proces probouzení z hibernace.
Samotná instalace trvala 1,5 hodiny
Výsledek po dvou dnech pozorování na mém notebooku Toshiba:
1) systém nabíhá tak o polovinu pomaleji než předtím
2) dosavadní indikovaná výdrž baterie při jejím 100% nabití byla vždy 2 hod 10 min. Po upgradu je to ted vždy 1 hod 40 min
3) při otevření víka notebooku po "uspání" se na obrazovce hned neotevře co tam bylo předtím, ale začne to blikat, pak je několik černých obrazovek a za 20-40 vteřin je teprve bolestný proces ukončen
Takže: Long Live Microsoft !
Samotná instalace trvala 1,5 hodiny

Výsledek po dvou dnech pozorování na mém notebooku Toshiba:
1) systém nabíhá tak o polovinu pomaleji než předtím
2) dosavadní indikovaná výdrž baterie při jejím 100% nabití byla vždy 2 hod 10 min. Po upgradu je to ted vždy 1 hod 40 min
3) při otevření víka notebooku po "uspání" se na obrazovce hned neotevře co tam bylo předtím, ale začne to blikat, pak je několik černých obrazovek a za 20-40 vteřin je teprve bolestný proces ukončen
Takže: Long Live Microsoft !

nesmysl... mam macbook pro a az zadnej problem neni a narozdil od windows... na MACu mi vse funguje normalne a bez problemu.... a to nejen aplikace na muziku ale i na normalni praci (fakt je to pro mne prijemny osvezeni po x letech stravenejch na windows)... treba rozchodit prenoz dat prez bluethoot byl na windows pro mne problem x instalaci to chtelo... na Mac os akorat sparujes zarizeni a hned vse funguje atd atd....nooly píše:o kazdym novym MS OS se rikalo, ze je to sracka a ten nejhorsi system, co kdy byl vydan, ale ted vidim, ze snad s vyjimkou winME jsou visty fakt snad az prilis pomaly a to i na novejsim HW...
ja osobne prechazim pomalu celkove na vsech pocitacich na MAC (teda kdyz se budu rozhodovat pro novej comp)... cekat az Microsoft udela nejakej poradnej funkcni system nechci...
jedina nevyhoda MAC OSX je ze na nej neni tolik warezu

hehe, ja nepisu o MAC OS, ale o MS OS (microsofti operacni systemy : )))ekeaze píše:nesmysl... mam macbook pro a az zadnej problem neni a narozdil od windows... na MACu mi vse funguje normalne a bez problemu.... a to nejen aplikace na muziku ale i na normalni praci (fakt je to pro mne prijemny osvezeni po x letech stravenejch na windows)... treba rozchodit prenoz dat prez bluethoot byl na windows pro mne problem x instalaci to chtelo... na Mac os akorat sparujes zarizeni a hned vse funguje atd atd....nooly píše:o kazdym novym MS OS se rikalo, ze je to sracka a ten nejhorsi system, co kdy byl vydan, ale ted vidim, ze snad s vyjimkou winME jsou visty fakt snad az prilis pomaly a to i na novejsim HW...
ja osobne prechazim pomalu celkove na vsech pocitacich na MAC (teda kdyz se budu rozhodovat pro novej comp)... cekat az Microsoft udela nejakej poradnej funkcni system nechci...
jedina nevyhoda MAC OSX je ze na nej neni tolik warezu
...urazet MAC OS bych si ani nedovolil =)
- Pavel Vantuch
Tak bych některé přítomné rád "uklidnil", máme výhledově před sebou update OS X 10.5.3 a aktuální vývojářská verze delta updatu má dobrých 530MB. Takže taky nepůjde o lecjakou záplatičku
Ale vrátím se k původnímu tématu. Včera jsem se snažil SP1 nainstalovat přítelce na vaio. Po hodině a půl to vyhodilo následující pozdrav. Netušíte, co to je za haluz?

Ale vrátím se k původnímu tématu. Včera jsem se snažil SP1 nainstalovat přítelce na vaio. Po hodině a půl to vyhodilo následující pozdrav. Netušíte, co to je za haluz?