VISTA

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 25 led 2008 15:01

však SP1 není hotový ... to vim, asi neumis cist, ale psal jsem presne toto "SP1 je proste k HOVNU (samozrejmne RC1, final bude jiny)." a od zacatku mluvim o RC1. To jsem hned chuj ze radim ostatnim, kterym zalezi na systemu at to ani nezkousi? Ja si kupoval dva nove disky, chtel jsem zkusit novy Win, nahral jsem jej, a hned SP1 RC1, kdyby to spadlo uplne, o nic bych neprisel, magor nejsem, kexiku. Odinstalovat se da bez problemu, kdyz uz k tomu dojde.A toto "celkom mimochodom, nasa firma, ktora sa TOPI v prachoch nema ani JEDEN pocitac s vistou, vratane managerskych laptopov..." hned znamena ze jsou visty spatne?ja jsem jinak maximalne spokojen, a nezacnou-li padat nebo tak neco, k XP se nevratim...Krome Recycle mi tam beha vsechno (ale i ten recykl by mel, je to moje nejaka chyba...).Mam 2Gb ram(ddr1 450Mhz cl 2,5), Opteron 165 (dvoujadro 2,5Ghz, chipset nForce4 ultra), 2x400Gb samsung SATA2 T166s, a z kazdeho disku(0,1) mam 5gb oddeleno jen pro swap. K tomu jeste 2Gb readyboost. Win Vista ultimate 32bit... Pouze se delim o sve zkusenosti, nemachruju (neni s cim), nevztekam se...
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 15 úno 2008 21:33

Tak jsem dnes ciste reinstalnul wokna a aplikoval novy SP1, ktery se objevil na internetu a o nemz kolujou zvesti, ze se jedna z 98mi az sta procent o final verzi, ktera ma opustit dilny Microsoftu ted v breznu.
Jsem fakt mile prekvapenej, protoze programy drive vykazujici nefunkcnost ted jedou naprosto v pohode. Visty s SP1 jsou ted urcite sviznejsi, coz je videt na instalacich dalsiho SW a vubec pri praci obecne. Dost me potesilo, ze po nabehnuti se HDD hodi do maximalniho klidu a nechroupe nesmysly jak to bylo pred tim....
Fakt doporucuju.....
Otazkou ale zustava, co SP1 provede behem a po instalaci s jiz zabehnutym systemem. Ja instaloval na uplne novou instalaci.


32bit
http://czshare.com/168872/N5_2/Windows6 ... 30_X86.exe

http://www.flyshare.cz/13927,Windows6.0 ... .part1.rar
http://www.flyshare.cz/13926,Windows6.0 ... .part2.rar

64bit
http://czshare.com/172358/T1dz/Vista_6. ... 0118_1840) _x64.exe

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 15 úno 2008 23:11

shafa: je to tento? Windows6.0-KB936330-wave1-X86 s velikosti myslim 548Mb?Pokud ano, tak se asi chova vsude jinde viz. muj prispevek. Ja z nej byl rozcarovan :D A podle me j k hovnu a nepouzitelny...
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 16 úno 2008 22:28

Windows6.0-KB936330-X86.exe ... 570mb

Pomalu, ale jiste jsem presunul na PC soft z XP notebooku, ktery nechodil na Vistach. Ted chodi:)))

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 16 úno 2008 23:16

kdyby u meho SP nebylo to "Wave1" coz je jakasi prvni vlna, znel by stejne, ma 548Mb (575 xxx xxx ) ...Asi to zkusim, diky
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 20 úno 2008 11:43

Jak zadat u Vista aby se zobrazovaly koncovky všech souborů (wav. mp3 atd.) + případně zrušit nesmyslné položky "rating", "žánr" atd. u složek průzkumníka kde jsou nějaké zvukové soubory ?

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 20 úno 2008 11:47

Ovladaci panely, moznosti slozky...
ten rating atd - prave tlacitko mysi - seskupit podle - dalsi a vyberes.

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 20 úno 2008 15:34

Ten sp ktery tu dal shafa je fain. Neni to ta sracka co jsem mel jat...recycle se ale stejne nesputi :)
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Johny007
Příspěvky: 5
Registrován: 06 bře 2008 19:49

Příspěvek od Johny007 » 06 bře 2008 20:05

Sewa setci. Mam jeden maly problem s programom Nuendo 3 (dalej N3) na Viste. Spociva v tom ze normalne spustim N3 a vytvorim si project a new audio track. A odkliknem na tom poli s nazvom tracku ten cerveny kruzok na nahravanie. Zacnem nahravat a uz mam tu stopu po urcitom case nahratu. tak si vlzim druhu stopu a teraz zacina problem ked cem prekliknut nahravanie (ten cerveny kruzok pod nazvom stopy:D ). Akonahle naneho kliknem a vypnem nahravanie tej stopy tak my to ohromne sekne a ked mam stastie tak mi to za 5 mnut znova nabehne inac to sekne natrvalo:D Na XP my to ficalo bez problemov a tu... Aby nepadla zbytocna rada aby som si to teda dal naspet windows na XP tak hned odpoviem ze to neviem lebo mam notebook so sata diskom a nejde mi tam za nist nainstalovat XP. Inac by som toto tu nepisal:D A teraz my pridu na rozum dve otazky:
1. Cim to je, pripadne co mam spravit preto aby mi to nesekalo.
2. Ako mam na ten satadisk nainstalovat XP.(alternativa vypnutia podpory sata drive v biose nefunguje lebo tam taku moznost nemam).

Takze v pripade zeby my negdo bol schopny pomoct bol by som neskutocne rad pretoze sa zacinam zivit nahravanim a tento problem ma totalne spomaluje. Mimochodom Nuendo mam full verziu legalne kupenu. Dakujem velmi pekne:) :roll: :cry: :wink:

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Příspěvek od Milan » 06 bře 2008 21:39

Nainstaluj si (pokud nemáš) poslední verzi 3.2.1.1153. Potom musíš nainstalovat poslední verzi ovladače USB donglu pro Win Vista, která podporuje Visty. http://www.syncrosoft.com/Download-78-11.html

A mělo by být po problému.

Johny007
Příspěvky: 5
Registrován: 06 bře 2008 19:49

Příspěvek od Johny007 » 06 bře 2008 22:04

a kde najdem tu poslednu verziu? diky:P a treba ju ked mam ten ovladac usb najnovsi na vistu?:D

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Příspěvek od Milan » 06 bře 2008 22:07

http://www.steinberg.net/439_1.html

Samozřejmě, že je "treba". :roll: Když mi něco nefunguje, tak první co udělám je aktualizace všeho na poslední verzi, ne? Mohlo by to mít i souvislost se zvukovkou. Takže jakou máš zvukovku a máš na ni poslední drivery?

Johny007
Příspěvky: 5
Registrován: 06 bře 2008 19:49

Příspěvek od Johny007 » 06 bře 2008 22:10

no jj tusim mam. ten program my brat kupil na nahravanie. on pouziva protools a je profesionalny nahravac a setko s tym spojene takze on vie co kupuje:P

Johny007
Příspěvky: 5
Registrován: 06 bře 2008 19:49

Příspěvek od Johny007 » 06 bře 2008 22:14

a zvukovku mam dobru. a mam na nej posledne drivery

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Příspěvek od Milan » 06 bře 2008 22:23

Myslel jsem jaký typ zvukovky máš, ne dobrou nebo špatnou. Existuje spousta fíglů, jak to poladit, ale ty evidentně nemáš zájem. Tak se zeptej brata nebo si poraď sám.

Odpovědět