Windows 7 x64

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 30 zář 2009 14:12

Jelikoz jsem pred reinstalaci , tak uvazuji o tom jestli bych rovnou nainstaloval Win 7 x64... potrebny drivery mam, pro RME FF jsou na strankach od vcerejska... jen jsem cetl na rme foru, ze mrkvosovt tam spatlal novej FW driver a ze je nejaky spatny , tak tam chce pak rucne nastvit ten starsi (legacy)
mate je uz nekdo nainstalovany ? jak slapou ? cetl jsem vsade samou chvalu :D

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Kermitak » 30 zář 2009 14:36

Ja je pouzivam, slapou jedna basen (+ Cubase 4). FW nepouzivam, takze s tim ti neporadim.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Ondra P. » 30 zář 2009 14:38

okej.. tak ja to vyzkousim.. ten posledni release ma na konci 65916 ?

jinak ta RME facha prej stim ( legacy ) vpohode, stim novym ma spatnej vykon... asi ze zere CPU

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od tomy45 » 30 zář 2009 14:54

V kombinacii Win7 x64 a Ableton 8 s tym nema nikto skusenosti? :)

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od nixx » 30 zář 2009 15:02

Pouzivam Windows 7 32 bit se zvukovkou TC Konnekt 24D. FW driver opravdu musis preinstalovat na "legacy" - pak to slape naprosto bez problemu. Se sedmickama jsem spokojenej. Cubase SX3 slape jak ma.
Ve spravci zarizeni kliknes pravym na tvuj FW radic, kliknes na "aktualizovat software ovladace" a rucne vyberes "Hostitelský řadič pro rozhraní OHCI standardu 1394 (zastaralé)" ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 30 zář 2009 15:08

kermitak : je to dakt stabilne ? Uad nema problem ? mozno by som to otestoval ..

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od hombrefeo » 30 zář 2009 15:12

tomy45 píše:V kombinacii Win7 x64 a Ableton 8 s tym nema nikto skusenosti? :)
osmicka nevim, ale sedmicka jede v pohode...

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Jindy » 30 zář 2009 15:16

no hele, ja bych pockal az na uplne overenou instanci W7 64-bit....ja zkousel 64-bit verzi, ktera mela byt hotova pro vydani a byla sice ok, jenze nejaky veci tam uplne nesedi...fakt bych pockal, koupil ten system a potom, kdyz neco nepujde, bych otravoval mrkvosoft podporu s vyhruzkou, ze to vratim...je opravdu treba pockat....neni to pruser jako Visty, W7 je super system, ale neni jeste doladenej (az za rok za dva od vydani to bude uplne ok - ja do ty doby pojedu na XP)....spousta lidi si to dneska dava jako main system, ale ja bych radsi pockal, jen muj nazor...
Naposledy upravil(a) Jindy dne 30 zář 2009 15:18, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Kermitak » 30 zář 2009 15:17

Pytkin píše:kermitak : je to dakt stabilne ? Uad nema problem ? mozno by som to otestoval ..
Muzu rict jen to, ze ja osobne s tim nemam vubec zadny problem, Cubase i UAD zatim slapou v pohode.

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od tomy45 » 30 zář 2009 15:22

Jedno je iste, ze aj Win 7 ma akysi problem - bug s USB. Usb zvukovky su dost znevyhodnene. Naozaj neviem presne ako je to tam spravene a v com ten problem je, vymyslal by som si, viem len ze uz Vista a az po Win 7 s usb zvukovkami buffer pod 512 nedaju.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 30 zář 2009 15:38

Kermitak píše:
Pytkin píše:kermitak : je to dakt stabilne ? Uad nema problem ? mozno by som to otestoval ..
Muzu rict jen to, ze ja osobne s tim nemam vubec zadny problem, Cubase i UAD zatim slapou v pohode.
no .. sice asi by bolo lepsie pockaj na NUendo 5 , ktore uz snad bude 64bitove ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Kermitak » 30 zář 2009 15:42

Pytkin: tak jestli potrebujes tu pamet, pak ti nic jinyho nezbyde no... ;) Ja jsem uvazoval o upgrade na 64bitovy C5, ale nakonec jsem si rekl, ze pamet zatim dostacuje, takze C5 odlozim (a mozna uplne vynecham).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 30 zář 2009 15:44

kermitak : a pouzivas teda C4 ? som myslel ze mas C5 ..

mne ani tak nejde o pamat .. pamat mam 4G ale vobec ju nepouzivam .. v prvom rade mi ide o stabilitu .. Xp32 slaha absolutne famozne .. komp bezi 24/7 a nuendo 4 nema ziaden problem ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Kermitak » 30 zář 2009 15:52

Jo, C4. S C5 jsem si chvili hral, ale nepresvedcilo me to davat za to penize.
Jestli na 64bit W7 pobezis 32bit nebo 64bit aplikaci je z pohledu stability celkem fuk.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin » 30 zář 2009 15:59

no ja myslim ze z pohladu systemu hej .. ale z pohladu tej aplikacie ani ne ..

Odpovědět