Windows 7 x64
Re: Windows 7 x64
kermitak : ked potrebujem aby nieco bezalo 365 dni v roce , 24 hodin denne , tak tam nebudem instalovat windows .. to poprve .. a po druhe , WIN NT 4 je desktopovy system .. nie na server ..
NT 3.51 byly dostatecne kvalitni na to, aby se v kritickych aplikacich pouzivaly a proto se tam pouzivaly, nebyl duvod, aby tomu tak nebylo, dogma "vsechny windows = smejd" je chybne. NT 4 je jak desktopovy, tak serverovy system (stejne jako NT 3.x, ktere tvori jejich zaklad), rika to jiz nazev edic - Desktop, Server, Server EnterprisePytkin píše:kermitak : ked potrebujem aby nieco bezalo 365 dni v roce , 24 hodin denne , tak tam nebudem instalovat windows .. to poprve .. a po druhe , WIN NT 4 je desktopovy system .. nie na server ..

myslel som samozrejme NT4 workstation ..
proc se zas hrabete v pravekejch kravinach? spis mi poradte 
mam problem s grafikou v 7. mam paralelne nainstalovany i xp. u 7 jsem spozoroval, ze v nekterejch mistech nejsou popisky u ikon uplne bily. v levym hornim rohu to pozoruju nejvic, pismenka jsou castecne nazelenaly a naruzovely (vypada to jako spatne nastaveny konvergence). zkousel jsem veskery nastaveni a kalibrace monitoru i graficky karty a nic.. pritom u xp obrazek jako vino.. nechapu co to je

mam problem s grafikou v 7. mam paralelne nainstalovany i xp. u 7 jsem spozoroval, ze v nekterejch mistech nejsou popisky u ikon uplne bily. v levym hornim rohu to pozoruju nejvic, pismenka jsou castecne nazelenaly a naruzovely (vypada to jako spatne nastaveny konvergence). zkousel jsem veskery nastaveni a kalibrace monitoru i graficky karty a nic.. pritom u xp obrazek jako vino.. nechapu co to je
biscuit : zkus mrknout po novejsich driverech pro Win 7
zkus vypnout aero.
mne treba pomaha vytahnout vga konektor z monitoru, po opetovnem pripojeni je zas vsechno v poradku.
Vypni si antialiasing fontu.
Ahoj. Chtěl jsem se zeptat jak je to s 32bit aplikacemi, respektive jejich drivery? Stále používám Akai S5000 přes USB, využívající 32bit driver. Pod Vistama32 fungoval pod 64bit ale ne. Mají to W7 líp vyřešeny?
A druhá věc je latence. na XP jedu na 6ms, ale pod Vistama jsem musel mít 12ms. Problém byl ve špatném odladění systémové sběrnice, byl na to nějaký program, který to měřil. Mě se Visty líbí, ale protože používám spoustu HW a latence se nasčítávaly musel jsem se vrátit zpět na XP. Máte nějaké zkušenosti jak jsou na tom W7 s latencí? Jedete na stejných hodnotách/vyšších/nižších? Zkoušel jste někdo ten prográmek?
A druhá věc je latence. na XP jedu na 6ms, ale pod Vistama jsem musel mít 12ms. Problém byl ve špatném odladění systémové sběrnice, byl na to nějaký program, který to měřil. Mě se Visty líbí, ale protože používám spoustu HW a latence se nasčítávaly musel jsem se vrátit zpět na XP. Máte nějaké zkušenosti jak jsou na tom W7 s latencí? Jedete na stejných hodnotách/vyšších/nižších? Zkoušel jste někdo ten prográmek?
ovladace nejnovejsi v dany chvili stahovani od nvidiaekeaze píše:biscuit : zkus mrknout po novejsich driverech pro Win 7

nic, beze zmenyhombrefeo píše:zkus vypnout aero.
to jsem nezkousel, ale nemam vga nybrz dvi a hlavne pri nabootovani do xp je vsechno v cajkuhombrefeo píše:mne treba pomaha vytahnout vga konektor z monitoru, po opetovnem pripojeni je zas vsechno v poradku.

myslis cleartype, nebo vyhlazovani obrazovkovych pisem?Kermitak píše:Vypni si antialiasing fontu.

hlavne nechapu, ze to nepozoruje taky nekdo jinej

pri nvidii pomoze naopak sa vratit o jeden release driverov dozadu. casto byva v novom major update (kde je pridana podpora novych hardwerov) zavazny bug koli spatnej nekompatibilite...
no ja mam stema Win 7 dotst problemy co se tyce audia ... mam desku Gigabyte EP45-DS3 ta nema drivery pro WIN 7 a s RME to delala cekem neplechy... chvilkama tak na 5 sekund to desne praska... latenci to neni... na Rme foru psali ze to bude nekompatibilitou zakladni desky... co sem koukal tak Asus ma drivery skro pro vsechny desky uz... mozna asuse koupim..
kazdopadne Win 7 jsou bozi moc se mi libej
kazdopadne Win 7 jsou bozi moc se mi libej

nejak v tydnu vysel novy mrkvosoft update pro win 7 x64 a po nem to slape uz vse jak ma .. asi poladil drivery...
jinak muzu doporucit fakt je to supr system ! konecne
jinak muzu doporucit fakt je to supr system ! konecne
Windows 7 x64 jsou super system. Myslim, ze aktualne opravdu nemaji konkurenci.
Mimochodem, vedou se famy, ze Windows 8 a 9 budou mit podporu pro 128-bitove procesory
Mimochodem, vedou se famy, ze Windows 8 a 9 budou mit podporu pro 128-bitove procesory

nathanael : nemaju konkurenciu v com ?