Windows 7 x64

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Windows 7 x64

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : ked potrebujem aby nieco bezalo 365 dni v roce , 24 hodin denne , tak tam nebudem instalovat windows .. to poprve .. a po druhe , WIN NT 4 je desktopovy system .. nie na server ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin píše:kermitak : ked potrebujem aby nieco bezalo 365 dni v roce , 24 hodin denne , tak tam nebudem instalovat windows .. to poprve .. a po druhe , WIN NT 4 je desktopovy system .. nie na server ..
NT 3.51 byly dostatecne kvalitni na to, aby se v kritickych aplikacich pouzivaly a proto se tam pouzivaly, nebyl duvod, aby tomu tak nebylo, dogma "vsechny windows = smejd" je chybne. NT 4 je jak desktopovy, tak serverovy system (stejne jako NT 3.x, ktere tvori jejich zaklad), rika to jiz nazev edic - Desktop, Server, Server Enterprise ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

myslel som samozrejme NT4 workstation ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

proc se zas hrabete v pravekejch kravinach? spis mi poradte :-)
mam problem s grafikou v 7. mam paralelne nainstalovany i xp. u 7 jsem spozoroval, ze v nekterejch mistech nejsou popisky u ikon uplne bily. v levym hornim rohu to pozoruju nejvic, pismenka jsou castecne nazelenaly a naruzovely (vypada to jako spatne nastaveny konvergence). zkousel jsem veskery nastaveni a kalibrace monitoru i graficky karty a nic.. pritom u xp obrazek jako vino.. nechapu co to je

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

biscuit : zkus mrknout po novejsich driverech pro Win 7

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

zkus vypnout aero.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

mne treba pomaha vytahnout vga konektor z monitoru, po opetovnem pripojeni je zas vsechno v poradku.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Vypni si antialiasing fontu.

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat jak je to s 32bit aplikacemi, respektive jejich drivery? Stále používám Akai S5000 přes USB, využívající 32bit driver. Pod Vistama32 fungoval pod 64bit ale ne. Mají to W7 líp vyřešeny?

A druhá věc je latence. na XP jedu na 6ms, ale pod Vistama jsem musel mít 12ms. Problém byl ve špatném odladění systémové sběrnice, byl na to nějaký program, který to měřil. Mě se Visty líbí, ale protože používám spoustu HW a latence se nasčítávaly musel jsem se vrátit zpět na XP. Máte nějaké zkušenosti jak jsou na tom W7 s latencí? Jedete na stejných hodnotách/vyšších/nižších? Zkoušel jste někdo ten prográmek?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ekeaze píše:biscuit : zkus mrknout po novejsich driverech pro Win 7
ovladace nejnovejsi v dany chvili stahovani od nvidia :-(
hombrefeo píše:zkus vypnout aero.
nic, beze zmeny
hombrefeo píše:mne treba pomaha vytahnout vga konektor z monitoru, po opetovnem pripojeni je zas vsechno v poradku.
to jsem nezkousel, ale nemam vga nybrz dvi a hlavne pri nabootovani do xp je vsechno v cajku :-(
Kermitak píše:Vypni si antialiasing fontu.
myslis cleartype, nebo vyhlazovani obrazovkovych pisem? :-) cleartype jsem vypnul a nic, to druhou kravinu jestli je tam stejne jako u xp jeste zkusim, ale u xp mam antialising zapnutej a bez problemu..

hlavne nechapu, ze to nepozoruje taky nekdo jinej :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

pri nvidii pomoze naopak sa vratit o jeden release driverov dozadu. casto byva v novom major update (kde je pridana podpora novych hardwerov) zavazny bug koli spatnej nekompatibilite...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

no ja mam stema Win 7 dotst problemy co se tyce audia ... mam desku Gigabyte EP45-DS3 ta nema drivery pro WIN 7 a s RME to delala cekem neplechy... chvilkama tak na 5 sekund to desne praska... latenci to neni... na Rme foru psali ze to bude nekompatibilitou zakladni desky... co sem koukal tak Asus ma drivery skro pro vsechny desky uz... mozna asuse koupim..
kazdopadne Win 7 jsou bozi moc se mi libej :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

nejak v tydnu vysel novy mrkvosoft update pro win 7 x64 a po nem to slape uz vse jak ma .. asi poladil drivery...
jinak muzu doporucit fakt je to supr system ! konecne

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Windows 7 x64 jsou super system. Myslim, ze aktualne opravdu nemaji konkurenci.

Mimochodem, vedou se famy, ze Windows 8 a 9 budou mit podporu pro 128-bitove procesory :twisted:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nathanael : nemaju konkurenciu v com ?

Odpovědět