Zápory DAW

Ostatní audio software, obecná diskuse
Axerathix
Příspěvky: 287
Registrován: 08 dub 2010 12:38

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Axerathix » 27 led 2015 19:50

Sonar X2 studio
- midi input nefunguje ako ma, pri viac ako 16stop a viac ako 2 midi portov a niekedy ani pri 16stop s 1 midi portom co je pre mna najzasadnejsi problem celeho programu.
- automatizacia nahovno (tie body sa na 100% neprichitavaju na mriezku ale iba na zhruba 95% a kvoli tomu vznikaju problemi pri kopirovani, nehovoriac o grafickych chybach automatizacie ktore sa vyriesa restartom programu) podla mna dost zavazny problem
- graficke chyby obcas
- nestabilita, vacsinou mi pada ked mam spustenu slucku (loop) kde mam uz nieco nakomponovane a pritom krutim zvuk syntaku.
Sonar pouzivam na komponovanie elektroniky / klasickej hudby ale tu pomenej, takze vyuzivam vela VSTi hlavne syntakov.
- notacia - ta je tam vlastne asi ako ozdoba, inac totalne nepouzitelna, mozno tak na nejaku jednoduchu hudbu.

zazz
Příspěvky: 177
Registrován: 09 říj 2007 10:55

Re: Zápory DAW

Příspěvek od zazz » 27 led 2015 20:24

zazz píše:
Pytkin píše:v nuende mi chyba STEREO -> 2x MONO
Stare Nuendo :)
Myslel sem ze narazi na to, ze tam chybela funkce, ktera by ti ze stereo tracku udelala dva mono tracky, pripadne naopak ... tu tam pridali, nevim jestli v petce, nebo v sestce

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 27 led 2015 21:04

zazz: to bude chybna informace, neumi to.

zazz
Příspěvky: 177
Registrován: 09 říj 2007 10:55

Re: Zápory DAW

Příspěvek od zazz » 27 led 2015 21:52

Brooklyn: jako dene tu funkci pouzivam ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Pytkin » 27 led 2015 22:10

zazz : ja mam nuendo 6.5 .. ako sa ta funkcia vola ? kde sa nachadza ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Pytkin » 27 led 2015 22:12

Ked sme pri tych zaporoch nuenda , tak v 6.5 dobre nefunguje AAF import .. musi sa to otvorit v 5 , naimportovat a potom savnut NPR a uz to otvori 6.5 .. to by tiez mohli doladit ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 27 led 2015 22:52

zazz píše:Brooklyn: jako dene tu funkci pouzivam ...
naved nas prosim.

zazz
Příspěvky: 177
Registrován: 09 říj 2007 10:55

Re: Zápory DAW

Příspěvek od zazz » 27 led 2015 23:32

Mam namysli funkcni co je v Project/Convert Tracks

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Pytkin » 27 led 2015 23:44

skusam to teraz .. ale nic to nespravi .. nerozumiem tej funkcii .. dam multichannel to mono .. source nech necha .. a vyberiem nejaku naminh schemu .. a nic .. nic sa nestane .. anu v audio foldri nepribudnu ziadne wavy

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Zápory DAW

Příspěvek od demsky » 28 led 2015 08:09

Mas tych stop tak vela, ze je to az taky problem? V audio editori das track do mono rezimu a vyberies si kanal, ktory chces nechat, sejvnes ako napriklad wav na konci s L alebo R. Ved to mas hotove do minuty, takze by som to nevidel ako kardinalny problem.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Pytkin » 28 led 2015 09:07

demsky : ano tak to musim robit .. ale je to hrozne otravne , ked si natiahnes projekt zo strizne a zistis ze niektore auda su z kamery a su tam dva kanaly .. tak vyliezat von do audio editoru .. a zaset to natahovat naspat .. toto je elementarna funkcia , ktoru by nuendo mohlo vediet ..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Zápory DAW

Příspěvek od demsky » 28 led 2015 09:41

no ved niekedy clovek ZASNE nad tym, ze co vlastne riesia developeri, jednoduche funkcie nikomu netreba implementovat, lebo sa im zda, ze je to az PRILIS jednoduche na to, aby to tam bolo... pisal som o tom aj v inom vlakne o Adobe produktoch napriklad, a clovek napise na forum, ziadna reakcia, divna doba...

ja som si vsimol, ze kedysi bola radikalnejsia doba, napriklad 90. roky, mal som vela progresivnych a kritickych myslienok, ktore som tlacil, kde sa dalo, teraz v podstate som uz kludny, iba obcas mi ostava rozum "stat", po tych rokoch s technologiami od roku 1987 si uz ani nepripadam ani ako senior :) takze mi pride uz divne na vacsinu veci reagovat, zeby uz som IT dochodca?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

zazz
Příspěvky: 177
Registrován: 09 říj 2007 10:55

Re: Zápory DAW

Příspěvek od zazz » 28 led 2015 10:06

Pytkin píše:skusam to teraz .. ale nic to nespravi .. nerozumiem tej funkcii .. dam multichannel to mono .. source nech necha .. a vyberiem nejaku naminh schemu .. a nic .. nic sa nestane .. anu v audio foldri nepribudnu ziadne wavy
To prevadi cela tracky, ne eventy ... takze musis selectnout dany track (at se zabarvi svetleji v te leve casti)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zápory DAW

Příspěvek od Pytkin » 28 led 2015 10:11

zazz ; jasne tak som to mal ..

mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Re: Zápory DAW

Příspěvek od mipex » 28 led 2015 10:30

Kdysi jsem velmi rád používal Reason, ale boužel ani dodnes nemají možnost videotracku a proto jsem přešel do Cubase.
Tam mi chybí lehký převod audia do midi a naopak tak, jak je to vyřešeno v Presonus.

Odpovědět