Jaky notebook
Nj, nazor je jedna vec a statistika jina
Hadat se nechci, na to jsou tu jini experti, pouze jsem chtel potencialniho kupce upozornit, ze tvoje tvrzeni o nejlepsich noteboocich ostre kontrastuje s mymy dost spatnymi zkusenostmi s touto znackou , zalozenych na faktech (napriklad diky financnim problemum jeden cas Toshiba nakupovala disky druhe jakosti, atd.)
Hadat se nechci, na to jsou tu jini experti, pouze jsem chtel potencialniho kupce upozornit, ze tvoje tvrzeni o nejlepsich noteboocich ostre kontrastuje s mymy dost spatnymi zkusenostmi s touto znackou , zalozenych na faktech (napriklad diky financnim problemum jeden cas Toshiba nakupovala disky druhe jakosti, atd.)
Fiiiha dakujem za tipy...nuz nebude lahke sa v tom zorientovat.....je to fakt ze kolko ludi ,tolko chuti......vyzera to tak, ze to bude bud ta TOSHIBA alebo HP....HP je cenovo lacnejsi, len mi zatial nikto zo zodpovednych predajcov tejto znacky nepovedal aky tam je chipset....pouzivaju sa tam totiz dva a informacie okolo toho su dost zmatocne....vcera som po tom trochu patral a dostal som od dvoch predajcov dve rozne odpovede.....hmm ak pojdem do PCMCIA FW tak by som rad nejake referencie na kompatibilitu so zvukovkami....zatial som toho na nete vela nenasiel...
Pracujem v servisnej firme na výpočtovú techniku a opravujeme aj NB.
Všetci sme sa tu zhodli, že:
1. IBM do firmy.
2. Toshibu domov.
3. HP svojmu nepriateľovi.
Acery nerobíme a stretol som sa s nimi len ako užívateľ a môj postreh je "nič moc". Prikláňam sa skôr k názoru Poshook-a. ASUS som zatiaľ ani v rukách nedržal, takže sa nevyjedrím.
Môj osobný tip je TOSHIBA. Je to podľa mňa naj na doma.
Všetci sme sa tu zhodli, že:
1. IBM do firmy.
2. Toshibu domov.
3. HP svojmu nepriateľovi.
Acery nerobíme a stretol som sa s nimi len ako užívateľ a môj postreh je "nič moc". Prikláňam sa skôr k názoru Poshook-a. ASUS som zatiaľ ani v rukách nedržal, takže sa nevyjedrím.
Môj osobný tip je TOSHIBA. Je to podľa mňa naj na doma.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...
foter teraz kupil hp nx6125 s turionom 1.6... musel sa zmestit do 30000 bez dane kvoli odpisom... za tu cenu je to v poho a zatial bez problemov..
pred tym mal 2 roky acer celeron 1.7 a nerobil ziadne problemy az na to ze mal otrasny lcd display so svietiacim bodom v strede obrazovky, posobil lacnym dojmom a nemal skoro ziadnu vybavu..pouziva ho teraz mama
pred tym mal 2 roky acer celeron 1.7 a nerobil ziadne problemy az na to ze mal otrasny lcd display so svietiacim bodom v strede obrazovky, posobil lacnym dojmom a nemal skoro ziadnu vybavu..pouziva ho teraz mama
HP NIKDY !!!Uz jenom pro cenu dilu k dovybaveni.Asusy na tom jsou velmi dobre,pokud to nekoho zajima tak myslim ze relevantnejsi info budou v poradne treba na www.zive.cz Vyhoda asusu je i ta,ze servis do tri pracovnich dnu je standart.Mozno i na pockani,ovsem za priplatek.Nicmene mam info od servisaka ze ani IBM neni co byvalo.Pro nesetrne zachazeni,nizda s notesem na kole v batohu je to nejlepsi volba.Ale draze zaplacena.Obdoba je dell.Acery podle toho kdy byly vyrobene,jestli v pondeli nebo utery nebo v patek,proste zalezi na konkretnim kusu.V zadnem pripade to neni ale notes na hrubsi zachazeni.Je tezke vybirat,ale v porovnani co mi ASUS nabidnul,za jake penize,dostupnost servisu a v neposledni rade i telo z kovu a ne plastak,krasny design (relativni vec,ja vim) nemel zadneho konkurenta...Pro zajimavost ma uz FW-b cili nove a vykon naprosto dostatecny.osazen jeden slot 512 MB pameti a vydrz cca 5 hodin pri prehravani wavu na baterky.Dual DVD RW ,15,4 " wide displej,bude mi dostacovat hodne dlouho.Navic za velmi prijemnych 30095 vcetne DPH...A mam ho cca 2 mesice,mozna bude i levnejsi.Na tom co s nim delam jsem ho jeste nedostal z kroku 6,cili proc jede na ten nejmensi vykon.Jo a je opravdu tichy...
www.zive.cz snad radsi ne, tam se pubertaci predhanej kdo ma rychlejsi a "vytunenejsi" stroj a hadaj se o nesmrtelnosti chrousta (windows x linux) 
S tim Dellem ses netrefil, vubec nic nevydrzi a casto v nich neco odchazi. Je jasne proc maji tak rychly servis
Navic jsou ukrutne pomale (v porovnani s podobnymi modely od jinych vyrobcu)
S tim Dellem ses netrefil, vubec nic nevydrzi a casto v nich neco odchazi. Je jasne proc maji tak rychly servis