poshook: no jo, u toshiby nema cenu kupovat nic jineho, nez ty nejdrazsi modely...to uz sem davno zjistil, protoze jinak (pokud neni dost penez) je lepsi koupit treba ten acer...
Já mám firemní HP 6120 s 1,73 PM... a docela fajn. MAde in Hungary, logo HP pod dipslejem nakřivo a šejdrem, ale jinak to vypadá docela stabilně. Jsem zvědavej na chování po roce používání. Super je baterka a podtaktovávání procesoru, vydrží jet klidně 5 hodin. Jen ten design..., je to taková krabice. Předtím jsem mel IBM, docela starej model, ale z někdejší hi-end třídy (600E) a ten byl hezčí + líp zpracovanej.
bodyia píše:Já mám firemní HP 6120 s 1,73 PM... a docela fajn. MAde in Hungary, logo HP pod dipslejem nakřivo a šejdrem, ale jinak to vypadá docela stabilně. Jsem zvědavej na chování po roce používání. Super je baterka a podtaktovávání procesoru, vydrží jet klidně 5 hodin. Jen ten design..., je to taková krabice. Předtím jsem mel IBM, docela starej model, ale z někdejší hi-end třídy (600E) a ten byl hezčí + líp zpracovanej.
HP je ale mensie a sikovne na prenasanie. IBM su pekne velke kravy
Mam... Toshibu satelite 2410-303, vsechno INTEL, P M 1,7, 512mb ram, 7200,- ot. disk...
Stabilita je 100% ani jednou mi nespadl... Ale vykon neni moc dostacujici.... Na vysilani MIDI, prhravani samplu s par efekty a nahravani je to drzak...
Poshook píše:HP je ale mensie a sikovne na prenasanie. IBM su pekne velke kravy
Hmm, to se mi nějak nezdá, to IBMko bylo asi o třetinu menší než tenhle klasickej business HP. A třebá taková současná třída X je moc hezky mobilní. To je jako bys řekl, že BMW dělá jenom limuzíny. Jasně, dělá, ale krom jinýho:-)