Novy 24" lcd monitor pro DAW
Šel bych do LG L245WP. Je to P-MVA a doprodává se to kolem 12500 včetně DPH. V tuhle chvíli asi jednoznačně nejlevnější neTN 24" panel na trhu a přitom víc než dobrej. Nebo pod desítku je Lenovo L220x s PVA panelem. Sice "jenom" 22", ale rozlišení má 1900x1200, jako 24". V nativu super obraz, interpolace bohužel dost mizerná.
tenhle mam http://www.onlineshops.cz/p86754-hp-hp- ... vot-2-2-0/
kdyz se ztlumi jas tak PISKA a cim vic se ztlumi tak tim hlasiteji...
poresil sem to softwarove Nvidia ma ladeni... ale nei to ono jak kdyz se to stlumuje primo na monitoru
kdyz se ztlumi jas tak PISKA a cim vic se ztlumi tak tim hlasiteji...
poresil sem to softwarove Nvidia ma ladeni... ale nei to ono jak kdyz se to stlumuje primo na monitoru
hosi, mam pre vas stavnatu monitorovu skazku, pocuvajte:
ako som spominal, mj 200 eurovy 22 palciak huci. dnes som sa vybral do mega company, ze reku kupim dlhsie kable na vsetko, a dam pixlu dalej od stola a teda od mikrofonu a vsetkeho. donesiem domov 3m DVI dual link kabel, vyhodim stary vga, zapojim, a HUKANIE PRESTALO... toz nech mi to dakto vysvetli
kazdopadne, moze to byt tip aj pre ostatnych
ako som spominal, mj 200 eurovy 22 palciak huci. dnes som sa vybral do mega company, ze reku kupim dlhsie kable na vsetko, a dam pixlu dalej od stola a teda od mikrofonu a vsetkeho. donesiem domov 3m DVI dual link kabel, vyhodim stary vga, zapojim, a HUKANIE PRESTALO... toz nech mi to dakto vysvetli
kazdopadne, moze to byt tip aj pre ostatnych
vizualna stranka Windows je fakt pruser. po navrate z OSX musim priznat, ze winXp su na oci uplna vrazda. na rovnakom monitore kilometrovy rozdiel v ergonimii zobrazenia, kontrastov atd... v porovnani s WINXP su OSX na oci hotovy balzamKermitak píše:Ale tak jde to... Krom toho jsem ted myslel cokoliv jinyho nez windowsAle nevim, proc do tech woken nedodelaj slusny scalovani pisma, zvlast dnes v dobe monitoru s vysokym rozlisenim, je to dost zasadni nedostatek :-/