ale ergonomicky sa na OSX nechyta ani nahodou.dano píše:v praci mam Vistu (domov ju nechcem) a ta uz ma vizual podla mna dost fajn
ak by si mal moznost vyskusat jeden pracovny den na OSX a druhy na Viste, by si sa cudoval
Tomu LG v testu namerili prumernou odezvu kolem 20ms, coz je pro me nezkousnutelne. Chci na tom hrat i hry:Ctirad píše:Šel bych do LG L245WP. Je to P-MVA a doprodává se to kolem 12500 včetně DPH. V tuhle chvíli asi jednoznačně nejlevnější neTN 24" panel na trhu a přitom víc než dobrej. Nebo pod desítku je Lenovo L220x s PVA panelem. Sice "jenom" 22", ale rozlišení má 1900x1200, jako 24". V nativu super obraz, interpolace bohužel dost mizerná.
Nedokazal jsem vyber na webu toho prodejce omezit, aby se tam nezobrazovaly ty drazsi monitory kolem 20000Kc.W.Cable píše:Kermitak: Nic sem neprehlidl. Otazka znela: "Znate jeste nekdo nektery z tech, co jsou zde? http://www.onlineshops.cz/pocitace-komp ... sortmode=2 "
Ano znam, Eizo, sou jedni z nejlepsich a jeste dostupnych, treba to nekoho bude zajimat.
Uvazoval jsem o nemekeaze píše:tenhle mam http://www.onlineshops.cz/p86754-hp-hp- ... vot-2-2-0/
kdyz se ztlumi jas tak PISKA a cim vic se ztlumi tak tim hlasiteji...
poresil sem to softwarove Nvidia ma ladeni... ale nei to ono jak kdyz se to stlumuje primo na monitoru
čo sa týka pozerania zospodu tak to robím často nakolko mam postel hned pri LCD a nebudem snad čumeť na film zo stoličkykexik píše:hosi, mam pre vas stavnatu monitorovu skazku, pocuvajte:
ako som spominal, mj 200 eurovy 22 palciak huci. dnes som sa vybral do mega company, ze reku kupim dlhsie kable na vsetko, a dam pixlu dalej od stola a teda od mikrofonu a vsetkeho. donesiem domov 3m DVI dual link kabel, vyhodim stary vga, zapojim, a HUKANIE PRESTALO... toz nech mi to dakto vysvetli
kazdopadne, moze to byt tip aj pre ostatnych
To je ten problem o ktorom som pisal matuchovi .. pri 24" mas 1920 bodov , cize 1920/24 = 80 bodov na palec .. pri 30" mas 2560 , cize 2560/30 = 85 bodov na palec .. tam je to este mensie ..Poshook píše:ja mam 24" lcd asi pol roka a je to OK az ne jednu vec. pri 1920/1200 je vsetko uz hodne male a clovek nevidi na pismenka a ine drobne blbosti. idealne by bolo tych 1920/1200 pri aspon 28-30"
Mam skusenost, ze je vela programov , kde sa ti pri zmene DPI na fonty uplne rozoseru paletky .. Dalsia vec (ktoru som ale neskusal) .. Neviem ci v nuende zmena DPI pomoze .. Ci tam grafika nejde na tvrdo ..Ctirad píše:A to je problém nastavit si větší písmena a DPI celkově? Já mám na 14" notebooku 1400x1050 a chrochtám blahem
Heh a to ti přejde moc? Spočítej si jaké to odpovídá obnovovací frekvenci a nezapomeň, že jde o nejnepříznivější hodnotu barevné změny, která se při hraní nebo sledování filmů vyskytne naprosto výjimečně.fova píše:Tomu LG v testu namerili prumernou odezvu kolem 20ms, coz je pro me nezkousnutelne.
TN je u 24" vždycky špatně, protože ať dáš hlavu jakkoliv, tak vždycky nějakou část obrazu vidíš už pod takovým úhlem, že se mu mění barvy. Dokud stál kvalitní panel několikanásobek TN, tak se to dalo zkousnout, ale ta doba je pryč.Ne vzdy je TN LCD spatne. Kdyz je to dobre udelane, da se to pouzivat - zvlast pro DAW.