ale ked raz budem velky a bohaty urcite sa vratim k analogom
a este od huberta rc3 looper

Matucha, neviem ci je to prave o sile :-] Ja som najvacsi pokles/utlm kreativity zacal prezivat, ked som si zapratal studio syntakmi a inymi prkotinami. Zostihlil som to, uvedomil si, ze vsetko to je len o tom co sa mi deje v hlave, v mysli. Je jasne, ze ak chcem nahrat vokal, treba mi mikrofon :-] ale aspon ja som sa stal "otrokom" prostriedkov-gearu a nebolo to tak, ako ma byt, ze ten gear je moj oprostriedok/otrok :-] tak som si nejak oslobodil mysel, a posunulo to moju kreativitu vpred, na iny level. Cize, v skratke :-] najskor ja, potom krabice ;-]matucha píše:Atomx: Tak jestli ve vysledku ta oprava nebude stat stejne jako by te stal bezproblemovej kousek za 'normalni cenu", tak je to pak vporadku.
Tomy45: kez bych mel tvoji silu
c9000: Co ta Tesla? Beha? Facha? Jaka je?
Ja som najvacsi pokles/utlm kreativity zacal prezivat, ked som si zapratal studio syntakmi a inymi prkotinami. Zostihlil som to, uvedomil si, ze vsetko to je len o tom co sa mi deje v hlave, v mysli. Je jasne, ze ak chcem nahrat vokal, treba mi mikrofon :-] ale aspon ja som sa stal "otrokom" prostriedkov-gearu a nebolo to tak, ako ma byt, ze ten gear je moj oprostriedok/otrok :-] tak som si nejak oslobodil mysel, a posunulo to moju kreativitu vpred, na iny level. Cize, v skratke :-] najskor ja, potom krabice ;-]
Ty jo, ja vlastně ani nevim, těžko se to popisuje... Jediný co můžu napsat je, že bez nich je to horší, s nima je zvuk pevnější a trochu rozsvícenější vejšky, který ty basy tak nehltěj. Jinak nic nerozonuje, nicméně uplně bez boulí to taky není, o jedné vím, ale to může být i stojanama atd. Není to ale nic strašnýho.biscuit píše:a ty pasti, jses s nima spokojenej?