Každoroční téma: Co jste si v 2012 koupili do studia?
Každoroční téma: Co jste si v 2012 koupili do studia?
Nejak je tu posledni dobou az na vyjimky nuda. Koupili ste si do svejch studii vubec nejaky zajimavy hracky?
Naposledy upravil(a) matucha dne 13 pro 2012 01:42, celkem upraveno 1 x.
Re: Každoroční téma: Co jste si v 2013 koupili do studia?
Back to the future ? 

v 2013 nic ale v 2014 som kupil novy 17" iPad6 PRO ...
-
- Profesionál
Jestli má jít o 2012, pak jsem víc věcí prodal než koupil. Čim jsem starší, tim míň toho chci a tim míň toho potřebuju. Ale pořídil jsem si krásnej kompresor Millennia TCL-2. To je všechno. Jo a ještě letos chci koupit upgrade na Pro Tools 10. Málem bych zapomněl.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Re: Každoroční téma: Co jste si v 2012 koupili do studia?
Hehe, nj ja vzdycky myslim dopredu! Titulek opravenej.
TCL2 - optika zejo? Nikdy jsem nemel tu cest s tim delat.
TCL2 - optika zejo? Nikdy jsem nemel tu cest s tim delat.
-
- Profesionál
jojo optokompresor, komplet symetrický řešení, twintopology tj. lampa nebo class A
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
Přímo studiový přístroj letos žádný
(tak nějak jsem momentálně velmi spokojený se zvukem, setupem i provozem ... ). Jenom držáky Rycote na Schoepsy + Lenovo Thinkpad na Samplitude mobile + MacBook Pro Retina ..
Ale pořídil jsem si unikátní custom made rezonanční zvukové lůžko
- událost roku pro mě (už se těším jak si nahraju ty jeho monumentální zvuky ve studiu - Dead Can Dance style). A samo o sobě je to dost velký (terapeutický i mystický) zážitek na něm být ... (budu ho mít umístěné v nově upravené místnosti vedle studia, s čínským gongem a dalšími nástroji). Má to i vestavěné repro, čili se tam dá pustit i hudba a vnímat ji vibračně celým tělem (i když primárnám zdrojem zvuku a vibrací jsou oba spodní monochordy)

v "sendvič" kombinaci s body monochordem:

tady ve stadiu výroby:

Ale pořídil jsem si unikátní custom made rezonanční zvukové lůžko

v "sendvič" kombinaci s body monochordem:

tady ve stadiu výroby:

Fred Forssell design (jako všechno klasické od Millennia kromě HV3) ... Ten jsem ještě nikdy neslyšel, ale moc bych rád ...Liquid Sound píše: Ale pořídil jsem si krásnej kompresor Millennia TCL-2.
Ty jo, to vypada fakt monstrozne. Budu muset uz konecne zvednout tu svoji zadnici a podivat se k Ivovi na ty jeho paradni udelatka 
Jinak ja jsem nekupoval nic do studia, ale na hrani jsem si udelal takovy "maly" radosti - multiefekt Line6 M9, ktery pouzivam na etericke plochy
a jsem z nej nadsenej. A taky jsem si poridil Ibo drum. Parada . . . . . . .

Jinak ja jsem nekupoval nic do studia, ale na hrani jsem si udelal takovy "maly" radosti - multiefekt Line6 M9, ktery pouzivam na etericke plochy
a jsem z nej nadsenej. A taky jsem si poridil Ibo drum. Parada . . . . . . .
ja jen tetru, kterou jsem pak zas poslal do sveta, protoze tu chudinka lezela (moje chyba, ne syntaku) a pak nejaky pluginy.. takze takovej chudej rok po strance hudebni. novej komp nepocitam, i kdyz diky konecne opravdu vykonnymu procesoru a SSD jsem z nej stale unesenej.
edt: jo vlastne jsem upgradoval cbs na 6.5
edt: jo vlastne jsem upgradoval cbs na 6.5
Ivo: pekny:)
Matucha: tak tos moh napsat rovnou i svoje akvizice ne?
Ja letos poridil:
notas na mobilni nahravani
mikrak Audiotechnica AT4040
Discodsp Discovery Pro - zajimavej zvukove, ale funkcne lehce nedotazenej a teda hoodne zere cpu.
upgrade z UAD1 na UAD2 Solo - 2x solo uz mi na vetsinu mixu staci (v kombinaci s par native vecma)
UAD 1176 Collection - fajn, to pridane zkresleni je hezky
A dneska jeste UAD Moog filter:)
Takze letos taky zadna revoluce.
Matucha: tak tos moh napsat rovnou i svoje akvizice ne?

Ja letos poridil:
notas na mobilni nahravani
mikrak Audiotechnica AT4040
Discodsp Discovery Pro - zajimavej zvukove, ale funkcne lehce nedotazenej a teda hoodne zere cpu.
upgrade z UAD1 na UAD2 Solo - 2x solo uz mi na vetsinu mixu staci (v kombinaci s par native vecma)
UAD 1176 Collection - fajn, to pridane zkresleni je hezky
A dneska jeste UAD Moog filter:)
Takze letos taky zadna revoluce.
oblíbené téma;)
u mě nastala zásadní systémová změna - už nemíchám v pultech, ale v logicu. Což s sebou přineslo akvizici macu, vyhrál imac core2duo z aukra za 3t. a funguje spolu s 4in/out ADAT FW kartou výborně.
V poslechu je změna u monitorů - sE Munro Egg mi teď sedí na žulových stojanech. A updatoval jsem Uli ADAT převodníky, komplet jsem překoval interní zapojení, osadil audio kondenzátory, překlenul vstupní předzesilovače a operáky nahradil higend kouskama burrbrown. A je to dost dobrý, myslím.
U synťáčků: Mnoho kousků od Mutable Instruments, 3x Shruthi s různými fitlry, Anushri. Daší DIY kousky PreenFM, Meeblip. Po letech se mi vrátil do studia hnusně digitální Oberheim OB12 a je to prostě skvělej nástroj. Z čistých analogů krásný a hvězdný Jupiter 6 a včera jsem dokončil osazení 9U skříně s Doepfer A100 moduly a to je velmi zábavné.
u mě nastala zásadní systémová změna - už nemíchám v pultech, ale v logicu. Což s sebou přineslo akvizici macu, vyhrál imac core2duo z aukra za 3t. a funguje spolu s 4in/out ADAT FW kartou výborně.
V poslechu je změna u monitorů - sE Munro Egg mi teď sedí na žulových stojanech. A updatoval jsem Uli ADAT převodníky, komplet jsem překoval interní zapojení, osadil audio kondenzátory, překlenul vstupní předzesilovače a operáky nahradil higend kouskama burrbrown. A je to dost dobrý, myslím.
U synťáčků: Mnoho kousků od Mutable Instruments, 3x Shruthi s různými fitlry, Anushri. Daší DIY kousky PreenFM, Meeblip. Po letech se mi vrátil do studia hnusně digitální Oberheim OB12 a je to prostě skvělej nástroj. Z čistých analogů krásný a hvězdný Jupiter 6 a včera jsem dokončil osazení 9U skříně s Doepfer A100 moduly a to je velmi zábavné.
No já si pořídil Akai MPK - 88
A nový web.
Jenom nevím jestli říkast tomu mému snažení studio
A nový web.
Jenom nevím jestli říkast tomu mému snažení studio

Ivi vy by ste si rozumeliIvo píše:Ale pořídil jsem si unikátní custom made rezonanční zvukové lůžko![]()