U mna sa tiez vyzuva

ale nahráš a o to vačšia sranda to je.. tough in slippersKermitak píše:V pantoflich metal nenahrajes.
ja zase nepoznam studio , kde by sa ludia prezuvaliIvo píše:U tebe chodí lidi v botech ?To teda trochu koukám ... Ve studiích co znám (včetně mého) je normální se přezout ... nikoho bych sem v botech nepustil ... Připadne mi to jako úplně základní věc nejen z hlediska elementární čistoty ve velmi specifickém delikátním a tvůrčím prostředí, ale i symbol určitého respektu a úcty k danému prostoru (podobně jako v obýváku nebo ložnici). Ale to je jen můj pocit ... každý si svého prostoru cení jinak ...
 v starej praci sme to zozaciatku skusali .. pri prvej vacsej navsteve sme to zavrhli .. nemozes nutit klientov aby sa vyzuvali .. aby sa obuvali do nejakych "erarnych" prezuviek  .. atd ..
 v starej praci sme to zozaciatku skusali .. pri prvej vacsej navsteve sme to zavrhli .. nemozes nutit klientov aby sa vyzuvali .. aby sa obuvali do nejakych "erarnych" prezuviek  .. atd ..kazdy si donesie prezuvky ? alebo kazdemu davas dake nove ? alebo ako to riesis ?PiKey píše:Co je prosim ta komfotne na tom stravit 8hodin obuty v baganciach??
U mna sa tiez vyzuva

a kazda kapela ma svoje ? alebo vsetci tie iste ? mas plnu skrinu papuci ?carloff píše:i u mne se prezouva ...vsechny kapely maji demokraticky modre papuce z ikey

tak jako oni nas nutia pri vstupe do narodnej rady vybrat vsetko z vreciek , prejst cez detektor kovov , kabela s naradnim musi ist cez rentgen .. Tak u nas by sa pekne museli prezut .. parada
 tak jako oni nas nutia pri vstupe do narodnej rady vybrat vsetko z vreciek , prejst cez detektor kovov , kabela s naradnim musi ist cez rentgen .. Tak u nas by sa pekne museli prezut .. parada 
Nevím proč ... každý prostor má své podmínky použití a ty si určuje vlastník a zájemci to musí respektovat - někde platí zákaz kouření, zákaz jezení v nahrávací místnosti, jinde se přezouvá apod. Já kdybych šel nahrávat do nějakého studia, tak to budu respektovat a nebudu v tom vidět nic zvláštního ... Každý má plné právo určit si podmínky pro chování ve svém vlastním prostoru. Když k tobě domů přijde návštěva, necháš je tam chodit v botech, jenom proto že jich přijde víc ?Pytkin píše:nemozes nutit klientov aby sa vyzuvali .. aby sa obuvali do nejakych "erarnych" prezuviek .. atd ..