prach a spina ve studiu
Re: BIOTECH-STUDIO
Byl u mne reditel prazskeho letiste Ruzyne, automaticky si nazul papuce a ani necekl...
Totez Miro Zbirka, reditel Metrostavu atd...
Totez Miro Zbirka, reditel Metrostavu atd...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz
To záleží jen na tobě .. Kdyby k tobě přišel domů na návštěvu ministr s rodinou, chodili by ti po obýváku v botech nebo by jim přišlo úplně normální že se přezují ? U mě to vypadá tak, že když přijdou lidi, ani se o tom nezminuju a přezujou se automaticky ... Tak nějak už si ten prostor o to sám řekne ... Ale jak říkám, je to každého věc ... Jen mi to přišlo trošinku v nesouladu s těmi naleštěnými čelními panelyPytkin píše:Kurioznejsie by to bolo trebars s premierom alebo ministramitak jako oni nas nutia pri vstupe do narodnej rady vybrat vsetko z vreciek , prejst cez detektor kovov , kabela s naradnim musi ist cez rentgen .. Tak u nas by sa pekne museli prezut .. parada
- ECSON WALDES
- Profesionál
u me se Michael Jackson ani Papez zouvat nemuseli pokud sami nechteli. Delam si legraci : )
Muzete prosim nekdo tady tu debatu o prachu a backorach oddelit ? dekuju !!! :C)
Muzete prosim nekdo tady tu debatu o prachu a backorach oddelit ? dekuju !!! :C)
Re: prach a spina ve studiu
Oddeleno.
no .. ok .. ale ake zavisi od toho , ci k tebe klienti pridu , alebo nie .. tak ja radsej im tolerujem ze sa nevyzuvaju .. musim priznat , ze mi pride chore nutit niekoho aby si obul dake papuce , v ktorych pred tym bol niekto iny .. trebars v lete , ked sa kazdemu potia nohy .. fuj .. fakt mi to nepride OK ..Ivo píše:každý prostor má své podmínky použití a ty si určuje vlastník a zájemci to musí respektovat - někde platí zákaz kouření, zákaz jezení v nahrávací místnosti, jinde se přezouvá apod. Já kdybych šel nahrávat do nějakého studia, tak to budu respektovat a nebudu v tom vidět nic zvláštního ... Každý má plné právo určit si podmínky pro chování ve svém vlastním prostoru. Když k tobě domů přijde návštěva, necháš je tam chodit v botech, jenom proto že jich přijde víc ?
No vidite, jaka zajimava debata se z tech nasich "debilnich" dotazu vyvinula. Ona to neni vubec banalita. Podle me zalezi na typu studia (vic oficialni, vic domacky) a taky na tom, co je na podlahach. Obecne bych cekal, ze se prezouvat nebude (podobne jako v kancelarich atd.), ale pozadavek na prezuti taky naprosto chapu (i je to jiste mnohem pohodlnejsi - problem ale pak muze nastat s pachnoucima nohama pankacu a metalistu
Ja bych to resil nasledovne - mit botnik, v nem prezuvky (nekym uz treba pouzity ale ciste vypadajici), a vedle polozenou otevrenou krabici s novyma nepouzityma prezuvkama (vsechno treba naky ty ikeacky, tesco atd.) - at si kazdej vybere. Myslim, ze vetsina lidi si klidne automaticky vezme ty co uz budou pripraveny v botniku, semtam nekdo vytahne uplne cisty nepouzity (nikdo nebude nucen nosit pouzity, pokud mu to vadi). Investice nebude pro profi studio nijak zavratna. Teda aspon myslim 
Tak tak, v některých threadech je třeba se přezouvat a být velmi čistotnýECSON WALDES píše: Muzete prosim nekdo tady tu debatu o prachu a backorach oddelit ? dekuju !!! :C)
Jinak třeba já mám vyhřívané podlahy, čili papuče tam ani netřeba, zespoda je teplo ...
To bych zase neabsolutizoval ... I kdyby ke mě chtěl přijít třeba Mick Jagger a chtěl tam kouřit, tak mu to nedovolím i kdyby svou přítomnost tím podminoval - at si jde jinam ... Prostituta ze sebe budu dělat jen do jisté míry ... protože mám své hranice ... a přezouvání k nim třeba patří .. Pytkine - k vám domů nechodí návštěvy nebo chodí v botech ? Přijde ti choré že se v předsíni zouvají ? A papuče tam máš na jedno použití ?Pytkin píše: no .. ok .. ale ake zavisi od toho , ci k tebe klienti pridu , alebo nie .. tak ja radsej im tolerujem ze sa nevyzuvaju .. musim priznat , ze mi pride chore nutit niekoho aby si obul dake papuce , v ktorych pred tym bol niekto iny .. trebars v lete , ked sa kazdemu potia nohy .. fuj .. fakt mi to nepride OK ..
A v lete, kdy lidi nosi sandaly, tak ti tam chodi bosi? Fujtajbl.Ivo píše:Tak tak, v některých threadech je třeba se přezouvat a být velmi čistotnýECSON WALDES píše: Muzete prosim nekdo tady tu debatu o prachu a backorach oddelit ? dekuju !!! :C)![]()
Jinak třeba já mám vyhřívané podlahy, čili papuče tam ani netřeba, zespoda je teplo ...
V létě se obvykle netopíKermitak píše:
A v lete, kdy lidi nosi sandaly, tak ti tam chodi bosi? Fujtajbl.
Jinak (obecně), považuju pořád za neskonale čistější nohu nebo ponožku než podrážku boty, která šlápne do každého hovna, bahna, smradu, smetí, oleje, shnilotin atd. a nese to s sebou (i do studia nebo obýváku)
Naposledy upravil(a) Ivo dne 29 říj 2010 13:39, celkem upraveno 1 x.
Nevim jak s tim souvisi vytapeni. Rikas, ze papuce netreba, protoze tam mas teplo. V lete teda mas zimu a papuce treba? Jde mi proste o to, ze tam lidi chodi bez obuvi/pantofli, coz mi prijde jako maximalni humus (a nejen kdyz chodi bosi, i propoceny ponozky v zime).Ivo píše:V létě se obvykle netopíKermitak píše:
A v lete, kdy lidi nosi sandaly, tak ti tam chodi bosi? Fujtajbl.
viz "považuju pořád za neskonale čistější nohu nebo ponožku než podrážku boty, která šlápne do každého hovna, bahna, smradu, smetí, oleje, shnilotin atd. a nese to s sebou (i do studia nebo obýváku)"Kermitak píše:
Nevim jak s tim souvisi vytapeni. Rikas, ze papuce netreba, protoze tam mas teplo. V lete teda mas zimu a papuce treba? Jde mi proste o to, ze tam lidi chodi bez obuvi/pantofli, coz mi prijde jako maximalni humus (a nejen kdyz chodi bosi, i propoceny ponozky v zime).
Ty chodíš doma v botech ? Nebo když k tobě někdo přijde na návštěvu, chodí dovnitř v botech ?
Ale, vycházím ze svých vlastních podmínek, kdy moje studio je pro mě možná ještě intimnější prostředí než doma ... jsem tam z 99% času sám (je to "můj" prostor) a lidi sem chodí vzácně ... spíš jednotlivě a tak jednou za uherský měsíc ...
1) ja mluvim o domacich pantoflich, tak nekontruj botama z ulice
2) domu si zvu kamarady, ne zakazniky, co si me na neco najmou a daj mi za to penize
3) ani kamarady nenecham doma chodit bose, protoze je to eklhaft
4)...ale Micka Jaggera bych klidne nechal, i v botach, za to vyprani koberce by mi to stalo :]
BTW opet me bavi, jak kazdy z vas mluvite o necem uplne jinym (domaci vs. vytezovany komercni studio), kde je logicky spousta veci jinak, ale delate, jako byste to nevedeli
2) domu si zvu kamarady, ne zakazniky, co si me na neco najmou a daj mi za to penize
3) ani kamarady nenecham doma chodit bose, protoze je to eklhaft
4)...ale Micka Jaggera bych klidne nechal, i v botach, za to vyprani koberce by mi to stalo :]
BTW opet me bavi, jak kazdy z vas mluvite o necem uplne jinym (domaci vs. vytezovany komercni studio), kde je logicky spousta veci jinak, ale delate, jako byste to nevedeli
- ECSON WALDES
- Profesionál
No vidis , tohle jsi mel napsat na zacatku. Pokud ti tam nikdo nechodi, tak to pak je uplne jina vec pohledu i pristupuIvo píše: jsem tam z 99% času sám (je to "můj" prostor) a lidi sem chodí vzácně ... spíš jednotlivě a tak jednou za uherský měsíc ...
presneKermitak píše: BTW opet me bavi, jak kazdy z vas mluvite o necem uplne jinym (domaci vs. vytezovany komercni studio), kde je logicky spousta veci jinak, ale delate, jako byste to nevedeli