rozchod s partnerem - jak se s tím vyrovnat

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: rozchod s partnerem - jak se s tím vyrovnat

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Poklop píše:No ... ahoj všem, taky si přiložím polínko.

V květnu jsem poznal dívku, byla klidná, působila nesmírně mile a klidně. V listopadu jsem ji víceméně na její nenápadný popud požádal o ruku. Poté její rodiče, představil jsem ji našim atd. atd.
Na Vánoce jsem byl s její rodinou, koupil jsem jí k Vánocům lyže, abychom mohli občas vyrazit.
Její práce ale byla v noci od cca 20:00 do 4:00 do rána, tak jsem se adaptoval abychom mohli být spolu. Nebydleli jsme spolu, její byt je obklopen modrou zónou, tak spíše dojížděla jednou za dva dny ke mně.
Na Silvestra jsem byl doma a spal (náročný den) a ona byla v práci. Poté byla s kolegy popíjet. Další den jsme se měli vidět, ale byla mimo, zřejmě z alkoholu. Ona když se rozpila, tak neměla záklopku. Vyčetl jsem jí to.
Za 3 týdny udělala něco podobného. To už jsem jí vyčetl víc. Zadělávali jsme na dítě a přišlo mi to nezodpovědné (jeden z důvodů). Pak začala nějak víc schovávat mobil, měla ho vypnutý (zvonění tedy). Já jí pak řekl, že to dělat snad nemusí, že chápu, že jí občas někdo píše (hlavně kolegové z práce a kamarádka(y))
Další indicie, kterou jsem vzal na lehkou váhu byla, že začala dřív chodit do práce, že prý musí nadělávat hodiny, že prý také neví proč.
Mno a jednou jsem byl někde v noci pracovat a ona psala, že už ji za chvilku pustí z práce domů a že jako dobrou noc.
Vyměnili jsme si ještě asi 3 sms, ze kterých jsem intuitivně poznal, že něco nefalýruje. Tak jsem se jel přesvědčit, jestli je doma. Já mám raději věci vyřešené hned než se trápit.
Doma nebyla. Tak jsem se ji pomocí sms ptal kde je, že jsem ji chtěl doma překvapit a řekla, aha, šla jsem ještě na kafe. Mno, v 5 ráno to člověku přijde trochu divné na to, že psala, že už pojede domů, že v práci "spí" už od 3 hodin. Tak jsem trochu přitvrdil, ať tedy už jde atd. atd.
No skončilo to tak, že jsem tam přestal po 2 hodinách čekat a jel k sobě a dal ji ultimátum, že chci aby přijela ke mě jestli chce zachránit vztah.
Možná to vypadá trochu ulítle, ale já, jak jsem seděl v 5 ráno před jejím bytem, tak jsem prostě tušil, že je to v pytli.
Nakonec jsem se jí ještě jako blbec omlouval, že jako jsem byl drsnější.
No abych nezdržoval. Nakonec jsem z ní vypáčil, že má už několik týdnů někoho jiného ... z práce. Nevím, kdy by mi to řekla, ale 2 měsíce před svatbou to hodně bolí ..... hodně. Prý se s ním necítí být tak špatná.
Já tu samozřejmě nemohu vypisovat všechny detaily.
Dost mne to položilo, nejsem schopnej skládat, hledám chybu, jestli vůbec nějaká byla, dochází mi spousta detailů, které potvrzují, že se s někým scházela atd. atd. Ale já jsem jí věřil :-(
Především spaní se mi nějak nedaří, stres a myšlenky na ní a na to jak se to mohlo tak náhle zbortit a jak se mi zhroutil celý život mne ubíjí.
Tohle se stalo minulý týden, mám to čerstvé. Cítím se jako hadr, kterým někdo vytřel podlahu.
Jeden z nejlepších léků je hovořit o tom se známými a vypovídat se a samozřejmě čas, který všechno zahojí.
Nicméně, i když to vím bolí to.
Život je pes ... :(
mas muj soucit, na druhou stranu zasnubovat se po pul roce je podle me blaznovstvi. trochu krypticky z hlediska 'puvodce deje' pusobi to "víceméně na její nenápadný popud jsem ji pozadal o ruku"; kdyz si to clovek postavi vedle tech opilosti a snazeni se o dite (zase tezko rict, kdo inicioval), muze to pusobit tak, ze ses ji snazil menit, smerovat k necemu prilis definitivnimu, odkud neni cesta zpet. ona se potom citi v koute, bez spojence a takhle se (vedome nebo podvedome) brani. na kazdej pad urcite dobre, zes to takhle rychle vyresil.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Ono asi opravdu vše v životě má svůj smysl. Mně se nedávno změnil život takovým způsobem, že už nikdy minulost řešit nebudu :wink:
A pokud někdo spadne do podobného problému, tak mu přeju brzké vyřešení. Dnes už vím, že je to jediná cesta ven :D

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pokud tam není dítě, věřte tomu, že nejde skoro o nic ... a buďte happy :shock:

Bedobus

Příspěvek od Bedobus »

Ivo píše:Pokud tam není dítě, věřte tomu, že nejde skoro o nic ... a buďte happy :shock:
Suhlas.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo : nechapem , ako mozu byt bez deti happy ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:Ivo : nechapem , ako mozu byt bez deti happy ..
no, lebo by sa museli handrkovat o deti, takze mozu byt happy ze ich nemaju...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Excom: to je jasne. Ale bez nich človek tiež nemôže byt happy.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:Ivo : nechapem , ako mozu byt bez deti happy ..
Nemyslím děti obecně, ale to, že když nastal rozchod, bez dětí je to mnohem jednodušší a děje se jen málo v porovnání s tím, když už tam děti jsou. Pak jsou unhappy všichni - zejména děti ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : ano .. ved ja tomu rozumiem .. ja len hovorim , ze bez deti nevie byt clovek stastny .. aspon ja to tak citim ..

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Pytkin:deti sú dar,ale musí existovať možnosť štastia aj pre tých,čo deti napr.mať nemôžu.
Naposledy upravil(a) Cundo dne 22 úno 2010 15:47, celkem upraveno 1 x.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Jasne ze jo, kazdej deti prece nechce.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kazdy ma pravo na svoj nazor .. ja tu len prezentujem moj ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Samozřejmě děti jsou fajn .. Ale obecně, "štěstí" pevně svázané s něčím vnějším a závislé na něm, je vždycky trošku na vratkých základech ... Děti (nebo cokoliv jiného) nemusí přijít nebo můžou v jedné (kterékoliv) chvíli nenávratně odejít ... ani jedno není v naší moci a pod naší kontrolou ... a pokud těžiště našeho života a štěstí je ukotveno tam, pak to může být hodně devastující ... Člověk si to asi naplno uvědomí při pár událostech podobného typu a pak začne hledat to skutečné štěstí v sobě, které není závislé na ničem vnějším ... (což ale neznamená, že by se z toho vnějšího nemohl těšit). Lehce se to říká, obtížněji dosahuje ... ale jiná cesta asi není ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo : to jo .. veriaci to maju v tejto otazke lahsie ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:Ivo : to jo .. veriaci to maju v tejto otazke lahsie ..
Nemyslel jsem na členy organizovaných náboženství ... tam je vlastně taky ta berlička ve vnějším systému :wink:

Odpovědět