delay píše:Ne, v pohodě, jde přeci jen o výměnu informací + každej máme hlavně na základě dostupných možností a získaných zkušeností přirozeně trochu jinej pohled na věc, ale to je mylsím zcela normální.
No, a když bude dělat IR-ka, nechcete zvážit i udělání třeba komerčních presetů přímo pro Kemper??? Věřím, že by si je pak mohl Tony třeba prodávat na pár babek a kdyby se to udělalo dobře, tak to nebude zanedbatelný. Kdyby jste neměli stroj, tak se klidně se svým "toustrem" hlásím do týmu
Edit: Nebo jsi myslel profily pro Kemper...???
jasně myslel jsem komerční IR - presety, profily pro kemper. děláme to s Norbi Kováčem- byl tu jeden z prvních s kemperem.A každopádně díky za nabídku
Naposledy upravil(a) carloff dne 23 čer 2015 15:53, celkem upraveno 1 x.
delay píše:Ne, v pohodě, jde přeci jen o výměnu informací + každej máme hlavně na základě dostupných možností a získaných zkušeností přirozeně trochu jinej pohled na věc, ale to je mylsím zcela normální.
No, a když bude dělat IR-ka, nechcete zvážit i udělání třeba komerčních presetů přímo pro Kemper??? Věřím, že by si je pak mohl Tony třeba prodávat na pár babek a kdyby se to udělalo dobře, tak to nebude zanedbatelný. Kdyby jste neměli stroj, tak se klidně se svým "toustrem" hlásím do týmu
Edit: Nebo jsi myslel profily pro Kemper...???
jasně myslel jsem komerční IR - presety, profily pro kemper. děláme to s Norbi Kováčem- byl tu jeden z prvních s kemperem.A každopádně díky za nabídku
Tak po dalších m?sících zkušeností s Kemperem mi p?ijde ?ím dál tím lepší. Pokud se ?lov?k nezaobírá špatn? vytvo?enými free profily a jde rovnou ke zdroji top zvuk? (sice ne zadarmo) http://www.theampfactory.com nemám u skoro žádnej d?vod mít vý?itky, že nezvu?ím reálnej aparát, potažmo vím, že když to nikomu ne?eknu, tak to z nahrávky prost? nepozná.
Tady p?ikládám jeden z prvních "OK" pokus?, kde jsem svýho reálnýho VOXe nechal jen na pár místech, v?tšina zvuk? je z Kempera:
Škoda, že se tady víc nediskutuje, Kemper je velká věc. Ale z téhle ukázky se těžko něco hodnotí. Písnička je to docela pěkná, ale zvuk kytary je třeba na mě trochu ubzučenej. Ale jestli je to Kemperem nebo kytaristou nebo zvukařem...?
Ten BZUK je prostřední kytara v REF, je to real amp (VOX AC30H2 + FUZZ Electronic Orange Filthy Maestro), mě se to tak líbí. Nemám rád takový ty klasický hard rock zvuky, tak sem hledal prostě určitou alternativu a chápu, že někomu se to líbit nemusí. Je to věc vkusu .
Kdo nás z MusicData zná, tak ví, že jsme spíše „vintage“, děláme s nadšením Fender Custom Shop, na trh jsme přivedli v roce 2013 Strymon. Máme doma své staré Marshally, nové Two Rock, Clon Centaur Silver i Tube Screamery z roku 1979. Takže jsme od KPA ani moc nečekali. Následně jsme si ale pěkně sedli na zadek. Poklona Mr. Christoph Kemper.
Nechci do toho nikomu moc mluvit, ale moc se nemluví o tom, že zvuk kytary dělá především kytarista.
Z určitého pohledu je uplně jedno přes co kdo nahrává kytaru. Důležitý je, "kdo" to hraje a ne "na co" to hraje. Jeden SM57 a malý kombo bohatě postačí k nahrání "světovýho" zvuku.
Kemper mám docela dlouho a co se týče pocitu z hraní, nevidím žádnej rozdíl mezi lampovým aparátem a Kemperem. Ve "slepým" testu se to poznat nedá. Je to nesmírně užitečná věc a je velmi inspirativní. Bude hrát fantasticky v rukách někoho, kdo má zvuk v hlavě a rukách a bude uplně k ničemu někomu, kdo nemá.
Při nahrávání ve studiu může ušetřit spoustu práce a je o dvě či tři třídy výš, než Guitar Rig, GTR 3 a jiné podobné. Možnost si vytvořit profil "svého" zvuku je skvělá třešnička na dortu.
Jo, fajn názor. Vidím to úplně stejně. Pro kytaristu to neudělá automaticky nic navíc, ale ani ho to tak nelimituje jako plochý VST, naopak je někdy zvuk velmi citlivý na vstupní citlivost nástroje a to pak vim, že to je správnej profil